• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

evet arkadaslar maalesef agustos ayını da bos geçtik ben 6 ayı geride biraktim ama eylul ayi bize guzellikleriyle gelsin suprizleriyle gelsin ve bol bol bebis haberleriyle gelsinnn 💖💖 bu ayda neler yapicaksiniz ben esimle doktora gidecegim bir iki dogal kür deneyecegim incir kürü ve badem ceviz kürü, ekstra olarak zikirlere başladim, sizin bildiginiz seyler var mii varsa paylasin birbirimize destek olalimmm insallah eylul ayinda guzel haberler alirizz💖💖
Merhaba benimde bat 17 Eylül ama ileri geri değişebiliyor bende bu ay hem kendim hem eşim vitamin başladık inşallah Eylül hepimize uğurlu gelir pozitifleri görürüz 🌸

Baya belirgin hayırlı olsun inşallah kanda da güzel sonucu alırsınız

Canim umarim vardir ama bu testi onermem kimseye cunku yalanci pozitiflik veriyor ne yazikki daha yeni arkadasimin basina geldi yap ayni bu şekil pozitifti ve suan regl oldu insallah seninledir bebisin
Bende güvenmiyorum doğrusu o yüzden beta verdim bekliyorum hayırlısı olsun

Ya benim de bat 10 eylül
2 3 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum
Sabahtan beri de meme ağrısı ve dolgunluk hissediyorum acaba yerleşme falan olabilir mi

Ya benim de bat 10 eylül
2 3 gündür bel kasık ağrısı yaşıyorum
Sabahtan beri de meme ağrısı ve dolgunluk hissediyorum acaba yerleşme falan olabilir mi
Benimde bat 8-10 eylül. Yerleşme için çok erken gibi şuan. Yumurta çatlama belirtileri olabilir çünkü takvime göre benim bugün yumurtlamam gerek ama ben 25 ağustosta çatlatma iğnesi oldum. Yumurta çatlar ve döllenirsr 1 hafta sonra falan yerleşme oluyor

Zannetmiyorum ya yumurtlama üstünden 12 gün geçti ayrıca bu evde testlerin yalancı pozitif vermesine çıldırıyorum sadece
Evet maalesef awox veya predictörden başka test yapmayı düşünmüyorum bende geçen aylarda yaşadım yalanci pozitif çok yıpratıcı oluyor

Kizlar bilindik testler var dogru sonuc veren tavsiyem onlari kullanin cunku cogu test yapanci pozitiflik veriyor ki hatta bazisi diyor ki ben hamileligimi onunla ogrendim fln zaten hep pozitif verdigi icin bazisinda dogru sonuc veriyor umarim bu ay herkes hamis oldugunu ogrenir
Negatif beta sonucum 🥹

Back
X