BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Yok güzelim pkos yok herşey yolunda eşimdede herşey normal. Neden olduğunu bilmiyorlar. 5 yıldır korunmuyorum 1,5 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum doktor tavsiyesiyle ilaçlar falan. Halà beklemedeyim. 3 nisanda rahim filmi cekildi tüplerimde açık. Sadece kiloluyum doktor zayıfla dedi.
Bende de kilo var rahim filmim benim de temiz hormonlar da iyi ama Pco görünümü var dedi ben de deniyorum bakalım😔

Aynen öyle ben de geçen ay klomen + ovitrelle oldum ama sonuç alamadım
İnşallah bu sefer işe yarar ya bende pkos falan da yok kist vs hiç bişey yok tüplerimde açık amh düşük sadece bi ara prolaktin yüksekti onu hayıt tohumu yla düşürdüm

Ben iki çocuk doğurdum 3 kez kürtaj oldum çoçuk istemiyorduk. 2 yıl önce oğlumu kaybettim. Ondan sonra karar verdik bir oğlumuz olsun istiyoruz her ay bir umut bekliyorum ama hep hüsran😢

Ben iki çocuk doğurdum 3 kez kürtaj oldum çoçuk istemiyorduk. 2 yıl önce oğlumu kaybettim. Ondan sonra karar verdik bir oğlumuz olsun istiyoruz her ay bir umut bekliyorum ama hep hüsran😢
Kayıplarınız için çok üzüldüm 😔 başınız sağolsun . Allahım sağlıklı evlatlar versin tez zamanda

Bende kullanmıyorum ovulasyon testi. Hesaplamama göre ovulasyon günüm 29 mayıs. 19-30 mayıs günlerinde günaşırı değerlendirmeye çalışıyoruz nasipse olur.

Çok üzgünüm gerçekten benimde bi kaybım var 1 buçuk yıl önce kürtaj oldum o zamandan beri uğraşıyorum ama hep hüsran malesef

Çok üzgünüm gerçekten benimde bi kaybım var 1 buçuk yıl önce kürtaj oldum o zamandan beri uğraşıyorum ama hep hüsran malesef
İnşAllah tez zamanda bizede nasip olur canım. Mutlu haberini paylaşanlar kervanına bizde katılalım inşAllah🤲🏻

Kızlar nasılsın ne alemdesiniz 🌸🌸 burayı boş bırakmayın ☺️☺️ bugün yeniden bir doktora göründüm başka bir doktor görüşü almak için hiçbir şey yok her şey temiz dedi

Kızlar nasılsın ne alemdesiniz 🌸🌸 burayı boş bırakmayın ☺️☺️ bugün yeniden bir doktora göründüm başka bir doktor görüşü almak için hiçbir şey yok her şey temiz dedi
Çok sevindim canım , benimde belirtiler başladı önümüzdeki birkaç günü değerlendirmeye çalışacağım

Back
X