- 23 Nisan 2023
- 1.632
- 289
- 53
- 37
Ins canim tam anlamiyla daha net cizgi görmedim cok cok silik gördüm yabda huc görmedimİnşallah hamileyizdir hadi bakalım haber verelimmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ins canim tam anlamiyla daha net cizgi görmedim cok cok silik gördüm yabda huc görmedimİnşallah hamileyizdir hadi bakalım haber verelimmm
bende adete üç gün varken nimo ile yapmıştım çok silik bir çizgi çıkmıştı sonraki gün yine nimo ile yaptım aynı silik çıktı bende bebe tıme ile yaptım belergün çıktı bu sefer. internette okudum nimo için adet öncesi çok silik çıkarıyormuş hamilelik varsaBen aksam üzeri erken yaptim boyle cikti resmin isigini kirinca belli oluyor
Cnm pozitif dusunuyorum ama acabam da var yani 2. Senem biticek ekimde yeni yeni dusunmeye baslamistik basima gelenler sjjsjs 25 yasindayimKorkma canım.Pozitif dusun pozitif olsun inşallah.Yeni evli misin kac yaşındasın?
bide pozitife doner mi diye bekliyoruz yani benim hic donmedi açıkçası heleki yumurtlama takibi yapiyorsaniz bata yakin yada batta yapilan testler bence dönmez ufak da olsa bi siliklik mutlaka çıkar bence gecikmeyi bekle canim strese girmemis olursunKesinlikle simdi bata 2 kaldi.Testimi yarin yapacağım.Defalarca test yapıp kendimi strese sokmadım.Mantıken yarın negatifse negatiftir.Pozitife döner mi şöyle olur mu böyle olur mu diye strese girip regl gecikmesi yaşamak istemiyorum.Daha önce stres yapmıştım elime bir sey geçmedi.
ne zamandir korunmuyosun? benim korunmayi biraktigim aylarda gecikmelerim oldu ayni sekilde devam ediyor artik batı ona gore hesapliyorum yani dongu surem uzadi 23 24 gündü gecikmelerim oldu 26 28 gune çıktıEvet ama kan verdim negatif
Çok gençsin maşallah.Ben 37 yasindayim tecrübelerim haliyle fazladir senden.Sakin olmaya calis canım.İnsanin başına her sey geliyor.Bircok kadın kimyasal gebelik yaşıyor.Farketmeden reglle birlikte atılıyor.Ben de yaşadım.Burda yasayan belki binlerce kadın vardır.Erken test yapınca yakalamış oluyoruz.Pozitifi görüp sonra hayal kirikligi yasiyoruz.Çok iyi anliyorum.Bundan sonra senin için her şey diledigin gibi olsun.Saglikli bir gebelik saglikli bir bebek nasip olsun.Cnm pozitif dusunuyorum ama acabam da var yani 2. Senem biticek ekimde yeni yeni dusunmeye baslamistik basima gelenler sjjsjs 25 yasindayim
Ben 6 aydır falan korunmuyorum ama bu ay ilk dega ovulasyon testi yaptım stres oldum heralde geç yumurtladım 24. Gün yumurtladım. 35 günde bi oluyodum genelde işte geciktine zamandir korunmuyosun? benim korunmayi biraktigim aylarda gecikmelerim oldu ayni sekilde devam ediyor artik batı ona gore hesapliyorum yani dongu surem uzadi 23 24 gündü gecikmelerim oldu 26 28 gune çıktı
Kesinlikle yumurtlama net ise pozitife dönme diye bir şey yok.2.bebegimde regle tam 6 gun kala kaset testte çizgi gördüm.Varsa her türlü goruluyor testte.Onun dışında yalancı pozitif vs şimdiye kadar hiç bir testte görmedim.Artı med prodoctor days doctor vs hepsini yaptim.Yalanci pozitiflerin büyük kısmı kimyasal gebelikle ilgili diye düşünüyorum.Deger çok düşük olunca testte çok silik çizgi çıkıyor.Sonra da reglle atiliyor zaten.bide pozitife doner mi diye bekliyoruz yani benim hic donmedi açıkçası heleki yumurtlama takibi yapiyorsaniz bata yakin yada batta yapilan testler bence dönmez ufak da olsa bi siliklik mutlaka çıkar bence gecikmeyi bekle canim strese girmemis olursun
Luteral fazınız kaç gün sürüyor ?Kesinlikle yumurtlama net ise pozitife dönme diye bir şey yok.2.bebegimde regle tam 6 gun kala kaset testte çizgi gördüm.Varsa her türlü goruluyor testte.Onun dışında yalancı pozitif vs şimdiye kadar hiç bir testte görmedim.Artı med prodoctor days doctor vs hepsini yaptim.Yalanci pozitiflerin büyük kısmı kimyasal gebelikle ilgili diye düşünüyorum.Deger çok düşük olunca testte çok silik çizgi çıkıyor.Sonra da reglle atiliyor zaten.
