• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BAT 12 haziran olanlar birlikte bekleyelim🤗🤗🤗

Tamam evet yolladiklarin hep pik cikmis guzel yumurtlamissin benimkiler de bu ay oyleydi 4 gun tam pik gordum 5. gun yine koyuydu ama siliniyordu ancak bu sabah silik cikti tamamen. Bence senin son yolladiklarin da silinmeye baslamis catlama oldu muhtemelen. İki ayni marka farkli sonuc verebilir takilma buna serisi farklidir vs.
Ah çok teşekkürler içime su serptin nasıl rahatladım bilemezsin sadece ilk 4 günü değerlendirdim umarım tutmuştur bu yolda çok yorulduk biz 🥺 şimdi artık birşey yapmayayım yani çatalma olmuştur nasipte varsa olur bu ay yoksa olmaz gebelik dimi

Birşey sorabilir miyim canım şimdi ben 7 gün neredeyse pik gördüm 8. Gün bugün açılma oldu yani çatlama bugün ilişki olmalı mı yoksa 7 gün pilten sonra Bebek tutması çok düşük olasılık mı yani gerek yok mu ? Çok bilmiyorum ilk defa pil yakaladım

Birşey sorabilir miyim canım şimdi ben 7 gün neredeyse pik gördüm 8. Gün bugün açılma oldu yani çatlama bugün ilişki olmalı mı yoksa 7 gün pilten sonra Bebek tutması çok düşük olasılık mı yani gerek yok mu ? Çok bilmiyorum ilk defa pil yakaladım
Hayır neden düşük olsun canım sen değerlendir çatlama olmuş bugün nasılsa inslalah tutar

Ah çok teşekkürler içime su serptin nasıl rahatladım bilemezsin sadece ilk 4 günü değerlendirdim umarım tutmuştur bu yolda çok yorulduk biz 🥺 şimdi artık birşey yapmayayım yani çatalma olmuştur nasipte varsa olur bu ay yoksa olmaz gebelik dimi

Tam zamaninda degerlendirmissin. Cok istiyosan bugunu de degerlendir. Ben son uc gunu degerlendirdim valla bugun ara verecegim bence zaten tutmussa tutmustur😂

Hayır neden düşük olsun canım sen değerlendir çatlama olmuş bugün nasılsa inslalah tutar
Ya çatlama gününü de değerlendirmem lazım öyle mi açılma bugün gördüm ama 8. Gün bugün yeni açıldı eğer değerlendirmem se dogrusu bugünü değerlendireyim o zaman ben

Ya çatlama gününü de değerlendirmem lazım öyle mi açılma bugün gördüm ama 8. Gün bugün yeni açıldı eğer değerlendirmem se dogrusu bugünü değerlendireyim o zaman ben
Tabi yumurtlama öncesi gün yumurtlama günü ve çatlama önemli

Kızlar pik mi sizce bugün

Eklentiler

• IMG_20250621_184808.webp
    IMG_20250621_184808.webp
    4,8 KB · Görüntüleme: 5
Back
X