Ben hiç unutmuyorum bu siteye ilk girdiğimde evliliğimin üzerinden 4 ay geçmişti ama garip bir şekilde hissetmiştim yani gün aşırı ilişki olmasına rağmen 4 aydır illaki bir tanesi denk gelirdi neden olmuyor bir sorun olmalı, sonuçta çocuk yapma işi atla deve değil, tek gecelik ilişkide bile hamile kalabilir bir kadın işin gerçeği. Neyse içime kurt düştü buraya yazdım. Bana neler yazmadılar ki, tecrübesizliğim mi kalmadı, çocukluğum mu şımarıklığım mı.. 2 senedir bekliyorum 4 aydır denemişsin olmuyor diye vızıklanıyorsun şımarıklık yapma dedi biri. O andan itibaren şükrettim falan neyse dedim nasip olacak elbet millet ne zamandır bekliyor sabır dedim. Günler birbirini kovaladı, zaman aktı geçti. O kadının “2 senedir bekliyorum, şımarıklık yapma” dediği zamanlara geldim şimdi ve hala çocuk bekliyorum, ellerim kucağım boş. Belki bundan 2 sene sonra da hala aynı noktada olacağım. Ayrıca hayatta her şey para. Çocuk isteme hakkı bile para. Tıp gelişti evet ama imkanlarından faydalanmak için de paranız olmalı. Bizim gibi insanlara çok üzülüyorum. Bazı imkanlara sahip olmayan insanların hayatta hiçbir şey istemeye umut etmeye hakkı yok demek ki. Ekranım sırılsıklam ağlamaktan. Herkesten özür diliyorum bayram günü ağzınızın tadını kaçırdığım için. Bu benim hikayemdi. Herkesin böyle olacak dşye bir şey yok. Benim için imkansızlıklar çocuk özelinde değil. Kadersel bir döngü. O sebeple çocuğu olmayanlar ve yazdıklarımı okuyanlar üzerine alınmasın, kendini kötü hissetmesin. Bu talih bana has maalesef