• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Evet Ovülasyon takibinde 10-11 Eylül pik gördüm ama doktora yumurta takibinden dolayı 16 Eylül de gittim doktorda biraz kasık ağrımda olunca da yeni çatlamıştjr dedi. Ama ağrım ufak ufak pik gördüğüm günden beri vardı doktora gittiğim günler iyice arttı. Doktorda zaten yumurta çatlamış dedi
Devlete mi gidiyorsun ozelemi bende yumurta takibi için bana yardımcı olacak doktor arıyorum devlette benim bazı dönemler catlamiyormus.bunun.icinde.catlama.igneso.veriliyormus.ama.ben aşılama yaptircaktim ama ilk böyle denemek istiyorum ama nasıl devlette bulabilirim bilgin varmı cevaplaraan.cok.sevinirim.

Sen pozitif mi görmüştün ben bayadir yokum
Bat 15 Eylülken , 13 Eylül'de pozitif gördüm 15 Eylül'de tekrar gebelik testi yaptim pozitifti kan verdim 25 çıktı sonra regl oldum ona rağmen iki gün ara ile 35 ve 39 çıktı Dr takibe aldı 29 çıktı bugün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum canım

Cok sukur cnm anca diyelim daha iyiyim ama hala o psikoloji yokluyo beni sende durumlar ne
İnşallah dahada ıyı olacaksın kuzum bende pek verımlı geçmiyor yumurtlama donemı genede hayrlısı hiç test yapmıcam batı beklycem artk kararlıyım daha az üzülüyorum öyle

Merhabalar.Bugünlerde çok yoğunum.2 gün önce test yapmistim laboquik negatif çıkmıştı.Dün bat ti.Regl olmadım.Bugun de olmadım.2 gün önce negatif olunca regl olmayı bekliyorum.Elimde test yok almadım da boşuna yapmayayım diye.Son aylarda döngülerimde gecikme ya da erken olma durumları oluyor zaten.

Merhabalar.Bugünlerde çok yoğunum.2 gün önce test yapmistim laboquik negatif çıkmıştı.Dün bat ti.Regl olmadım.Bugun de olmadım.2 gün önce negatif olunca regl olmayı bekliyorum.Elimde test yok almadım da boşuna yapmayayım diye.Son aylarda döngülerimde gecikme ya da erken olma durumları oluyor zaten.
eger yarina kadar olmazsan test yapmani oneririm

Kızlar merhaba bende 2 aydır gebelik planlıyorum ovülasyon testiyle sat 28 ağustos bat 26 eylül yani yarin fakat ben 17-18 eylülde pik gördüm ve 19 unda silikleşmeye başladı yani çatlama gördüm reglimden 1 hafta önce yumurtlamam oldu bu da kafamı karıştırdı normalde çok düzenlidir ama gebelik olma ihtimali var mı bu şekilde göğüs hassasiyetim falan yok kremsi akıntı var sadece
reglin bir iki gun gecikebilir canim yumurtlama surenden kaynaklı ama umarim tutmuştur ve gebeligin vardir

Günaydın kızlar 28 günde bir düzenli regl oluyorum BAT 21 Eylül ama hala regl olmadım. Testler negatif çıkıyor. Bu durumu yaşayanlar varmı

Günaydın kızlar 28 günde bir düzenli regl oluyorum BAT 21 Eylül ama hala regl olmadım. Testler negatif çıkıyor. Bu durumu yaşayanlar varmı
selam temmuzda yaşadım kan verdim çıkmamıştı, stresten reglim 1 hafta geç olmuştu ama hamileliğe dair de asla belirtim yoktu sende durumlar ne?

Naptn canm test yapabldnmı

selam temmuzda yaşadım kan verdim çıkmamıştı, stresten reglim 1 hafta geç olmuştu ama hamileliğe dair de asla belirtim yoktu sende durumlar ne?
Aleykümselam. Normalde gögüs ağrım adetten 1 hafta 10 gün önce falan başlardı. Bu ay dün başladı adet gecikmesi sonrası yani bu ay şeffaf ve beyaz akıntı oldu negl olacakmışım gibi hisssediyorum ama olmuyor

Stres kaynaklı olabılıyor yada havalar degstı bazen onada baglanıyor doktora gidersen daha iyi olur canm neden oldğnu ogrenmş olursun acabalar dıe düşünmek çok yorucu gercekten

son 4 aylık döngümü biliyorum düzenli oluyorum 28 günde bir hic sasmadan. Antibiyotik kullandığım çok stresli olduğum zamanlar oldu ona rağmen düzenli oluyordum bu ay değişik bir şekilde olamıyorum

Back
X