Bat 13 mayıs olanlar beraber bekleyelim mi 😇

Tatlım bende de hafif kasık ağrısı var biraz da dizlerimde sızı var
Hadi inşallah bende de bi kaç belirti var gibi ama her ay psikolojik aynı belirtiler olunca hiç umutlanamıyorum erken gebelik testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi bu ay hayırlı haberleri sağlıkla alırız umarım🙏🏻🥰💐kaç gün var sizin bata

Valla sorma hemşehrim belirti başladı umutlanmakta istemiyorum ama ne biliyim ya 😂 senin bat ne zaman
Benim kürtajdan sonra iyice karıştı normalde tam 28 gündü geçen ay 24 günde oldu ya 11i ya 13ü gibi oda karışık🤣senin ne zamandı bat

Hadi inşallah bende de bi kaç belirti var gibi ama her ay psikolojik aynı belirtiler olunca hiç umutlanamıyorum erken gebelik testi yapmamak için zor tutuyorum kendimi bu ay hayırlı haberleri sağlıkla alırız umarım🙏🏻🥰💐kaç gün var sizin bata
Güzelim benim bat 14 mayıs 🥰❤️ İnşallah hayırlı haberler alırız 🥹

Benimde 14 Mayıs.. ama olmadı kesin..hiçbir belirti yok ... göğüs ağrım hafifledi sanırım erken adet olucam...😔

Benim kürtajdan sonra iyice karıştı normalde tam 28 gündü geçen ay 24 günde oldu ya 11i ya 13ü gibi oda karışık🤣senin ne zamandı bat
😂Benim takvime göre 13 ü ama yumurtlama takvime göre olmadı ovülasyonla takip ettim daha geç oldu o yüzden bat değişmiştir diye düşünüyorum

😂Benim takvime göre 13 ü ama yumurtlama takvime göre olmadı ovülasyonla takip ettim daha geç oldu o yüzden bat değişmiştir diye düşünüyorum
Ne yumurtlama günümüz belli ne adet tarihimiz hayırlısı bakalım🤣🤣bu ay inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız

Ne yumurtlama günümüz belli ne adet tarihimiz hayırlısı bakalım🤣🤣bu ay inşallah mutlu haberlerimizi paylaşırız
Diğerlerine göre daha çok değerlendirdik belirtilerde var chatgpt ile takip ediyoruz tavsiye ederim iyi destekçi 😂 inşallah birbirlerimize hamileymişim haberlerini verelim bu ay inşallah 🙏🏻

Diğerlerine göre daha çok değerlendirdik belirtilerde var chatgpt ile takip ediyoruz tavsiye ederim iyi destekçi 😂 inşallah birbirlerimize hamileymişim haberlerini verelim bu ay inşallah 🙏🏻
Ay inşallah 🙏🏻🥰 chatgpt en yakın dostum bu aralar o kadar çok soru sordum belirti sordum ki artık chatgpt bile benden bu kadar napıyosan yap diyecek artık🤣🤣

Merhaba arkadaşlar Beta Hcg 2.40 çıktı sonradan yükselir mi acaba adetime 4 gün var

Merhabalar benim BAT 13 Mayıs . Düzenli de adet oluyorum . Bu ay ilk defa ovulasyon yapayım dedim . Adetime 4 gün var ovulasyon testinde pik i dün gördüm . Çok afedersiniz yumurta akı şeklınde akıntı da dün oldu . Yani adete 4 gün kala olmasına akıl sır erdiremedim bi fikri olan var mı

Back
X