• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Doktorlar 35 yaş altında bir seneden önce bir sorun yoksa müdahale etmiyorlar zaten bize öyle demişti 🥹
evet oyleymis ben mayista gittim bakalim dedi tahlil verdim reglin 2. gunu gel dedi ama gidemedim sehir degistirdim bi kac gundur yasadigim sehre geldim bu ay da ovulasyonla takip yapacagim tekrar regl.olursam bir sonraki ay doktoruma gideceğim

Regl bitişimin ertesi günü kadın doğum uzmanı 9-10. günü değerlendir erken yumurtlayacaksın dedi bakalım değerlendireceğim
ben as once ovulasyon testi yaptim cift cizgiydi sanirim yunurtluyorum

Eklentiler

• 20250901_125858.webp
    20250901_125858.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 50
Kızlar selam, ben de size birşey soracağım. Oğluma olan hamileliğim planlıydı silik çizgi ile öğrenmiştim, öncesinde sonrasında şüphelendiğim durumlarda yaptığım testlerin hiç birinde kuruma çizgisi hayalet çizgi yalancı pozitif vs yaşamadım hiç bir testte ama şuan o kadar çok yorum okuyorum ki hemen hemen çoğu kişi yaşıyormuş. Ben de şüpheye düştüm ilk yaptığım test days doctor mavi kapaklı olan anında pembe silik çizgi verdi. Ertesi gün farklı eczaneden nimo marka test aldım iki tane resimdeki pembe kapaklı onlarda anında belli belirsiz ama gözle görülen pembe çizgi verdi kurudukça silikleşti. Bugün predictor early yaptım o da 5 dk içinde pembe ince silik çizgi verdi kurudukça kuruma çizgisi gibi oldu ama çok net değil fotoğraflarda. Bu arada hiç biri ilk idrar ile yapılmadı. Hepsi gece yapıldı. Şimdi de albi kaset test yaptım onda hiç birşey yok gibiydi fotoğraf çekerken flaşla hafif silik pembe şerit görüyor gibiyim ya da benim gözlerim artik bozuldu 😅 olursa sevinirim hiç hesapta yokken aklima girdi şuan 🙃
bat ne zamandi senin canim

bat ne zamandi senin canim
Ya benim orası biraz karışık aslında 14 temmuzda iki gün süren bir adet yaşadim ama her zamankinden farkli ve çok kısa sürdü diye şüphelendim normalim 5-6 gündür. 4-5 gün öncesinde korunmasiz ilişki olduğu için acaba başka türlü bir kanamamıydı dedim 26sında test yaptım silik çizgi çıkınca diğer testleri de gün gün yaptım. Eğer o adet kanamasıysa bat 11 eylül oluyor benim o zaman testler hatalıdır diyorum şüphe aklımdan gitsin diye yaptığım testler iyice şüphelendirdi 🙃

Son düzenleme:
Ya benim orası biraz karışık aslında 14 temmuzda iki gün süren bir adet yaşadim ama her zamankinden farkli ve çok kısa sürdü diye şüphelendim normalim 5-6 gündür. 4-5 gün öncesinde korunmasiz ilişki olduğu için acaba başka türlü bir kanamamıydı dedim 26sında test yaptım silik çizgi çıkınca diğer testleri de gün gün yaptım. Eğer o adet kanamasıysa bat 11 eylül oluyor benim o zaman testler hatalıdır diyorum şüphe aklımdan gitsin diye yaptığım testler iyice şüphelendirdi 🙃
ya baya karışıkmış aenin kan verebilirsen bi kan ver kesin sonuc alırsın

Merhaba bende sizle bekleyeyim bat 20 Eylül inşAllah bu ay sağlıkla kolaylıkla tutunur.
Reglm bitti ovulasyon bugün başlayacam nasipse

ya baya karışıkmış aenin kan verebilirsen bi kan ver kesin sonuc alırsın
Evet ya gerçekten bunaldım 😂 bu sabah bu sefer ilk idrarla test yaptım artımed yine pembelik var anında çıktı ama çok silik koyulaşmıyor belki de kimyasal gibi birşeydir ya da geç döllenme de böyle mi oluyor acaba hcg yavaş artıyordur belki kafam çok karışık biraz daha test edip bekleyeyim diyorum günden güne beklenen adete kadar en azından 🙃

Eklentiler

• IMG_8480_SnapseedCopy.webp
    IMG_8480_SnapseedCopy.webp
    52,1 KB · Görüntüleme: 47
Evet ya gerçekten bunaldım 😂 bu sabah bu sefer ilk idrarla test yaptım artımed yine pembelik var anında çıktı ama çok silik koyulaşmıyor belki de kimyasal gibi birşeydir ya da geç döllenme de böyle mi oluyor acaba hcg yavaş artıyordur belki kafam çok karışık biraz daha test edip bekleyeyim diyorum günden güne beklenen adete kadar en azından 🙃
artimed yalanci pozitif gosteriyor baska marka ile 1 2 gun sonra testi tekrarla

Back
X