• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

bu testi ilk idrarla yapmadim 45dk önce felan yaptim 5 dk da çıktı belki 6-7dk biraz daha netlesti ben gördüm varmi sizcede bana mı öyle geliyor eşimde sanki gordu orda bir çizgi var gibi dedi ama emin olamadı bu kuruma cizgisi olamaz dimiEki Görüntüle 3602451

Canim kalite cok dusuyor ben goremiyorum ya. Chatgbtye atsana bi

Ay onu o gün ben de okudum,🥺🥺
Merhabalar benimde adetime 6 gün kala erken oldum ama kanamam parlak kırmızı renkli değil yoğun da gelmiyor ama kanasam rahatlayacakmisim gibi bir ağrı çekiyorum karnım da çok şiş ve gazım var sizce bu kanamaya ragmen hamile olabilir mi fikriniz nedir test yapmadım kanama geldiği için

Merhabalar benimde adetime 6 gün kala erken oldum ama kanamam parlak kırmızı renkli değil yoğun da gelmiyor ama kanasam rahatlayacakmisim gibi bir ağrı çekiyorum karnım da çok şiş ve gazım var sizce bu kanamaya ragmen hamile olabilir mi fikriniz nedir test yapmadım kanama geldiği için
Yerleşme olabilir canım Lavinn9 Lavinn9 arkadaşımızında başına aynı şey gelmiş ve kendisi gebe olduğunu yeni öğrendi 😊😊

Teşekkür ederim canım darısı başına inşAllah 🥰.
Belirtilerim ayak üşümesi, kulak sançması, boğaz altı kas çekilmesi, sağ sol kasık bıçak kesiği gibi ağrı ama sürekli deyil. Bel ağrısı olmadı benim. Birde adete 6 gün kala pembe hafif kırmızı sulu akıntı oldu. İki gün sürdü bitti. Bu sabah ilk idrarla kaset testle öğrendim yarın sabah kan vereceğim.. bacaklarımda iyne batması gibi sançmalar oluyordu. Son 3 gündür hafif mide bulantısı ve bir yere bakarken hafif kaymalar oluyordu baş dönmesine benzer ama çok hafif.
Merhaba canım normalde benimde adetime 6 gün vardı ama erken kanamam oldu ağrılarım da vardı ama agrilarima göre kanamam az geldi ve karnım çok sis gazimda var göğüslerim hala şiş ama ağrım yok kanamam da değişik renkte parlak kırmızı ve pıhtılı değil test de yapmadım regl oldum diye bilmiyorum sanırım kanamayı takip edeceğim ocak ayında boş gebelik geçirdim ondan sonra hep 32 günde adet olurdum bu ay 27.gunde kanamam geldi düşükten önce de 28 günde olurdum yani bu kanama yerleşme vs olabilir mi yada eski döngüye dönüyorum diye midir sizin nasıldı belirtileriniz

Bende de tam oalrak dun basladi. Yine senle ayniyiz hemen hemen hadi bakalim ovulasyonu beraber takip edelim bu ay😂❤️
Aynen, anca beraber KANca beraber 😅Takip edelim kuzum, ben bu ay HSG çektireceğim, ardından doktora da görüneceğim bakayım yumurtam çatlıyormu doğru düzgün. Yani umarım önümüzdeki ay yüzümüz güler

Testler ve sonuçlar yavaş yavaş gelmeye başlıyor🥰 Benim yumurtlamaya göre bat Salı günü. Salı günü test yapacağım inşallah🤲🏻

Aynen, anca beraber KANca beraber 😅Takip edelim kuzum, ben bu ay HSG çektireceğim, ardından doktora da görüneceğim bakayım yumurtam çatlıyormu doğru düzgün. Yani umarım önümüzdeki ay yüzümüz güler

Hsgyi ben de temmuzda turkiyeye gidince cektirecegim. Bu ay son deneme hadi hayirlisiii

Ayyy inşallah doğrudur ❤️❤️❤️ baya pozitif duruyor
İnşallah canım benim plastikte olan testi bu sabah yaptım ama aynı marka mimea adı yine de yalancı pozitiftir diye umut edemiyorum

Eklentiler

• IMG_4651.webp
    IMG_4651.webp
    77,3 KB · Görüntüleme: 27
Pembe leke geliyor. Sanırım adet olacağım. Takvime göre 2 gün var. Ben elendim, siz devam edin. Bu ay da olmadı galiba 😔

nryyy nryyy bizde yarın yapacağız .. ama benim yok diye düşünüyorum hiçbir belirtim yok herkesi tebrik ederim Bizede dua edin💐

Back
X