• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Ben de umudumu kaybettim ya
Ay hayır umudunu kaybetme lütfen 🌸 sen hamile olabilirsin ♥️
İnsanın bazen modu ve inancı çok düşüyor dün çok zor bir gündü benim için ilk defa böyle bir şey yaşadım adetime 3 gün var hiç ağrım sızım yok normalde olur bir hafta falan öneceden ama bir yanımda bir şey yok olsa çıkardı psikolojik her şey diyor 😞 çok ama çok üzgünüm gerçekten eğer yoksa bir daha asla test yapmayacağım .

Ay hayır umudunu kaybetme lütfen 🌸 sen hamile olabilirsin ♥️
İnsanın bazen modu ve inancı çok düşüyor dün çok zor bir gündü benim için ilk defa böyle bir şey yaşadım adetime 3 gün var hiç ağrım sızım yok normalde olur bir hafta falan öneceden ama bir yanımda bir şey yok olsa çıkardı psikolojik her şey diyor 😞 çok ama çok üzgünüm gerçekten eğer yoksa bir daha asla test yapmayacağım .
Bugün yapacaktın yapmayacak mısın ? Ama ikimiz de gebe olabiliriz o kadar erken test yapıyoruz ki dayanamıyoruz bile keşke adet gününü bekleyebilsek adete kadar umutlu olmaya çalışalım ❤️

Bugün yapacaktın yapmayacak mısın ? Ama ikimiz de gebe olabiliriz o kadar erken test yapıyoruz ki dayanamıyoruz bile keşke adet gününü bekleyebilsek adete kadar umutlu olmaya çalışalım ❤️
Nöbetçiydim 9 gibi gidip eczaneden alacağım bir tane daha yapmaya cesaretim var mı emin değilim ama 🥲

İşte erken gebelik testi ya 6 gün önceden biliyorlar deneyeyim şansımı dedim ve galiba öyle oldu🥹
Öğrenenler bende okuyorum burada ama Yinede çok erken bence 🫠 ben 5 gün kala silik çizgi gördüm sonra kan negatif çıkınca hayal kırıklığı yaşadım kimyasal falan da olabilir bu arada biraz sabretsek daha iyi bizim için 🩵

Evet sürekli düşündüğüm için kendimde yeni yeni şeyler arıyorum . Eğer bugün varsa net bir çizgi görmem gerekir bugün çıkmazsa gebelik ihtimalim ortadan kalkacak bence
İnşallah çıkar ❤️❤️ eğer yine çizgi çıkarsa iki gün sonra yeniden kan verirsin ☺️☺️☺️

Back
X