- 26 Eylül 2024
- 854
- 302
- 18
- 27
Beta 40 çıktıİkisinde de görünüyor iki farklı marka inşallah vardır. Bundan sonra koyulasmadi takip edin.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Beta 40 çıktıİkisinde de görünüyor iki farklı marka inşallah vardır. Bundan sonra koyulasmadi takip edin.
MasallahhhBeta 40 ciktidua et kimyasal vs olmasin olumlu dusunmek icin elimden geleni yapiyorum ama erken ogrenmenin cilvesi
![]()
Amin insallahValla ilk annemizçok şükür darısı bizlere
Teşekkür ederim canım senin somucunu merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırsınSEn nasıl iyi hissedeceksen öyle canım benim , biz burdayiz konuşmak istersen her zaman yazabilirsin bana
Aminn cok teşekkür ederim hepiniz destek oldunuz Allah razi olsun hepimize nasip etsin saglikli bebislerOh çok şükürsağlıkla ilerler inşallah
Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlesinBeta 40 ciktidua et kimyasal vs olmasin olumlu dusunmek icin elimden geleni yapiyorum ama erken ogrenmenin cilvesi
![]()
Hayırlı uğurlu olsun ilk anne çıktı gruptan![]()
Cok teşekkür ederimHayırlı olsun canım inşallah sağlıkla ilerlesin![]()
Onun için demedim balım bir sorun yoktu inşallah da gidip bir değerlerine baktır eksik varsa takviye kullanırsın bebek için de önemli özellikle folik asit başlanir
İnşallah ben zaten yazarım sanaTeşekkür ederim canım senin somucunu merak ediyorum inşallah güzel sonuçlar alırsın
İnşallah tez zmaanda gelir bebisler yaBen zaten takviyelerimi alıyorum. Aylardır folik asit kullanıyorum. 2.gebelik olacak canım. O yüzden tecrübeliyim ama ovülasyon testi yapmamıştım ilkinde.
Uygulamaya göre denemiştim olmuştu hemen. Şimdi test alınca başıma iş açtım resmen. Yumurtlama konusunu ondan soruyorum.o konuda yeniyim. İlk kez böyle detaylı öğreniyorum. Ve çok şaşkınım. Uygulamaya baksaydım kesin yumurtladığıma inanıp pozitif duygularla dolacaktım. Şimdi öyle olmuyor. Bilmek mutsuzlukmuş resmenhayırlısı
Tebrikler canım benim inşallah sağ salim alırsın kucağına. Yola çıkmış geliyor minik uğur böceğiBeta 40 cikti![]()
Beta 40 çıktıevde koyulasmaya bakarim bat 8 haziran o zaman beta bakicam yine
gördüm çizgiyi ay superGünaydın ustteki predictor early alttaki prodoctor
İnşallah cok teşekkür ederimTebrikler canım benim inşallah sağ salim alırsın kucağına. Yola çıkmış geliyor minik uğur böceği![]()
AminnnnValla ilk annemizçok şükür darısı bizlere
Cok teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsintebrikler. Sağlıkla büyüsün inşallah karnında
Darısı bizlere![]()
Tebrik ederimİnşallah cok teşekkür ederim![]()
Ay onu o gün ben de okudum,Kizlar burda bir paylaşım gormustum paylasandan Allah razi olsun cuma gunu o dualari okumustum Hz Zekeriya da o gun dua etmiş Allaha ve evladi olmus. Bulursam buraya aticam konuyu. Sizlerde okursunuz![]()