• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Aminnn canım inşallah benm yaşımda biraz ilerledi 34 yaşındayım doktora gtmstım Haziran'da gebeliğe hazır rahmin yumurtalıkların iyi durumda demişti 2 çocugum var 8 yıl sonra deniyoruz tekrar Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım beklemedeyiz bakalım
aminn insallah 💖💖

Ya sanırım ama beni yanıltan şey ovulasyon testi aslında. 14.gunume yakın yapmaya başladım ovulaayonda piki göremedim daha. Dedim acaba adetten hemen sonra mı yumurtladım ? Boşa gitmiş de olabilir bu ay. O kadar korkarak test yaptım ki, daha zamanida var aslında ama ne bileyim ümitleniyorum
evet ovulasyonu da gec baslamissin ben mesela 12. gunu basladim direk pik gördüm onceki gunu de degerlendirmemistim

aminn benim bat 16 dün pik.gordum degerlendirdik ama maalesefe bugun ve yarını degerlendiremiyoruz umarim tutar🥹
Dünmü gördün canım piki önemli değil güzel zamanı değerlendirmissin ama sen kocan gelince yine değerlendir cünkü bazen pik 2,3 gün sürebiliyor ve çatlama pikten sonra oluyor zaten

Dünmü gördün canım piki önemli değil güzel zamanı değerlendirmissin ama sen kocan gelince yine değerlendir cünkü bazen pik 2,3 gün sürebiliyor ve çatlama pikten sonra oluyor zaten
benim 29,30 ağustos pikti , 31 de çatlama gördüm silikleşmeye başladı.

Bende geldim sanırım bu ay da eleneceğim bat yarın ama ateşim düştü belirtiler kayboldu geliyor gelmekte olan halbuki bu ay çok umutluydum 🙃

Valla benimde bat 14 unde yumurtlama uc gun sordu gibi bisey oldu 😂 bugun catlamis gozukuyor belim agriyo asiri yumurtlama sonrasi belirtiymis bakalim insallah bu ay olsun daha hshshs

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    64 KB · Görüntüleme: 29
Selam kızlar bgun benım vücut ısım bayagı yüksek neyden kaynaklı olabılır hısedıyorum yanı normalın üzerinde vücut sıcaklığım

Selam kızlar bgun benım vücut ısım bayagı yüksek neyden kaynaklı olabılır hısedıyorum yanı normalın üzerinde vücut sıcaklığım
Yumurtlmadan sonra adete kadar olan sürede ısı yükselir gebelik varsa yüksek kalır yoksa adete 1-2 gün kala düşer canım

Yumurtlmadan sonra adete kadar olan sürede ısı yükselir gebelik varsa yüksek kalır yoksa adete 1-2 gün kala düşer canım
Yanı yumurtlama bitti mi ondanmı yükseldi bende ovulasyon testi hiç yapmadım sanırım ondanda sipariş vercem hiç takipp etmiyordum burayla tanışana kadr böyle şeyleri

Back
X