Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım önünümüzdeki günlere bakacağız artık çörek otu ve soğan kürünü deneyeceğim bu seferde birde incir kürü bar ama hepsi aynıanda olmaz belki hangisi daha iyi hangisinden başlasam bilemiyorum senin durumun ne oldu test yaptın mıİnşallah canım senden de güzel haberler bekliyorum![]()
Bir buçuk yıldır evliyim hiç korunmadık marttan beride deniyoruz yani kafaya taktığım zamandan beri daha çok üstünden duruyorum ama önceki aylarda da dediğim gibi zaten hiç korunmadıküzülme canim, ne zamandir deniyorsunuz
Canım en iyisi ovulasyon testi bende kendiminkini 14. Güne göre yapıyordum limit ilk kez ovulasyon testi denedim anladım ki ta 20 . 21. Günde yumurtluyorumBende şimdi Trendyoldan innovita ovulasyon testi sipariş ettim en çok yorum ve alim onda vardı .32 .günde regl oldum bugün 7.gunum doktor pcoss teşhisi yumurtlamam çok geç olmuş Döngüm normalde 27 28 arasıdır . ovulasyon testi ile deniycegim ilk ay olcak umarim güzel haberler alırız kizlarr![]()
Canım en iyisi ovulasyon testi bende kendiminkini 14. Güne göre yapıyordum limit ilk kez ovulasyon testi denedim anladım ki ta 20 . 21. Günde yumurtBende şimdi Trendyoldan innovita ovulasyon testi sipariş ettim en çok yorum ve alim onda vardı .32 .günde regl oldum bugün 7.gunum doktor pcoss teşhisi yumurtlamam çok geç olmuş Döngüm normalde 27 28 arasıdır . ovulasyon testi ile deniycegim ilk ay olcak umarim güzel haberler alırız kizlarr![]()
ay insallah yaBaya yoğun geldi normalde bu kadar çok olmazdı güzel de değerlendirdim umutluyum. İnşallah güzel haberleri arka arkaya alırız bu ay![]()
insallah gebelik belirtisidir canim insallahhhhBenim gögüs ağrım o kadar fena ki, gece ağrısından uyuyamadım, her döndüğümde uyandımniye böyle oldu anlamadım, dokunamıyorum. Normalde de bu kadar ağrımaz ve reglden 5 gün önce falan olur. Daha çok da var. Bu belirti mi değil mi bat gelince anlayacağız; aralıksız devam ediyor çünkü
ya bilmiyorum olabilir benimde temmuzda oyle olmuştu tam pik olmadan dusmeye baslamisti ama bu ay yaptigimda tam piki gördüm bu ay ki testim bu sekildeydi benimde belki vardir oyle birseyEki Görüntüle 3641233
Canım o pikmiş, ama tam koyulaşmadığı için yumurta yeterince büyümemiş midir diye düşündüm var mıdır öyle bir şey acaba
Ayın 2 sinde test yanımda olmadığı için yapamadımGözükmeyen yukarıdaki 4 Eylül asagıda kayan ise 29 Ağustos akşamı
Çatlamam 3 ünde mi olmuş oluyor
birlikte bekleyecegizz birbirimize umut olacagizBenim de pik 2 Eylül’dü birlikte bekleyelim mi kızlar inşallah yüzümüz güler![]()
doktora gittin mi hic bi doktor kontrolu de yapsaydinBir buçuk yıldır evliyim hiç korunmadık marttan beride deniyoruz yani kafaya taktığım zamandan beri daha çok üstünden duruyorum ama önceki aylarda da dediğim gibi zaten hiç korunmadık
Canım merhaba dün yazmıştım piki anca görüyorum ondanda tam emin değilim diye neyse şu son 1 haftadır 6 .kez birlikte olduk eşimle . Dün dediğim gibi ovulasyon testim biraz daha koyu renkteydi. Bugün sabahtan beri bur akıntım var sıvı şekilde . Gece iliskideb sonra 2 3 saat öyle kaldım yıkandım, sabahtan beri akıntı devam ediyor ama benim aklıma ilk sperm olması geldi o kadar gelmez cunku. Ama ayaktayım kaç saattir hala devam etmesi normal mi?
Vlla canm bendede göğüs hassayetı var hatta içten içe sızlıyor sanki, halsizlik flan bayagı var ama yinede kendimi umutlandırmıyorum bekliycem bat 15 eylülKızlar aranızda gögüs ağrısı hassasiyeti olan var mı? Bat 17 eylül, yumurtlama 30 ağustostu. Normalde reglden 5 gün önce falan ağrım olurdu. Bu ay bir garip, hormonel bir sorun mu acaba bilemedim. Yorumunuz olur mu? Gebelik belirtileri için çok erken diye düşünüyorum. Psikolojik de değil, yüzüstü bile yatamıyorum acısından
Evet gittim hiçbir sorum yok dediler bir Kerem acile gitmiştim doktor yumurtalıklarım her şeyin çok iyi dedi sonra normal doktora gittim orda da bir problem yok dedi eşime bakıp daha sonra yumurtalıklarını sayacağız dediler anlamadım ben peki İngilizce bilmiyorum eşimin bana aktardıkları işte o da yanlış anlamadıysa her hangi bir sorun yok bakalım eşimde sorun çıkarsa o tedavi olacak ama d vitamini ve balık yağı vermiş eşime bunları kullandıktan üç ay sonra diğer şeylerine bakılacakmış kasımda randevusu vardoktora gittin mi hic bi doktor kontrolu de yapsaydin