- 2 Mayıs 2025
- 765
- 332
- 18
- 27
Bugün kaçıncı günBen bir yandan ateşimi de ölçüyorum çünkü ovülasyon testi hala çok silik çıkıyor ama ateşim kaç olmalı sizce ?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugün kaçıncı günBen bir yandan ateşimi de ölçüyorum çünkü ovülasyon testi hala çok silik çıkıyor ama ateşim kaç olmalı sizce ?
Bugün 12.gün öğleden sonra test yaptım hala çizgi çok silik ateşim de 36.7Bugün kaçıncı gün![]()
12.gun bence erken döngünüz kaç gün ? Bir kaç güne yumurtlama görebilirsinizBugün 12.gün öğleden sonra test yaptım hala çizgi çok silik ateşim de 36.7
Pcos yok, döngüm 27-28 arası gider gelir ama 29 olmaz sabittir reglimde hiç gecikmez12.gun bence erken döngünüz kaç gün ? Bir kaç güne yumurtlama görebilirsinizbir de pcos var mi
O zaman yaklaşık 14.gunde yumurtlama görebilirsiniz demek oluyorPcos yok, döngüm 27-28 arası gider gelir ama 29 olmaz sabittir reglimde hiç gecikmezne bileyim bir anda mı çift olacak acaba artarak gitmez miydi
![]()
UmarımO zaman yaklaşık 14.gunde yumurtlama görebilirsiniz demek oluyoryok bazı testlerde bir önceki gün çok silik bir sonraki gün tamamen pik olabiliyor
umarım bu ay o aydır
![]()
Günaydın, hala beklemedeyim. Henüz yumurtlamayı görmedim. Sen ne durumdasın?Hanımlar günaydınnasılsınız ne durumdasınız
Ben de henüz tam pik göremedim ama yumurtlama akıntısı var yaklaştım sanırımGünaydın, hala beklemedeyim. Henüz yumurtlamayı görmedim. Sen ne durumdasın?![]()
Günaydın benim yumurtlama bitti beklemedeyim canımHanımlar günaydınnasılsınız ne durumdasınız
Ayy ilk haberi senden mi öğreneceğizGünaydın benim yumurtlama bitti beklemedeyim canım
Galiba öyleee , 4 haziranda test yapacağım inşallah kısmetAyy ilk haberi senden mi öğreneceğiz![]()
Çok az kalmışGaliba öyleee , 4 haziranda test yapacağım inşallah kısmet![]()
İnşallah hepimiz pozitif görürüz bu grup bize uğurlu gelirÇok az kalmışinşallah pozitif olur bize de umut olursun
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Daha çok erken ama vücudunda değişiklikler hissediyor musun?Galiba öyleee , 4 haziranda test yapacağım inşallah kısmet![]()
Geçen ay yumurtlamadan itibaren hep kasık bel ağrım ve batma vardı . Bu ay hiçbir şey yok yumurtlamadada çok ağrım olmadı , şuan belirti yok canımm ilk gebeliğimdede hiçbir belirti yoktu şans eseri kanda öğrenmiştimHadi bakalım hayırlısı olsun inşallah. Daha çok erken ama vücudunda değişiklikler hissediyor musun?![]()
Hadi bakalım hayırlısı inşallah hepimiz pozitifi görürüz. Bir gelişme hissedersen bizi de bilgilendirGeçen ay yumurtlamadan itibaren hep kasık bel ağrım ve batma vardı . Bu ay hiçbir şey yok yumurtlamadada çok ağrım olmadı , şuan belirti yok canımm ilk gebeliğimdede hiçbir belirti yoktu şans eseri kanda öğrenmiştim
Kızlar ovülasyon testime bakar mısınız?
Eki Görüntüle 3596568