- 2 Mayıs 2025
- 1.250
- 624
- 38
- 27
Kizlar burda bir paylaşım gormustum paylasandan Allah razi olsun cuma gunu o dualari okumustum Hz Zekeriya da o gun dua etmiş Allaha ve evladi olmus. Bulursam buraya aticam konuyu. Sizlerde okursunuz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar burda bir paylaşım gormustum paylasandan Allah razi olsun cuma gunu o dualari okumustum Hz Zekeriya da o gun dua etmiş Allaha ve evladi olmus. Bulursam buraya aticam konuyu. Sizlerde okursunuz![]()
Amin inşallah cok teşekkür ederimTebrik ederiminşallah kucağınıza da almak nasip olur… belirtileriniz neydi yumurtlamadan sonra ne zaman başladı acaba
Bende okumak istiyorumAy onu o gün ben de okudum,![]()
Attım canimBende okumak istiyorum![]()
Aminnn inşallahAmin inşallah cok teşekkür ederimyumurtlama sonrasi 6-9 gun arasi bel agrisi asiri, 9. Günden sonra gogusleriimin yanlari acimaya basladi hala biri azicik aciyo, kasiklarimda ara ara batma sanci doluluk hafif agri ozlelikle sag hissettim hep bacagima iniyordu son adet 8 mayis, yumurtlamam 24 mayis pik 25 mayis catlama, 3 haziran evdeki test silik, 4 haziran beta 40 bat 8 haziran
Pcos insulin direnci ve fazla kilom var diyet yapiyodum ama 88 e inebildim 96 dan
İnşallah saglikla ilerler![]()
Maşallah yaAmin inşallah cok teşekkür ederimyumurtlama sonrasi 6-9 gun arasi bel agrisi asiri, 9. Günden sonra gogusleriimin yanlari acimaya basladi hala biri azicik aciyo, kasiklarimda ara ara batma sanci doluluk hafif agri ozlelikle sag hissettim hep bacagima iniyordu son adet 8 mayis, yumurtlamam 24 mayis pik 25 mayis catlama, 3 haziran evdeki test silik, 4 haziran beta 40 bat 8 haziran
Pcos insulin direnci ve fazla kilom var diyet yapiyodum ama 88 e inebildim 96 dan
Selam canım, yumurtlama gördükten 1 hafta sonra progesteron yükseldiği için vücut ısımız yükseliyor. Regl gelince düşüyor. Eger gecikme olursa vücut ısısı yuksek kalmaya devam ediyor. Su an vucut ısımız sadece bize çatlama oldugunun göstergesi yani.Digital termometreyle agizdan olcuyorum ben. Sabah kalkar kalmaz ama yataktan kalkmadan olc yanibasinda olsun. Demin de boyle bi sicak basti olceyim dedim 37.2 cikti ama bu adet oncesi hormon artisi da olabilir birkac gun boyle seyredecekmi bakalimm
Akıntı yoktu sanırımAmin inşallah cok teşekkür ederimyumurtlama sonrasi 6-9 gun arasi bel agrisi asiri, 9. Günden sonra gogusleriimin yanlari acimaya basladi hala biri azicik aciyo, kasiklarimda ara ara batma sanci doluluk hafif agri ozlelikle sag hissettim hep bacagima iniyordu son adet 8 mayis, yumurtlamam 24 mayis pik 25 mayis catlama, 3 haziran evdeki test silik, 4 haziran beta 40 bat 8 haziran
Akinti var yumurtlamadaki gibi ara ara ama islak hissdiyorum islak su gibi geliyo ama cok dikkatimi cekmedi oAkıntı yoktu sanırımbenim tek hissettiklerim baş ağrısı bacak ağrısı ve akıntı ama bat 12 Haziran daha erken de olabilir
Teşekkür ederimAkinti var yumurtlamadaki gibi ara ara ama islak hissdiyorum islak su gibi geliyo ama cok dikkatimi cekmedi o![]()
tebrik ederim canım sağlıklı ilerler insallah masallahBeta 40 cikti![]()
Amin canım inşallah teşekkürlertebrik ederim canım sağlıklı ilerler insallah masallah
Benimde son adet 6 Mayıs yumutlamadan sonra geçmeyen sol kasık ve bel ağrım var kasığım özellikle eğilince batıyor gögüslerim de cercevenin etrafında acıma var donunca uygulamaya göre 1 haziran olmam gerekliydi benim hesaplama göre bugün olmam lazım bakalım ne olacakAmin inşallah cok teşekkür ederimyumurtlama sonrasi 6-9 gun arasi bel agrisi asiri, 9. Günden sonra gogusleriimin yanlari acimaya basladi hala biri azicik aciyo, kasiklarimda ara ara batma sanci doluluk hafif agri ozlelikle sag hissettim hep bacagima iniyordu son adet 8 mayis, yumurtlamam 24 mayis pik 25 mayis catlama, 3 haziran evdeki test silik, 4 haziran beta 40 bat 8 haziran
Bi pozitif de siz patlatırsınız inşallahBenimde son adet 6 Mayıs yumutlamadan sonra geçmeyen sol kasık ve bel ağrım var kasığım özellikle eğilince batıyor gögüslerim de cercevenin etrafında acıma var donunca uygulamaya göre 1 haziran olmam gerekliydi benim hesaplama göre bugün olmam lazım bakalım ne olacak
Ben şimdi hastaneye gidicme kizlar dahiliyeye TSH Demir flaan bakticam beta da alır belki ama 8 gün var çıkmaz heraldeBi pozitif de siz patlatırsınız inşallah![]()
İnşallah bakalım bugün dışarı çıkarsam kan veririm belki hayırlısı artkBi pozitif de siz patlatırsınız inşallah![]()
Haber ver bakarlarsa da bakmazlarsa da.. dahiliye bakıyor mu bu değerlere ben hiç baktırmadım isteyerekBen şimdi hastaneye gidicme kizlar dahiliyeye TSH Demir flaan bakticam beta da alır belki ama 8 gün var çıkmaz heralde
Bu değerlere zaten dahiliye bakıyor aşkım gidiyorsun ben vitamin ve hormonlarima baktırmak istiyorum genel kontrol için diyorsun alıyor benim TSH 2.8di doktor bir sorun yok dedi ama bakayım bir duruma 2.5 altı istiyolar gebelik icinHaber ver bakarlarsa da bakmazlarsa da.. dahiliye bakıyor mu bu değerlere ben hiç baktırmadım isteyerek
Bence şuan erken çıkması için canım , ben yumurtlama günlerinde üst üste 3 gün ilişki denemiştim akıntı gördüğümde yani . Acaba bu ay ovulasyon testi mi alsam belki ben yanlış biliyorumdur yada yumurta çatlamıyordur en azından erkenden doktora giderim bilmiyorum kafam çok karışık oturdum ağlıyorumBen şimdi hastaneye gidicme kizlar dahiliyeye TSH Demir flaan bakticam beta da alır belki ama 8 gün var çıkmaz heralde