Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende soğan suyu kürü yaptım bu ay. Takvimde yumurtlama günüm 14. gün görünüyor genelde ne zaman o gün ovülasyon testi yapsam ikinci çizgi koyudan biraz silik çıkardı. Ama bu ay kopkoyu çıktı acaba soğanla mı alakası var diye düşündüm açıkçası.Hayır bazen her iki tarafında hiçbir sıkıntısı olmamasına rağmen olmiyor çok okudum böyle mesajları. Belki yumurta yeteri kadar olgunluğa gelmeden çatlıyor dur. Ben geçen ay adetin 4. Gününden itibaren 10 gün boyunca sabah akşam aç karna çörekotu bal tarçın kürü yaptım. Bu ay hiç YUMURTLAMA-- göreceğimi sanmıyordum ama aşırı göğüs ağrısından bir yapayım dedim kopkoyu bir yumurtlama gördüm. Sende dene istersen
Canım onlar hiç güvenilir değil ki sen de kullanma benceAdet takvimi için kullandığınız uygulamalar hangisi
Ben uzun zamandır kullanıyorum genellikle zamanında gösteriyor beniCanım onlar hiç güvenilir değil ki sen de kullanma bence
Beni göstermiyor mesela ovulasyon takibini testle veya hekimle yapmak daha güvenilirBen uzun zamandır kullanıyorum genellikle zamanında gösteriyor beni
Soğan kürünu üç ay kullandım 15 gün ara ile yumurtalıklarımda kistler vardı bir sürü üç ayın sonunda kist kalmamıştı. Çok faydasini gördüm.Bende soğan suyu kürü yaptım bu ay. Takvimde yumurtlama günüm 14. gün görünüyor genelde ne zaman o gün ovülasyon testi yapsam ikinci çizgi koyudan biraz silik çıkardı. Ama bu ay kopkoyu çıktı acaba soğanla mı alakası var diye düşündüm açıkçası.
Ben yaptım hepsine adet dönemindede olur yazıyor bürekli sabır diliyor banaKızlar chatgpt den hamilelik belirtilerinizi tablo olarak yapmasını isteyin o şekilde buraya atar mısınız herkes böyle yaparsa daha net biliriz kimde ne belirti olduğunu
Evet belirtileri çok benziyor zaten birçok kadın adet olacağım sandım deyip akıntı ile karşılaşıyor hep bende de çok akıntı yok ama biraz kremsi olandan varBen yaptım hepsine adet dönemindede olur yazıyor bürekli sabır diliyor bana![]()
takvimim programına göre 4 ama geçen aya göre ise 8 gün çok saçma sapan birsey oldu yaaa
Adet takvimi için kullandığınız uygulamalar hangisi
İnşallah canim tedirginim biraz artisi gorup rahatlarim İnşallahÇok tebrik ediyorum sağlıkla dünyaya gelsin inşallah![]()
Tesekkur ederimmYaaaaa maşallah hayırlı olsun çok sevindiiimmmm![]()
İnşallah canim tedirginim biraz artisi gorup rahatlarim İnşallah
Tesekkur ederimm![]()
Ateş yüksekliği de gebelik belirtisi mi oluyormuş ?Ya benim de aynı öyle 37.2 çıkıyor
Ben de hep oğlak istedim ama olmadı çalışkan diyeBen çocuğum kova olsun diye bu ay hamile kalmayı çok istemiştimakıl burcudur zekidir deniyor diye istemiştim. Annem de kova ve baya akıllı bir kadın.
Şubata geliyor çünkü doğum bu ay olursa.
Olmazsa balıkbalığı da hiç sevmem ben de balığım diye istemiyorum
Nasip. İşin şakası tabii ama kova isterdim cidden![]()
Bence yanlıştır ilk 15 dk geçerli diye biliyorum canım. Doğru çıkması için sabah ilk idrarla yapabilirsinkızlar bugün dayanamayıp gaza gelip prodictor erken gebelik testi yaptım. Bat’a 7 gün var. Sabah ilk idrarla yaptım önce bişey yoktu yarım saat sonra bakınca ince pembe çizgi oluşmuş. Yarım saat sonra olduğu için yanlış mıdır sizce?
Resim atsanakızlar bugün dayanamayıp gaza gelip prodictor erken gebelik testi yaptım. Bat’a 7 gün var. Sabah ilk idrarla yaptım önce bişey yoktu yarım saat sonra bakınca ince pembe çizgi oluşmuş. Yarım saat sonra olduğu için yanlış mıdır sizce?
Resim atsana