Bat 13 mayıs olanlar beraber bekleyelim mi 😇

Hadi inşallah hepsinde çıktıysa kesin vardır içini ferah tut sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah😍🥰kesin var senin bu ay🤭ben de senden heves edip yine test yaptım yine negatif ben bu ay da elendim anlayacağın artık yollarımız ayrılıyo sen şubat annelerine dahil ben haziran 15 bat bekleme 🤣🤣detayları paylaş bizimle merakla bekliyorum😍♥️♥️
Amin inşallah 🙏🏻
Yalnız bak ben öncekinde regl günü öğrendim hiç belli olmuyor bu test olayları heveslendirmek istemem ama hep derim regl olmadıkça umut vardır.
Valla bu ovülasyon ilk kez denedim herkes ilk denediğim ay oldu dedi ki bende bu sayede geç yumurtladığımı öğrenmiş oldum eğer hamileysem cidden çok işe yaradi

Ay sorma bende heyecanlıyım laboquick bildiğim için onu aldım ve çıktı yani hafifte olsa 6 gün için hafif olmasida normal herhalde zaten bir kişi hariç kime atsam var dedi 🥰
Yaşadığım yer küçük sadece salı çarşamba kan aliyorlar yine test yapacağım duruma göre çarşamba veririm herhalde ya dur sizede atayım görecek misiniz
Sanki bende var gibi ama aşırı silik ötesi silik ınsallah bu ay senin tuttu gibi darısı bana şimdi sen de böyle çıkınca ben bi umutlandım ya normalde bu aydan hiç umudum yok

Amin inşallah 🙏🏻
Yalnız bak ben öncekinde regl günü öğrendim hiç belli olmuyor bu test olayları heveslendirmek istemem ama hep derim regl olmadıkça umut vardır.
Valla bu ovülasyon ilk kez denedim herkes ilk denediğim ay oldu dedi ki bende bu sayede geç yumurtladığımı öğrenmiş oldum eğer hamileysem cidden çok işe yaradi
Eğer bu yumurtlama testi ile olduysa ben de bidaki ay yapcam onu

Sanki bende var gibi ama aşırı silik ötesi silik ınsallah bu ay senin tuttu gibi darısı bana şimdi sen de böyle çıkınca ben bi umutlandım ya normalde bu aydan hiç umudum yok
Yani testin güvenilirliğine istinaden var gibi diyorum üç testte yanlış olmaz herhalde bakacağız artık. Benimde daha belli değil inşallah ikimizde alırız güzel haberi

Aynen ovülasyon ile denedim ilk kez bende herkes ilk ayda oluyor dediği için deneyim dedim olmazsa dinlemeye çekilecektim 3 aydır deniyoruz ama bıkkınlığı gelmişti
Aşırı merak ediyorum seni ya 3 aydır burdayım benimde 3. Deneme inşallah güzel haber alırsın senin 2. Evladın olcak benim ilk inşallah hemen olur benim de

Aşırı merak ediyorum seni ya 3 aydır burdayım benimde 3. Deneme inşallah güzel haber alırsın senin 2. Evladın olcak benim ilk inşallah hemen olur benim de
Bende merak ediyorum. Aynen ilk kürtaj ile sonlansada oldu sonuçta ikimizde güzel haberleri alalım inşallah

Yiyecem seni nasıl heyecanlısın ya 🩷 ah inşallah olmuştur hemşerim inşallah hep beraber alalım güzel haberleri 🙏🏻
Az önce bir iki saatlik idrar ile yine denedim yine çıktı bugün 3 test yaptım hepsinde gördüm inşallah sağlıkla hamileyimdir, hamileyizdir 🥰
İnşallah vardır.. hayırlısı olsun....ne kadar var adetine

Nedir bu ovulasyon testi...bende yapmak isterim
İnşallah vardır 5 gün falan var. Ovülasyon testi reglin bittikten sonra ortalama bir hafta sonra falan yapmaya başlıyorsun lh hormonunu ölçüyor lh hormonu yumurtlama olduğu zaman yükseliyor ve yaptığımız testte pik görüyoruz t çizgisi kontrol çizgisiyle ya eşit ya koyu oluyor pik yaptığını böyle anlıyoruz o dönemleri değerlendiriyoruz pikten sonra tekrar test yaptığımızda t çizgisi silikleştiyse çatlamanın gerçekleştiğini anlayıp o günüde değerlendiriyoruz ve gerisi zamana kalıyor. Misal ben takvime göre yapıyordum ama bu ay geç yumurtladım test yapmasaydım takvime göre ilişkim olurdu ve muhtelemen hamilelik ihtimalim olmazdı bunu öğrenmiş oldum. Yapanların çoğu ilk ayda hamile kaldıklarını yazdıkları için denemek istedim ve eğer hamileysem doğru olacak bu. Bence mutlaka sizde test yapın bişey kaybetmezsiniz sonuçta ki daha verimli ilerlersiniz

Back
X