- 2 Mayıs 2025
- 371
- 163
- 18
- 27
Ben de laboquick kullanıyorum balım sen kaçıncı gündesinHangi markayı kullanıyorsun? Ben laboquick aldım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de laboquick kullanıyorum balım sen kaçıncı gündesinHangi markayı kullanıyorsun? Ben laboquick aldım
Evet inşallah son takibimdirKoyulaşmaya başlamış yaklaşıyor![]()
Ay inşallaaaahhhEvet inşallah son takibimdirçok heyecanlıyım
![]()
Bata 20 gün var nasıl bitecek bu günler yaAy inşallaaaahhhmutlaka değerlendir bu günleri
Ben geçen ay o kadar belirti yaşadım ki bu ay söz verdim kendime , hiç vücudumu dinlemeyeceğim o zaman hızlı geçiyorBata 20 gün var nasıl bitecek bu günler ya![]()
Hiç dinlenecek belirtim olmuyor ki benim vallaBen geçen ay o kadar belirti yaşadım ki bu ay söz verdim kendime , hiç vücudumu dinlemeyeceğim o zaman hızlı geçiyor![]()
En temizi belirti olmamasıHiç dinlenecek belirtim olmuyor ki benim vallabir ay sonra izne gideceğiz inşallah herkese süprizi yapmak nasip olur
![]()
Amiiiin balım hepimize versinEn temizi belirti olmamasıinşallah Allah gönlünüze göre versin
Ben döngümün 14. günündeyim. Testimin 5.sini yaptım bugün. Hala silik çizgideyim. Benim reglim 35-40 gün civarında oluyor. Tahminime göre önümüzdeki haftaya piki görürüm diye düşünüyorumBen de laboquick kullanıyorum balım sen kaçıncı gündesin![]()
Ben de tahmini 4-5 güne pik gorurum galiba , bu ay bal çörek otu ve tarçın kürünü deniyorumBen döngümün 14. günündeyim. Testimin 5.sini yaptım bugün. Hala silik çizgideyim. Benim reglim 35-40 gün civarında oluyor. Tahminime göre önümüzdeki haftaya piki görürüm diye düşünüyorum![]()
Evet akışına bırakmak en iyisi, Rabbim hayırlısını versin inşallahBen geçen ay o kadar belirti yaşadım ki bu ay söz verdim kendime , hiç vücudumu dinlemeyeceğim o zaman hızlı geçiyor![]()
Hepimiz için hayırlısı olsun kolaylıkla olsun inşallahEvet akışına bırakmak en iyisi, Rabbim hayırlısını versin inşallah![]()
Bende aklıma geldikçe kuru incir yiyorum. İçine de çörek otu serpiştiriyorum.Ben de tahmini 4-5 güne pik gorurum galiba , bu ay bal çörek otu ve tarçın kürünü deniyorum
Evet incir ve kabak çekirdeği de yiyorum inositol de kullanıyorum eşimde keçiboynuzu daha ne yapsın bu kız yaBende aklıma geldikçe kuru incir yiyorum. İçine de çörek otu serpiştiriyorum.
Bu ay o pozitif görülecek, işte o kadar! Hahsha tabii ki hayırlısı ileEvet incir ve kabak çekirdeği de yiyorum inositol de kullanıyorum eşimde keçiboynuzu daha ne yapsın bu kız ya![]()
Görülsün artık ya yaramazlar ne çok beklettiBu ay o pozitif görülecek, işte o kadar! Hahsha tabii ki hayırlısı ile![]()
Heyecanlı bir süreç, nasıl bir mucize aslındaGörülsün artık ya yaramazlar ne çok bekletti![]()
Evet gerçekten canımızdan can resmenHeyecanlı bir süreç, nasıl bir mucize aslında![]()