- 9 Aralık 2024
- 632
- 201
- 18
- 34
Ben bu ay da elendimÇok teşekkür ederim inşallah...böyle dualar aldıkça çok mutlu oluyorum...sen ne durumdasın bilmiyorum ama inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın...

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben bu ay da elendimÇok teşekkür ederim inşallah...böyle dualar aldıkça çok mutlu oluyorum...sen ne durumdasın bilmiyorum ama inşallah sende en kısa zamanda hayırlı haberler alırsın...
Hep dua ediyorum hemşehrim inşallah bu ay alırsın güzel haberi bu sürecide beraber geçiririz çok amiiiiinBen bu ay da elendimhayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah ben yelkusla senden bu ay bekliyodum bakalım yelkus kesinleşti şimdi senin mutlu haberini bekliyorum seninki de kesinleşsin hamilelerin duası kabul olurmuş sizde bana dua edersiniz bende önümüzdeki ay mutlu haberi veririm inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin ben bu ay belirtilerinden kaynaklı senden bekliyodum sanırım oldu
kan sonucunu merakla bekliyorum
♥
![]()
Çok tatlısın ... inşallah seninde dilediğin gibi olur...çıkar çıkmaz yazicam..Ben bu ay da elendimhayırlısı ne zamansa o zaman olsun inşallah ben yelkusla senden bu ay bekliyodum bakalım yelkus kesinleşti şimdi senin mutlu haberini bekliyorum seninki de kesinleşsin hamilelerin duası kabul olurmuş sizde bana dua edersiniz bende önümüzdeki ay mutlu haberi veririm inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin ben bu ay belirtilerinden kaynaklı senden bekliyodum sanırım oldu
kan sonucunu merakla bekliyorum
♥
![]()
Test tekrarı yapmadınızmıÇok tatlısın ... inşallah seninde dilediğin gibi olur...çıkar çıkmaz yazicam..
Yapmadım kan verince gerek görmedim akşam ogrenicem zaten...Test tekrarı yapmadınızmı
Amiiin inşallahHep dua ediyorum hemşehrim inşallah bu ay alırsın güzel haberi bu sürecide beraber geçiririz çok amiiiiin![]()
AmiinÇok tatlısın ... inşallah seninde dilediğin gibi olur...çıkar çıkmaz yazicam..
Merhaba birşey sorcam size...benim alt karnimda çok sancım var ...heran adet olacakmisim gibi...sizdede ağrı falan var mı... korkuyorum bir sıkıntı olacak diye ...normal mi acabaHep dua ediyorum hemşehrim inşallah bu ay alırsın güzel haberi bu sürecide beraber geçiririz çok amiiiiin![]()
Benim ilk gebeliğimde normal adet sancım vardı adet olacakmışım gibiydi doktor ilk zamanlarda normal olduğunu söylemişti hiç endişelenmeyin her gebelik aynı olmuyor herkeste farklı oluyor kan sonucu çıkmadı mı dahaMerhaba birşey sorcam size...benim alt karnimda çok sancım var ...heran adet olacakmisim gibi...sizdede ağrı falan var mı... korkuyorum bir sıkıntı olacak diye ...normal mi acaba
Evet ağrım oluyor hem orası hem bel. Kendimi yormuyorum dinlemedeyim ne olur ne olmaz diye. Ama normal yani vücut hamileliğe hazırlanıyoruz sonuçta endişelenme.Merhaba birşey sorcam size...benim alt karnimda çok sancım var ...heran adet olacakmisim gibi...sizdede ağrı falan var mı... korkuyorum bir sıkıntı olacak diye ...normal mi acaba
Çıkmadı sağlık ocağında vermiştim doktor bu akşam cikmazsa yarın çıkar dedi bir adres verdi orda çıkıyormuşBenim ilk gebeliğimde normal adet sancım vardı adet olacakmışım gibiydi doktor ilk zamanlarda normal olduğunu söylemişti hiç endişelenmeyin her gebelik aynı olmuyor herkeste farklı oluyor kan sonucu çıkmadı mı daha
Hiç endişe etmeyin herşey gerçekten yolunda gidecek sağlıkla olacak hiç endişe edip strese sokmayın kendinizi lütfenÇıkmadı sağlık ocağında vermiştim doktor bu akşam cikmazsa yarın çıkar dedi bir adres verdi orda çıkıyormuş
Hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar sonucum çıktı... hamileyim...değerim nasıl sizce
Teşekkür ederim... inşallah güzel ilerlerHayırlı olsun canım çok sevindim
Biliyorsun ilk çıkandan ziyade artış önemli ama değerin güzel maşallah
Bu değere o testin öyle silik olması bile şaşırtıcı öyle diyeyim![]()
Değerin gayet iyi ben demiştim daha ilk zamanlarda gebelik belirtisi olabilir diye ah nasıl sevindim kaç aydır emek verip bekliyodun Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı da nasip etsin diğer evlatlarına da uzuuun sağlıklı ömür versin kardeşleriyle sizlerle birlikte inşallahKızlar sonucum çıktı... hamileyim...değerim nasıl sizce
Çok teşekkür ederim...aylaydir bekliyorduk...çocuklarda çok istiyordu kardeşleri olsun o kadar sevindilerki ..kızım(9 yaşında) gelip gidip karnımı okşuyor kardeşim diye isimleri bile hazır..rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza da almayi nasip etsin...size isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallahDeğerin gayet iyi ben demiştim daha ilk zamanlarda gebelik belirtisi olabilir diye ah nasıl sevindim kaç aydır emek verip bekliyodun Allah sağlıkla huzurla kucağına almayı da nasip etsin diğer evlatlarına da uzuuun sağlıklı ömür versin kardeşleriyle sizlerle birlikte inşallah![]()
Amiin inşallah size nasıl güzel mutluluk olmuş Allah daim etsin kardeşleriyle musmutlu ömürleri olsun gözünüz aydın olsunÇok teşekkür ederim...aylaydir bekliyorduk...çocuklarda çok istiyordu kardeşleri olsun o kadar sevindilerki ..kızım(9 yaşında) gelip gidip karnımı okşuyor kardeşim diye isimleri bile hazır..rabbim inşallah sağlıkla kucağımıza da almayi nasip etsin...size isteyen herkese nasip etsin sağlıkla inşallah
Şöyle canım bu antikor testi işte eğer virüsün daha önce geçtiğini ama aktif olup olmadığını göstermez bir test daha var onu yapıp aktif virüs var mı öğrenebilirler. Bebeğe bulaş %5 oranında. Hamilelikte tedavisi yapılamıyor sana. Ama doktor takip eder sağlıkla geçer bu süre yani. Genelde bu virüs varsa sezaryen önerilmez. Bebek doğduktan sonra 1 yaş civarında test yapılır çünkü bebekte bulaş olduysa anca o zamanlarda belli olur ama çoğu bebek kendi virüsü temizleyebiliyor zaten. Bir sıkıntı çıkmaz Allah'ın izni ile doktor zaten sana gerekli şeyleri söyler benim arkadaşım yaşamıştı bu tarz bir durum bir sorun olmadi çok şükürSlm kızlar...kan testi sonucumda hepatit c virüsü çıktı... tekrar bir kaç test daha yapilacak...hiçbir şekilde bulaşma riski yok...bu konuyla bilgisi olan var mı... yanlış çıkma ihtimali var mı