• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ekimden beri deniyoruz 7-8 ay oldu iste, pcos var bende nisanda klomen kullandim olmamaisti bu ay dogal deneyelim dedik antibiyotik kullanmam gerekti crp enfeskyoon vardi ateaim cikmisti adet doneminde, adet bitince iyilestim doktor enfeksiyon yok dedi sonra ovulasyon testi takip ettim kilom fazla 96 dan 88 e indim saglikli beslenip egzersiz yapiyorum her gun yarim saat bir saat yuruyorum ozellikle yunurtlama oncesi bir saat yurudum gunluk, omega d vitamini inostotol takviye aldim, seker ve tiroid ilacim da var.
Yumurtlamam kist oluyordu ocakta martta dongum duzenliydi hep ama denemeye baslayinca bozulmustu
Belirtilerim 25 mayis catlama 8 haziran bat.
31 mayis 2 haziran arasi asiri bel agrisi, 2 hazirandan beri kasik agrisi ve gogus acimasi basladi akintim sulu ara ara yumurtlama gibi
Allah isteyen herkese nasip etsin bana da saglikli hayirli ilerleme nasip etsin inşallah ❤️🧿

Allah emeklerinizin karsiligini vermis guzel guzel kucaginiza alin insallah cok sevindim adiniza❤️

Benim akıntı var ama kremsi yani şeffaf değil belirtiden saymıyorum onu normalde yerleşme ağrısı farklı oluyor bel ağrısı vs diye düşünüyorum
Yani benim hiç akıntım olmaz zaten kendimi dinlersem her yerim ağrıyor 😂

Kızlar 5 gün önce yani bata tam 10 gün varken göğüslerimde acı ve hassasiyet hissettim ki normalde reglden 10 gün önce hiç olmamıştı. Ben regl günüm yaklaştıkça daha da artacağını düşündüm ama aksine bugün neredeyse tamamen geçti gibi bu durumda hamile olma şansım yok dimi çünkü günden güne artması gerekirdi hassasiyetin

Bence bu tip seylerin hicbir ortalamasi yok canim yani vucutlarimiz o kadar farkli isliyor ki her sey olabilir. Fazla dinlemek incelemek de iyi degil. Hic kendi bedenimin bu kadar farkinda olmamistim😂

Selam kızçeler 😇 2 gündür azcıkta olsa bi kasık ağrım falan vardı umudum vardı bugün hiçbiri yok 😂 adete kaldı 5 gün… gebelik testi yapmamak için birazdan ovülasyon testi yapıp kendimi oyalıcam 😂

Selam kızçeler 😇 2 gündür azcıkta olsa bi kasık ağrım falan vardı umudum vardı bugün hiçbiri yok 😂 adete kaldı 5 gün… gebelik testi yapmamak için birazdan ovülasyon testi yapıp kendimi oyalıcam 😂
Ayy çok az kalmış 🥲 ben 10 haziranda yapmaya kararliyim

Kızlar gördüğünüz gibi yok denecek kadar silik.. Kendimi oyalayım derken daha çok canımı sıktım 😂 Allah bana akıl fikir versin 😂😌

Eklentiler

• IMG_1080.webp
    IMG_1080.webp
    48 KB · Görüntüleme: 23
Back
X