• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Selam kizlar topiginizi gordum bende yazayim dedim bat 10 haziran ama soyle bir durumum var benim adetlerim 25 gun yada 26 27 28 hatta 30 gune ciktigi bile oluyor bu adet duzensizligi sayilirmi? Ayrica beyaz kokusuz akinti olayimda 1 aylik döngü icinde ara ara oluyor. Pco da var bende. O yüzden yumurtlama tarihimi bilemiyorum. Adetten hemen sonraki ilk 5 gun iliski oldu hergun bakalim ne olacak meraktayim.

Selam kizlar topiginizi gordum bende yazayim dedim bat 10 haziran ama soyle bir durumum var benim adetlerim 25 gun yada 26 27 28 hatta 30 gune ciktigi bile oluyor bu adet duzensizligi sayilirmi? Ayrica beyaz kokusuz akinti olayimda 1 aylik döngü icinde ara ara oluyor. Pco da var bende. O yüzden yumurtlama tarihimi bilemiyorum. Adetten hemen sonraki ilk 5 gun iliski oldu hergun bakalim ne olacak meraktayim.
Hoşgeldin❤️❤️ evet adet düzensizliği sayılıyor balım ☺️ yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip etmeyi denedin mi hiç

Hoşgeldin❤️❤️ evet adet düzensizliği sayılıyor balım ☺️ yumurtlamayı ovulasyon testi ile takip etmeyi denedin mi hiç
Denemedim acikcasi cunku 1 oglum var 2 yasinda dusunmuyoruz bebek ama kaza olmuş olabilir tam bilemiyorum zaten ogluma hamile kalmam da 1 yil surmustu:)

Bende görmedim daha önce. Anlatılanlardan biliyorum. Kıpkırmızı ise adettir diyorlar. Bendede bazı yerleri kıpkırmızı bazı yerleri şeffaf kırmızılı gibi
Canım bilmiyorum söküldü mü kanaman ama benim de ilk gebeliğimde bildiğin kırmızı geldi gece kalktım hatta sıkışık idrarla. Bi baktım regl oldum dedim regl ye 6-7 gün vardı bu oldugunda. Sonra hamile oldugumu öğrendim.

Hanımlar size bir şey soracağım, benim son 1 yıldır reglimde önce 1 hafta lekelenmem başlıyor öyle regl.oluyorum. bu durumdan çok rahatsızım cinsel hayatimi da etkiliyor 🙈 Bu ay doktora gideceğim öncesinde de gittim ama benim inatçı ve tuhaf bir rahimagzi yaram vardı ondan olduğunu dusukduk ve Leep ile aldılar. Sanırım durum hormonal hiç gecmiste vs bu durumu yaşadınız mı? Hangi hormonla ilgili olabilir ona göre girişimi ayarlayayim Resmen 13-14 günüm bu şekilde gidiyor her ay.
Canım geçen sene aynı durumu bende yaşıyordum adetten 1 hafta önce hep lekelerim geliyordu doktorum bunun için cyclo progynova diye bi ilaç vermişti bana hormon düzenleyici. Bende prolaktin yüksekliğide vardı. Ben o ilacı 1 ay kullandım sonra hayıt tohumu ekstratı aldım internetten 3 şişe kullandım o hem prolaktini düşürdü hemde kanamamı kesti adetim de düzene girdi ondan önce ya 2 gün önce ya 2 gün sonra olurdum şimdi saati bile şaşmıyor.

Canım bilmiyorum söküldü mü kanaman ama benim de ilk gebeliğimde bildiğin kırmızı geldi gece kalktım hatta sıkışık idrarla. Bi baktım regl oldum dedim regl ye 6-7 gün vardı bu oldugunda. Sonra hamile oldugumu öğrendim.
Gerçekten mi ?🥹🥹
Daha sökülmedi. Sadece bir kere kan geldi fındık büyüklüğünde. Yarı pembe, yarı şeffaf , yarı kıpkırmızı adet kanı gibiydi. Sonra hiç bir şey olmadı. Agrimda yok şu an. Sonra neler olur bilemem ama.

Gerçekten mi ?🥹🥹
Daha sökülmedi. Sadece bir kere kan geldi fındık büyüklüğünde. Yarı pembe, yarı şeffaf , yarı kıpkırmızı adet kanı gibiydi. Sonra hiç bir şey olmadı. Agrimda yok şu an. Sonra neler olur bilemem ama.
Valla ben de dediğim gibi wc gittim bi gece uyanıp, regl geldi sandım cunku kırmızıydı yani wcde gördüğüm. Peçeteye de dediğin gibi geldi. Sonra da bi daha gelmedi. Sonra yorgunluk başladı vücudumda nefes nefese kalıyordum hatta sürekli uyuyordum 🥲 Allah dualarını kabul etsin de hamilelik olsun inşallah canım.

Valla ben de dediğim gibi wc gittim bi gece uyanıp, regl geldi sandım cunku kırmızıydı yani wcde gördüğüm. Peçeteye de dediğin gibi geldi. Sonra da bi daha gelmedi. Sonra yorgunluk başladı vücudumda nefes nefese kalıyordum hatta sürekli uyuyordum 🥲 Allah dualarını kabul etsin de hamilelik olsun inşallah canım.
Allah seninde ne muradın varsa versin. İçime su serptin. Moral oldu çok teşekkür ederim canım benim ✨🦋

Allah seninde ne muradın varsa versin. İçime su serptin. Moral oldu çok teşekkür ederim canım benim ✨🦋
Regl gecikene kadar modu düşürmek yok her zaman iyi düşün iyi olsun, ben de su an beklemedeyim ama yoksa da artık denemeye devam edeceğiz tamam mı? Regl olabilmek bile ne kadar büyük nimet bunu unutmamak lazım 😘💗

Back
X