• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

cânimm insallah bu ay guzel sonuclar alırsın bu ay tutar da beklemek zorunda kalmazsinnn💖💖
Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ay 🙏 benim aşılama perşembeye kaldı gibi duruyor tam büyümemiş yumurtalar iğneye devam dedi doktor.

Amin canım inşallah hepimiz güzel haberler alalım bu ay 🙏 benim aşılama perşembeye kaldı gibi duruyor tam büyümemiş yumurtalar iğneye devam dedi doktor.
Hayrlsyla olur inşallah canm geç olsun güç olmasın sabredip beklıycez, 🤲🥰

Vlla canm bendede göğüs hassayetı var hatta içten içe sızlıyor sanki, halsizlik flan bayagı var ama yinede kendimi umutlandırmıyorum bekliycem bat 15 eylül
Aaa aynı durumdayız o zaman, resmen içten içten acıyor. Ben de umutlanmak istemiyorum, ondan diyorum acaba başka bir şeyden mi ama çözemedim de. Halsizlik de var ama o normal mevsim geçişi diye düşündüm. Benim de bat 17 eylül, döngüm biraz uzun. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Olur da bir şey değişirse yine haberdar edelim birbirimizi 🙏

Peki kızlar kan tahlili için sizce ne kadar beklemeliyiz gidip yaptırmak istiyorum da erkense yaptırmayayım daha diyorum
Benim bildiğim kadarıyla yumurtlamadan sonra 11. gün itibariyke kanda hcg artmaya başlıyor ama o da kişiden kişiye değişiyor. Yani en erken 11. Gün gibi düşünün. Daha tecrübeli arkadaşlar da teyid edecektir, eminim benden daha hakim olan kişiler vardır 🥰

Aynen canım doğru diyorsun ay sonuna kadar bekleyeceğiz artık sonuç için, beklemek zor geçen sefer sürekli belirti aradım bu sefer erken testte yapmayacağım inşallah tutabilirsem kendimi 🥰

Evet gittim hiçbir sorum yok dediler bir Kerem acile gitmiştim doktor yumurtalıklarım her şeyin çok iyi dedi sonra normal doktora gittim orda da bir problem yok dedi eşime bakıp daha sonra yumurtalıklarını sayacağız dediler anlamadım ben peki İngilizce bilmiyorum eşimin bana aktardıkları işte o da yanlış anlamadıysa her hangi bir sorun yok bakalım eşimde sorun çıkarsa o tedavi olacak ama d vitamini ve balık yağı vermiş eşime bunları kullandıktan üç ay sonra diğer şeylerine bakılacakmış kasımda randevusu var
hayırlısı olsun canim

Ben yine dayanamdım yaptım bu ayda testimi 😂😂😂😂😂 bat 20 eylül bu arada 😂😂😂

Eklentiler

• IMG_8559.webp
    IMG_8559.webp
    79,4 KB · Görüntüleme: 49
  • IMG_8558.webp
    IMG_8558.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_8557.webp
    IMG_8557.webp
    20 KB · Görüntüleme: 48
Mrb.Bat 25 eylül.Ovulasyon testi yapıyorum.Bugün koyulaşmaya başladı.Takvime göre 8-9 eylül yumurtlama görünüyor.Ovulasyon testleri de bunu doğrulayacak sanki.Hayırlısı bakalım.Bu ay hepimiz güzel haberler alalım inşaallah.

ya bilmiyorum olabilir benimde temmuzda oyle olmuştu tam pik olmadan dusmeye baslamisti ama bu ay yaptigimda tam piki gördüm bu ay ki testim bu sekildeydi benimde belki vardir oyle birsey
Aslında ben laboquik kullandım daha önce onda tam pik gördüm iki aydır İnnovata kullanıyorum bunda böyle oluyor tam aynı renk olmuyor

Ben yine dayanamdım yaptım bu ayda testimi 😂😂😂😂😂 bat 20 eylül bu arada 😂😂😂
Bayagı erken sanada canm idrarda bu kadar erken belli olmaz benım 8 günüm kaldı bata idrar değilde kanı sordum acaba yapsammı dıe onada salıya kadar bekleyeyim diyorum bakalm hayrlısı olsn inşallah🥰

Aaa aynı durumdayız o zaman, resmen içten içten acıyor. Ben de umutlanmak istemiyorum, ondan diyorum acaba başka bir şeyden mi ama çözemedim de. Halsizlik de var ama o normal mevsim geçişi diye düşündüm. Benim de bat 17 eylül, döngüm biraz uzun. Bakalım hakkımızda hayırlısı olsun. Olur da bir şey değişirse yine haberdar edelim birbirimizi 🙏
Sen benden 2 gün fazla bekliycenn batı inşallah Hayırlı haber alrız hepimiz sevinçli haberi veririz burda canm

Son düzenleme:
Ay inşallahh 🙏 önce sizden güzel haber gelsin arkasından ben yetişeyim 🥰 gelisme olursa haber edecegim
Tabıkıde inşallah canım,Valla umutlanıp hayal kırıklıgına uğramak istemıyorum ama gerçekten sankı belirtilerim var gibi ama birde bunun pskoljk tarafıda var , acaba dıe dıe vlla şaştım kaldm 😂

Bide mesela ben çok üşüyorum 3, 4 gündür alakası varmıdır kı acaba belirti flanmı yoksa normalmi

Tabıkıde inşallah canım,Valla umutlanıp hayal kırıklıgına uğramak istemıyorum ama gerçekten sankı belirtilerim var gibi ama birde bunun pskoljk tarafıda var , acaba dıe dıe vlla şaştım kaldm 😂
Merhaba benim de 15 eylül ve ben de hiçbir zaman olmayan göğüs ucu sızlaması ve yanması oldu bu ay yumurtlamadan beri ara ara. Dün de akşam sağ kasığıma bir dk boyunca keskin kramp girdi. Ben aslında bu ay olmaz diyordum. Yani psikolojik beklentim yoktu. Bu arada bebetime markasının strip testlerini almıştım internetten 20 tanesi çok ucuzdu. Sırf kuruma çizgisi ya da yalancı çizgi çıkarıyor mu diye hergün bir tane yaptım. Hiç çıkarmadı ama bu sabah ki dün gece yoğun belirtiler yaşadım çok belli belirsiz bir çizgi gördüm. Günbegün bakalım değişim olacak mı...

Merhaba benim de 15 eylül ve ben de hiçbir zaman olmayan göğüs ucu sızlaması ve yanması oldu bu ay yumurtlamadan beri ara ara. Dün de akşam sağ kasığıma bir dk boyunca keskin kramp girdi. Ben aslında bu ay olmaz diyordum. Yani psikolojik beklentim yoktu. Bu arada bebetime markasının strip testlerini almıştım internetten 20 tanesi çok ucuzdu. Sırf kuruma çizgisi ya da yalancı çizgi çıkarıyor mu diye hergün bir tane yaptım. Hiç çıkarmadı ama bu sabah ki dün gece yoğun belirtiler yaşadım çok belli belirsiz bir çizgi gördüm. Günbegün bakalım değişim olacak mı...
İnşallah hamişizdir canım belirtiler var gibi ama bakalım batta ne çıkacak silikte olsa çizgi varsa hamilelik var demektir inşallah hepimiz hayırlı haberlerle döneriz buraya🤲

Back
X