- 6 Şubat 2022
- 220
- 96
- 48
- 31
Aynen benimki de böyle silik gidiyor inşallah bu şekil çift çizgileri gebelik testlerinde de görürüz çoook aminŞu an bu şekilde bakalım her gün yapacağım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen benimki de böyle silik gidiyor inşallah bu şekil çift çizgileri gebelik testlerinde de görürüz çoook aminŞu an bu şekilde bakalım her gün yapacağım![]()
Bende de kilo var rahim filmim benim de temiz hormonlar da iyi ama Pco görünümü var dedi ben de deniyorum bakalımYok güzelim pkos yok herşey yolunda eşimdede herşey normal. Neden olduğunu bilmiyorlar. 5 yıldır korunmuyorum 1,5 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum doktor tavsiyesiyle ilaçlar falan. Halà beklemedeyim. 3 nisanda rahim filmi cekildi tüplerimde açık. Sadece kiloluyum doktor zayıfla dedi.
İnşallah bu sefer işe yarar ya bende pkos falan da yok kist vs hiç bişey yok tüplerimde açık amh düşük sadece bi ara prolaktin yüksekti onu hayıt tohumu yla düşürdümAynen öyle ben de geçen ay klomen + ovitrelle oldum ama sonuç alamadım
Ayyyy inşallah balımAynen benimki de böyle silik gidiyor inşallah bu şekil çift çizgileri gebelik testlerinde de görürüz çoook amin![]()
İnşallah hayırlısı olsunİnşallah bu sefer işe yarar ya bende pkos falan da yok kist vs hiç bişey yok tüplerimde açık amh düşük sadece bi ara prolaktin yüksekti onu hayıt tohumu yla düşürdüm
İnşallah gönlünüzce olurrr benimde 7 Haziran BatMerhaba kızlar. BAT 12 haziran civarı olanlar birlikte bekleyelimmi? 1,5 yıldır hamile kalmaya çalışıyorum inşallah bu ay olur. Sizin BAT ne zaman hadi yorumlarda bukuşalım![]()
Kayıplarınız için çok üzüldümBen iki çocuk doğurdum 3 kez kürtaj oldum çoçuk istemiyorduk. 2 yıl önce oğlumu kaybettim. Ondan sonra karar verdik bir oğlumuz olsun istiyoruz her ay bir umut bekliyorum ama hep hüsran![]()
Çok sağolun . Hepimize nasip olsun inşAllah sağlıklı uzun ömürlü evlatKayıplarınız için çok üzüldümbaşınız sağolsun . Allahım sağlıklı evlatlar versin tez zamanda
İnşAllah bu ay mutlu haberinizi alırız hep birlikteİnşallah gönlünüzce olurrr benimde 7 Haziran Bat
UmarımmmİnşAllah bu ay mutlu haberinizi alırız hep birlikte![]()
Ben kullanıyorum canım , her ay belirti olmayabilirUmarımmmovülasyon testi kullanıyor musunuz ? Bana fazla stresli geldiği için başlamadım akıntıdan vs fark ettiğimde ilişkiye dikkat etmeyi planlıyorum
AmiiinÇok sağolun . Hepimize nasip olsun inşAllah sağlıklı uzun ömürlü evlat![]()
Evet haklısın canım bu ikinci ayım eğer tutturamazsak gelecek ay kullanmayı düşünüyorum umarım gerek kalmazBen kullanıyorum canım , her ay belirti olmayabilir
Ay inşallah gerek kalmazEvet haklısın canım bu ikinci ayım eğer tutturamazsak gelecek ay kullanmayı düşünüyorum umarım gerek kalmaz![]()
Çok üzgünüm gerçekten benimde bi kaybım var 1 buçuk yıl önce kürtaj oldum o zamandan beri uğraşıyorum ama hep hüsran malesefBen iki çocuk doğurdum 3 kez kürtaj oldum çoçuk istemiyorduk. 2 yıl önce oğlumu kaybettim. Ondan sonra karar verdik bir oğlumuz olsun istiyoruz her ay bir umut bekliyorum ama hep hüsran![]()
İnşAllah tez zamanda bizede nasip olur canım. Mutlu haberini paylaşanlar kervanına bizde katılalım inşAllahÇok üzgünüm gerçekten benimde bi kaybım var 1 buçuk yıl önce kürtaj oldum o zamandan beri uğraşıyorum ama hep hüsran malesef
Çok sevindim canım , benimde belirtiler başladı önümüzdeki birkaç günü değerlendirmeye çalışacağımKızlar nasılsın ne alemdesinizburayı boş bırakmayın
bugün yeniden bir doktora göründüm başka bir doktor görüşü almak için hiçbir şey yok her şey temiz dedi