- 2 Mayıs 2025
- 2.050
- 1.133
- 48
- 27
İnşallah benim de bardırCanım benim de belirti sıfırdı bugün kasık ağrım var sadece belirti yaşanır sanıyordum yaşanmadı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah benim de bardırCanım benim de belirti sıfırdı bugün kasık ağrım var sadece belirti yaşanır sanıyordum yaşanmadı
Ayy umut oluyorsunuzKanal tedavisi olmam gerekti, perşembe günü yaptım negatifti
Adet oldun mu
İnşallah duamdasınİnşallah benim de bardır![]()
4 günüm kaldı canım adeteİnşallah duamdasın![]()
Bugün gidemem ya şimdi piknige gidicez biraz kafam dağılır zaten eşim evdeyken asla test almaz üzülüyorum diye yapmami hiç istemiyo
4 gün kaldı adet belirtim de yok caresizce bekliyroumhafif karnımda ve kasigim da sanci oldu tatlı tatlı geliyor gelmekte olan galibabekliyorum ne zaman gelicek
Kaset test 25 üstü gösteriyor umudu kesmemek lazım.4 günüm kaldı canım adeteyarın bir erken gebelik testi yapayım dedim dün kaset test negatifti
Gerçekten miiiiKızlar ben hamileyim![]()
Ayyyy çok sevindim canım benimKızlar ben hamileyim![]()
Çok sağol canım. Bende öyle sandım yerleşme kanaması imiş. Dün akşam lekelenme tamamen bitti. Bu sabah test yaptım.Gerçekten miiiiben sen adet oldun o yüzden girmiyon sandım hayırlı olsun ne zaman test yaptin
Çok sağol birtanem darısı başına inşAllahAyyyy çok sevindim canım benimhayırlı uğurlu olsun
İnşallah bir günÇok sağol birtanem darısı başına inşAllah![]()
Belliydi ama senin yerleşme olduğu ya 6 gün önce adet olmazÇok sağol canım. Bende öyle sandım yerleşme kanaması imiş. Dün akşam lekelenme tamamen bitti. Bu sabah test yaptım.![]()