• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Bende regli oldum bugün Allah'tan o gecikmedi. Çörek otu kürünü deniyim bu ay başka önerisi olan varsa iyi olur 🥰

Nereye hangi gruba bende bugün adet olmuşum 😕

Ben yaklaşık 31-32 günde oluyorum , bence de ben ovulasyon testini anlamsız buluyorum zaten çocuk isterken düzenli ilişki oluyor e yumurtlama da bariz anlaşılıyor test gereksiz strese sokuyor yok pik mi yok su içme sıvı tüketme ben almayacağım onu artık
Bencede bende almayacağım ve akışına bırakmaya çalışacağım birbirimizi tutalım 🤣

İnşallah benimde normaldir canım daha tüm sonuçlarım çıkmadı bekliyorum
Yani illa belli bir aralığı vardır bence tek başına bir anlamı olmuyor sonuçların hiç telaş etme ay ay bile değişiyor ☺️ stres yapma lütfen

Aaaay geldin miiii nerelerdesin ya ❤️❤️❤️

Bende regli oldum bugün Allah'tan o gecikmedi. Çörek otu kürünü deniyim bu ay başka önerisi olan varsa iyi olur 🥰
Çörek otuna bende başladım bugün. Tövbe yarabbim allahım günah yazmasın çok zorlanıyorum yerken. Direk yutsak olur mu😅 Kür bilemiyorum canım ama ben omega 3, folik asit, d vitamini takviyelerine başladım. Gıdalardan da avakado, yaban mersini, incir vs başladım. Hayırlısı bakalım🫶🏻

Back
X