• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Eki Görüntüle 3645657 merhaba arkadaşlar Lütfen bakarmısınız
Biri LH biri HCG testi ama idrar testi olan erken gebelik deyil normal gebelik testi ve adetime 3 gün var ayrıca ilk idrarla yapmadım ve
yapar yapmaz 1 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ve öyle çektim aradan 5 dakika geçti şimdi çok daha belirgin test markası innovita hiç anlamıyorum hamile miyim acaba test yüklenince silikleşe bilir ama gözle baya baya gözüküyor
Merhaba, bana da var gibi geldi :) Hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerini alırsınız. Belirtileriniz var mı?

Merhaba, bana da var gibi geldi :) Hayırlı olsun, inşallah güzel haberlerini alırsınız. Belirtileriniz var mı?
Çok teşekkür ederim hayır yok adet belirtilerim var sadece ama sanki böbreyime sancı girdi 1-2 defa farklı sadece bu oldu ve 1-2 gün baş ağrım oldu bilemiyorum hamilelikmi ama çok heyecanlıyım

Aynen inşallah hayırlı sonuç olsun sağlıklı hayırlı evlat ise olsun hep öyle dua ediyorum rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlat versin acaba kan sonucu bugün düşer mi e nabiza arada bir bakıyorum ama daha yok sağlık ocağına verdim
Benm 1 gün sonra sabah 8de çıkmıştı canım sağlık ocağından verdiğim o yüzden cuma acilden vermeyi düşünüyorum , özelde verdiğim 1 saate çıkmıştı

Benm 1 gün sonra sabah 8de çıkmıştı canım sağlık ocağından verdiğim o yüzden cuma acilden vermeyi düşünüyorum , özelde verdiğim 1 saate çıkmıştı
Yarın ola hayır ola bakalım beklicez ztn kaç gündür ha oldum ha olacam bekledim biraz daha beklerim

Ben çok erken öğrendim, silik çizgi adet tarihimden 7 gün önce çıktı idrar testinde. 5 gün önce kan verdim onda çıktı. Regl tarihim normalde önümüzdeki çarşamba günü. Ebe hanımın dediğini göre 2 günde bir test ile beta hcg yükselmesine bakmak istiyorlar. Benim ilk kan testim cuma yapıldığı için, 2 gün geçmiş oldu haftasonuyla. Beni bir de yarın sabah çağırdılar. Eğer 48 saatte iki katına çıkacak şekilde yükselmişse, kadın doğum doktoruna yönlendireceğiz dedi. Bence 6-7. Haftayı beklemeyin, çünkü bu arada tiroid vb gibi diğer önemli değerlerinize de bakılıyor. Eğer bir sorun yaratacak durum varsa daha hızlı aksiyon alınmalı. Kese dışında başka şeylere de bakılıyor özetle 🥰 ben şahsen önümüzdeki cumartesi günü doktora gitmeyi planlıyorum 5. Haftanın ilk günü olacak hesaplarıma göre.
merhaba. son adet tarihimiz ve regl dongumuz ayni :) ben de 32 33 gunde bir regl oluyorum ve son adetim 16 agustos. evde idrar testinde pozitif oldugumu ogrendim. fakat yurtdisinda yasiyorum ve malesef burada kafamiza gore gidip kontrol olamiyoruz. 12 haftalikken cagiriyorlar. gelismelerinizi benimle de paylasir misiniz?

Ne yaptın canım merak ettim
Canım valla işte en son testte önce pozitif sonra negatif görünce bi daha hiç test yapmadım. Bat dündü benim gelen giden yok Herhangi regl belirtisi de yok öyle bariz bir gebelik belirtiside yok bugün böyle kremsi akıntı geldi ic çamaşırıma

Biri LH biri HCG testi ama idrar testi olan erken gebelik deyil normal gebelik testi ve adetime 3 gün var ayrıca ilk idrarla yapmadım ve
yapar yapmaz 1 dakika içinde ikinci çizgi çıktı ve öyle çektim aradan 5 dakika geçti şimdi çok daha belirgin test markası innovita hiç anlamıyorum hamile miyim acaba test yüklenince silikleşe bilir ama gözle baya baya gözüküyor
Gayet görünür şekilde var inşallah kanda da çıkar

Tebrikler.Hamilesiniz buyuk ihtimal.Kan verirseniz net çıkar.

Hımm anladım en azindan kotu bisey olmadigini ogrenmis oldun..Muayene ettiyse rahim kalinlasmaya başlamış falan diyebilirdi.O yüzden dedim.Zaten adetine 10 gün varsa yumurtlama dönemini henüz gecmis olmalısın gebelik daha olusmamista olabilir.Bekle bakalım inşallah güzel sonuçlanır.Testlerde de silik cizgi gormustun sanirim.Gercekten meraktayim senin durumunu.Yazarsin zaten buraya değil mi?
Evet yazacagim canim demedi bir sey sadece adetin gecmemis dedi bekle ama şöyle bir sey var tam yumrtlama günlerinde kanama ve lekelenme oldugu icin ben o günler ilskiye giremedim ne yaptıysam temizlemdikten sonra ilk 5 6 gun

Kızlar benim normalde takip ettiğim uygulamada adetim bir gün gecikti yazıyor. Ben her ay buna göre takip ediyorum ve genelde bir iki güm gecikme oluyor. Bu ay ilk defa yumurta takibi yaptım eylülün 9unda pik gördüm. Üstüne 14 gün ekleyince ayın 23ü falan oluyor. Herkes de 23-24ünde falan olursun diyor. Ama ben evlendiğimizden beri bu uygulamayı takip ediyorum ve hiçbir zaman üç günü geçmedi gecikmem. Ne dersiniz ne yapmam lazım

Eklentiler

• IMG_5414.webp
    IMG_5414.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 16
Back
X