- 21 Haziran 2025
- 47
- 12
- 3
- 34
17 di böyleydiO zaman tamam sıkıntı yok. Eğer 18 de catlamissa bir gün oncesini değerlendirmende iyi. İnşallah tutmuştur.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 di böyleydiO zaman tamam sıkıntı yok. Eğer 18 de catlamissa bir gün oncesini değerlendirmende iyi. İnşallah tutmuştur.
17 de catlamamis görünüyor zaten17 di böyleydi
Aynen sen ne durumdasın peki ?17 de catlamamis görünüyor zaten
Ben hamileyim canım.Aynen sen ne durumdasın peki ?
Ben hamileyim canım
Maşallah canım yarına pil olur bu sen uydundan manin yoksa hergünü değerlendir bence garanti olsun tüm tuşlara basalım bu ayKızlar nasılsınız hiç sesiniz çıkmıyorben ovülasyon testi yapıyorum yavaştan yükseliyor diyor program sizde durumlar nasıl? Dün yaptığım test böyleydi %81 dedi program. Bu ay dominant yumurtalığım faaliyette hissediyorum
![]()
Amin canım Allah razı olsun.Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamandaOyyyyy Allah sağlıkla sıhhatle kucağına aldırsın kuzum benim çok mutlu oldum dua et benim için hamilelerin duası makbulmüş![]()
Merhaba mounjaro 0.25 iğneyi gecen hafta perşembe yani 19 haziranda 80kg ile kullanmaya başladım. Enjekte sonrası bilmiyorum psikolojik 1saat sonrası gibi tokluk hissettim bugün 5.gun açlık yok. 5gundur yemek için yiyiyorum ben tok karnına yemek yiyenlerdenim veya boşa gitmesin diye yerim diyenlerdenim. Yan etkisi hiç olmadı bende. Açım ama 0 açlık gibi hissediyorum 1 kg verdim sporsuz. Masa başı çalışıyorum sonra ev ,akşam yemeği ve ev işi standart. Egzersiz ile daha etkili sonuçlar olacağını düşünüyorum. Şekerim vs de düşmedi.Kuzum bende de benzer sorun vardıDoktorum bana mounjaro iğne önerdi. Ben de endokronoloji doktoruna gittim ve 15 kg verdim bu iğne ile.. Herkese de tavsiye ediyorum. Türkiye'de satış başladı. Fiyatı biraz yüksek ama yıllardır verdiğim diyetisyen parası diye düşünerek içimi rahatlattım hep
![]()
Ay yarına olur mu bilmiyorum ama hissediyorum sol tarafımda incecik bir sızı var yumurta büyüyor gibi. Uygulamanın pik değerleri biraz farklı o yüzden dün ve önümüzdeki 3 günü değerlendireceğiz mutlaka. İnşallah triodim de biraz düşmüştür de faydası olurMaşallah canım yarına pil olur bu sen uydundan manin yoksa hergünü değerlendir bence garanti olsun tüm tuşlara basalım bu ay![]()
zum sen hamilesin bilmiyorum hakimmisin bu durumlara az önce dolardayım lavaboya gittim siyah bir akıntı olmuş acaba bu tutunma akıntısı olabilir miAmin canım Allah razı olsun.Rabbim sizlere de nasip etsin en kısa zamanda![]()
Yani bu kısa sürede olur mu bilmiyorum. Ben hiç görmedim yerleşme şu ana kadar.. ama inşallah seninki yerlesmedir..Ku
zum sen hamilesin bilmiyorum hakimmisin bu durumlara az önce dolardayım lavaboya gittim siyah bir akıntı olmuş acaba bu tutunma akıntısı olabilir mi
İnşallah ya ne zor süreçler Allah hepimize sabır versinYani bu kısa sürede olur mu bilmiyorum. Ben hiç görmedim yerleşme şu ana kadar.. ama inşallah seninki yerlesmedir..