- 2 Mayıs 2025
- 1.922
- 1.061
- 48
- 27
Ben deeeeAdet oldum az once elendim bu ay
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben deeeeAdet oldum az once elendim bu ay
Benim 26 çıkmıştı adetin 2.günüKızlar hormon testi bunları verdim en nabızda bunlar gözüküyor en önemli hormonlar bunlar mı hormon testi yaptıran var mı aranızda
Ben o ilacı kullandığım için adet olmadım bu sonuçlara göre tarlusal kullanıp sökülcekti ayy yüksek herhalde ya içim içimi yediBenim 26 çıkmıştı adetin 2.günü
26 çıktığında doktor ne demişti sanaBenim 26 çıkmıştı adetin 2.günü
Ovulasyon testi yapmasam mı bu ay diye düşünüyorum o mu stres yaptırıyor ki bir de yımurtlama oldu mu olmadı mı stresiÖbür aya beraber yine deneriz![]()
Nereye hangi gruba bende bugün adet olmuşumMerhaba kizlar. Adet olanlar diger grupa gecip yeni baslangiclar yapalimmi?
@Pembeyazkedi ikinci hesabim
Nereye hangi gruba bende bugün adet olmuşum![]()
![]() | ![]() | ![]() |
---|---|---|
![]() | 11... |
Bencede bende almayacağım ve akışına bırakmaya çalışacağım birbirimizi tutalımBen yaklaşık 31-32 günde oluyorum , bence de ben ovulasyon testini anlamsız buluyorum zaten çocuk isterken düzenli ilişki oluyor e yumurtlama da bariz anlaşılıyor test gereksiz strese sokuyor yok pik mi yok su içme sıvı tüketme ben almayacağım onu artık
Normal dedi canım26 çıktığında doktor ne demişti sana
İnşallah benimde normaldir canım daha tüm sonuçlarım çıkmadı bekliyorumNormal dedi canım
Bence de ya baksak nolucak ki ona iyice gündemim çocuk oluyor her gün test yapınca bu ay test yok arkadaşlarBencede bende almayacağım ve akışına bırakmaya çalışacağım birbirimizi tutalım![]()
Yani illa belli bir aralığı vardır bence tek başına bir anlamı olmuyor sonuçların hiç telaş etme ay ay bile değişiyorİnşallah benimde normaldir canım daha tüm sonuçlarım çıkmadı bekliyorum
Aaaay geldin miiii nerelerdesin yaBu grup,
anne olma hayali kuran güzel kalplerin
bir araya geldiği, sevgi dolu
bir yerdir.
Umutlarımızı, tecrübelerimizi
ve dualarımızı
paylaşmak için buradayız.
Her birimizeen hayırlı zamanda
, en güzel
haberlerin gelmesini diliyoruz.
Kalpten kalbedestekle, birlikte güçlüyüz
![]()
Kullanıcı adı
Son adet tarihi
Beklenen adet
Lavinn9
11...
- Lavinn9
- #gebe #ovülasyon #hamile #bebek #gebe #hamilelik #hamilekalmak #hamilelik isteyenler #hamile #belirtileri bebek isteyenler bebiş isteyen herkes için bebis istiyoruz gebe kalma yöntemleri gebelik hamila kalmak isteyenler hamile hamilelik 2025
- Yorumlar: 30
- Forum: Hamilelik Belirtileri / Gebeliğe Hazırlık
Ben yapmayacağım canım yaOvulasyon testi yapmasam mı bu ay diye düşünüyorum o mu stres yaptırıyor ki bir de yımurtlama oldu mu olmadı mı stresi
Çörek otuna bende başladım bugün. Tövbe yarabbim allahım günah yazmasın çok zorlanıyorum yerken. Direk yutsak olur muBende regli oldum bugün Allah'tan o gecikmedi. Çörek otu kürünü deniyim bu ay başka önerisi olan varsa iyi olur![]()