Merhaba. Yalancı pozitifi artımed bana kopkoyu iki çizgi ile gösterdi ama yani bayağı koyu iki çizgiydi koşarak kan verdim 0.2 idi ki her zaman da öyle çıkardı. Zaten heveslenmemiştim de çünkü laboquick ve awox en ufak çizgi çıkarmamıştı aynı zamanda. Eczaneden almış olmama rağmen bazen testler ciddi manada böyle bozuk da olabiliyor. Ama dediğiniz gibi tabii kimyasalları da gördüm silik çizgilerin güvenilir birkaç tsstte görünüp sonraki günlerde çıkmaması ve reglle sonlanması şeklinde.Kesinlikle yumurtlama net ise pozitife dönme diye bir şey yok.2.bebegimde regle tam 6 gun kala kaset testte çizgi gördüm.Varsa her türlü goruluyor testte.Onun dışında yalancı pozitif vs şimdiye kadar hiç bir testte görmedim.Artı med prodoctor days doctor vs hepsini yaptim.Yalanci pozitiflerin büyük kısmı kimyasal gebelikle ilgili diye düşünüyorum.Deger çok düşük olunca testte çok silik çizgi çıkıyor.Sonra da reglle atiliyor zaten.
ovulasyon testi ektra strese sokuyor maalesef 3 defa ovulasyonla takip ettim üçünde de en stresli oldugum aylardi, gecikme normal canim gec yumurtlamissinBen 6 aydır falan korunmuyorum ama bu ay ilk dega ovulasyon testi yaptım stres oldum heralde geç yumurtladım 24. Gün yumurtladım. 35 günde bi oluyodum genelde işte gecikti
artimed cok yalanci cikariyor bence o direk yalanci pozitif cunku yaninda baska test yapinca tertemiz negatif gosteriyor , digerlerini denemedim bilmiyorum, olunca zaten adete max 2 3 gun kala gorunur cunku yerlesmis oluyor eger yumurtlamayi net biliyorsak net bilinmiyorsa ge o ay gec yumurtlama olduysa o ihtimalde gec dollenme olur oda zaten normal dongununde gecikmesine neden olurKesinlikle yumurtlama net ise pozitife dönme diye bir şey yok.2.bebegimde regle tam 6 gun kala kaset testte çizgi gördüm.Varsa her türlü goruluyor testte.Onun dışında yalancı pozitif vs şimdiye kadar hiç bir testte görmedim.Artı med prodoctor days doctor vs hepsini yaptim.Yalanci pozitiflerin büyük kısmı kimyasal gebelikle ilgili diye düşünüyorum.Deger çok düşük olunca testte çok silik çizgi çıkıyor.Sonra da reglle atiliyor zaten.
gecikmenin 3. gunundeyim dayanamadim yine test yaptim ama negatifinsallah seni ki guzel bebisin habercisidir![]()
amin canim amin insallah stres yapma istersen yarin bi kan testi vergecikmenin 3. gunundeyim dayanamadim yine test yaptim ama negatifallahim lutfenn burda anne olmak isteyen herkese saglikli evlat nasip et
![]()
almanyadayim canim ben burda oyle kan kafamiza gore gidip kan veremiyoruz degisik sistemleri var reglim saliya kadar gelmezse carsamba gunu bi kadin doguma giderim direkamin canim amin insallah stres yapma istersen yarin bi kan testi ver
o zaman oyle yap canim umarim guzel sonuclaniralmanyadayim canim ben burda oyle kan kafamiza gore gidip kan veremiyoruz degisik sistemleri var reglim saliya kadar gelmezse carsamba gunu bi kadin doguma giderim direk![]()
İnşallahh ben de yarın sabah ilk idrarla yapacağım bakalım çok umudum yok belirtim yok çünkü hiç ara ara kasık batmasından başkaAyy sizinle aynı ben dün yaptım negatif bir de yarın yapacam inşallah pozitif olur