- 29 Aralık 2017
- 399
- 226
- 103
- 28
Başka bir testle deneyin bence ya da direkt beta verin ama teste göre pozititif duruyorKızlar dpo12 sabah ilk idrarla yaptım olabilir mi sizce

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başka bir testle deneyin bence ya da direkt beta verin ama teste göre pozititif duruyorKızlar dpo12 sabah ilk idrarla yaptım olabilir mi sizce
Beta verdim zaten bir buçuk saate çıkacak sonuçBaşka bir testle deneyin bence ya da direkt beta verin ama teste göre pozititif duruyor![]()
Hayırlı olsun baya belirgin bu. silik böyle olmuyor gördüm mü görmedim mi oluyorsun. ama hayal kırıklığı da yaşamanı istemem. Koş kan ver hemenKızlar dpo12 sabah ilk idrarla yaptım olabilir mi sizce
Hayırlı olsun umarım sizinledir ve sağlıkla ilerlerBeta verdim zaten bir buçuk saate çıkacak sonuç
Merhaba benimde bat 17 Eylül ama ileri geri değişebiliyor bende bu ay hem kendim hem eşim vitamin başladık inşallah Eylül hepimize uğurlu gelir pozitifleri görürüzevet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnnbu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz
![]()
Beta verdim zaten bir buçuk saate çıkacak sonu
Baya belirgin hayırlı olsun inşallah kanda da güzel sonucu alırsınızKızlar dpo12 sabah ilk idrarla yaptım olabilir mi sizce
Canim umarim vardir ama bu testi onermem kimseye cunku yalanci pozitiflik veriyor ne yazikki daha yeni arkadasimin basina geldi yap ayni bu şekil pozitifti ve suan regl oldu insallah seninledir bebisinKızlar dpo12 sabah ilk idrarla yaptım olabilir mi sizce
Baya belirgin hayırlı olsun inşallah kanda da güzel sonucu alırsınız
Bende güvenmiyorum doğrusu o yüzden beta verdim bekliyorum hayırlısı olsunCanim umarim vardir ama bu testi onermem kimseye cunku yalanci pozitiflik veriyor ne yazikki daha yeni arkadasimin basina geldi yap ayni bu şekil pozitifti ve suan regl oldu insallah seninledir bebisin
Bir saate çıkmış olur en geçSonuç ne zaman çıkacak
Hadi hayırlısı çok heyecanlıBir saate çıkmış olur en geç
Negatif beta sonucumHadi hayırlısı çok heyecanlı
Bu testler niye böyle oldu ya önceden varsa var yoksa yoktu üzülme canım önümüzdeki ay inşallah olurNegatif beta sonucum![]()
Belki değişir daha var gününe bekle bakalımNegatif beta sonucum![]()
Benimde bat 8-10 eylül. Yerleşme için çok erken gibi şuan. Yumurta çatlama belirtileri olabilir çünkü takvime göre benim bugün yumurtlamam gerek ama ben 25 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Yumurta çatlar ve döllenirsr 1 hafta sonra falan yerleşme oluyorYa benim de bat 10 eylül
2 3 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum
Sabahtan beri de meme ağrısı ve dolgunluk hissediyorum acaba yerleşme falan olabilir mi
Zannetmiyorum ya yumurtlama üstünden 12 gün geçti ayrıca bu evde testlerin yalancı pozitif vermesine çıldırıyorum sadeceBelki değişir daha var gününe bekle bakalım
Evet maalesef awox veya predictörden başka test yapmayı düşünmüyorum bende geçen aylarda yaşadım yalanci pozitif çok yıpratıcı oluyorZannetmiyorum ya yumurtlama üstünden 12 gün geçti ayrıca bu evde testlerin yalancı pozitif vermesine çıldırıyorum sadece
Negatif beta sonucum![]()