• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Bende ovulasyon kullandim bu ay hazirandan beri deniyorum stres yaptigim icin temmuzda reglim baya gec oldu hersey stresten kendimizi salsak olacak hersey
ben de aynı şekilde 6-7 aydır deniyorum bu ay ilk defa ovulasyonla takip ettim. Normalde adet döngüm 34-35 gün olurken bu sefer 5. Gecikme günümdeyim dün kan verdim bi şey yok. Yumurtlamayı da 24. Gün gördüm. Allak bullak oldum bilmiyorum ya

ben de aynı şekilde 6-7 aydır deniyorum bu ay ilk defa ovulasyonla takip ettim. Normalde adet döngüm 34-35 gün olurken bu sefer 5. Gecikme günümdeyim dün kan verdim bi şey yok. Yumurtlamayı da 24. Gün gördüm. Allak bullak oldum bilmiyorum ya
Gec dollenme de oluyormus regliniz ne zaman olacak belki oyle biseydir cunku kanda cikmayabiliyormus

Gec dollenme de oluyormus regliniz ne zaman olacak belki oyle biseydir cunku kanda cikmayabiliyormus
Normalde adetimden 5 gün gecikme oldu işte hadi bazen iki üç gün gecikiyor normalde de bu sefer 5 gün gecikti. Dün kan verdim negatifti. Ovulasyonda piki ayın 8inde gördüm. Olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum

Normalde adetimden 5 gün gecikme oldu işte hadi bazen iki üç gün gecikiyor normalde de bu sefer 5 gün gecikti. Dün kan verdim negatifti. Ovulasyonda piki ayın 8inde gördüm. Olsa kanda çıkardı diye düşünüyorum
Bende ovulasyonda 06.09-07.08 tarihinde piki gördüm reglim 20-21 inde olacakti henuz olmadi test böyle cikti kan vercem ama bilemiyorum dun regl oldum sandim leke geldi boyle koyu sari acik kahve gibi bugun tik yok

Ah benim canım arkadaşım kader ortağım :) bizde yeni düşünmeye başladık kasımda 2. senem bitecek ilk aydan başıma neler geldi bugün yine kan vermeye gideceğim akşam bakalım ne olacak
Neler geldi basina cnm valla cok sancili bir surec ondan hamile kalinca insan canindan cok seviyor cocugunh izte
Regl olunca kimyasal diye mi karar verdiler canım, benim hala ne oldugu belli değil kan verip duruyorum sürekli ,reglden sonra kan baktı mı hiç progestan falanda kullanmadım normal bildiğin regl oldum
canım benim normalde regl günüm on dördündeydi ama 13’ünde benim lekelenmem oldu 15’inde doktora gittim ben test yapıp tabii ki bana Hamilesin ama kimyasala dönmüş dedi ama yine de ilaç veririm belki sağlıklıdır dedi yani sen regli olduysan bilmiyorum bazen üstüne görme falan oluyor diyorlar ama şu anki değerin ne artıyor mu hala

Back
X