- 9 Aralık 2024
- 595
- 190
- 18
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tatlım bende de hafif kasık ağrısı var biraz da dizlerimde sızı varBelirtisi olan var mı kızlar ne durumdasınız![]()
Hadi inşallah bende de bi kaç belirti var gibi ama her ay psikolojik aynı belirtiler olunca hiç umutlanamıyorum erken gebelik testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi bu ay hayırlı haberleri sağlıkla alırız umarımTatlım bende de hafif kasık ağrısı var biraz da dizlerimde sızı var
Valla sorma hemşehrim belirti başladı umutlanmakta istemiyorum ama ne biliyim yaNe durumdasın hemşehrim bu ay var mı belirti![]()
Benim kürtajdan sonra iyice karıştı normalde tam 28 gündü geçen ay 24 günde oldu ya 11i ya 13ü gibi oda karışıkValla sorma hemşehrim belirti başladı umutlanmakta istemiyorum ama ne biliyim yasenin bat ne zaman
Ay tabiki bekleyin hadi hayırlı haberleri okumak niyetiyleMerhaba benim bat 19 mayıs ama ben de sizinle bekleyebilir miyim![]()
Bakalım 4 yıldır o hayırlı haberi bekliyorumAy tabiki bekleyin hadi hayırlı haberleri okumak niyetiyle![]()
Hepimiz neredeyse aynı durumdayız inşallah sağlıkla hayırla en uygun zamanda gelecekler inanıyorum bu ay belki şans getirir bakalım umutla bekliyoruz bebişlerimiziBakalım 4 yıldır o hayırlı haberi bekliyorum![]()
Güzelim benim bat 14 mayısHadi inşallah bende de bi kaç belirti var gibi ama her ay psikolojik aynı belirtiler olunca hiç umutlanamıyorum erken gebelik testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi bu ay hayırlı haberleri sağlıkla alırız umarımkaç gün var sizin bata
Aynı günü bekliyoruz hadi inşallahGüzelim benim bat 14 mayısİnşallah hayırlı haberler alırız
![]()
Benim kürtajdan sonra iyice karıştı normalde tam 28 gündü geçen ay 24 günde oldu ya 11i ya 13ü gibi oda karışıksenin ne zamandı bat
Ne yumurtlama günümüz belli ne adet tarihimiz hayırlısı bakalımBenim takvime göre 13 ü ama yumurtlama takvime göre olmadı ovülasyonla takip ettim daha geç oldu o yüzden bat değişmiştir diye düşünüyorum
Diğerlerine göre daha çok değerlendirdik belirtilerde var chatgpt ile takip ediyoruz tavsiye ederim iyi destekçiNe yumurtlama günümüz belli ne adet tarihimiz hayırlısı bakalımbu ay inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız
Ay inşallahDiğerlerine göre daha çok değerlendirdik belirtilerde var chatgpt ile takip ediyoruz tavsiye ederim iyi destekçiinşallah birbirlerimize hamileymişim haberlerini verelim bu ay inşallah
![]()
Ahaha bende valla takip tablolari falan filan güzel amaAy inşallahchatgpt en yakın dostum bu aralar o kadar çok soru sordum belirti sordum ki artık chatgpt bile benden bu kadar napıyosan yap diyecek artık
![]()
Yükselmeyenler ihtimali var tabi gecikme yaşarsanız yeniden kan verinMerhaba arkadaşlar Beta Hcg 2.40 çıktı sonradan yükselir mi acaba adetime 4 gün var