• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Vallahi günler geçmiyor 😂 şimdi size bir sorum olacak. Ovulasyon testim 29 ağustosta zirve oldu, 30unda düştü; muhtemelen çatlama oldu. Benim yumurtlamadan sonra reglin gelmesi 14 değil 18 gün sürüyor. Döngüm 32 gün. Şimdi ben erken gebelik testlerini ne zaman yapmaya başlamalıyım? Bu sefer 5 awox early, 2 predictor early, 8-9 laboquick kaset test ile sürece hazırım 😂 ama cok da erken yapip uzulmek istemiyorum.
Bence 10 eylülde heyecanla testlerle oynamaya başlayabilirsiniz 😅

Bendede akıntı hiç yok mesela ama göğüs sızlaması , aşırı üşüme ve halsizlik var pskljkte olablr deyıp çok umut bağlamamaya çalsyrum kısıden kısye degsyr belirtiler işte🤗
Bende gogus hssasiyeti var ama az yani dokunamicak kadar degil halsizlik de sıcaktan diyorum

Valla benim adet belirtilerim daha çok. Sivilceler çıktı yine. Bu aydan da çok umudum yok benim. Bat 17 Eylül..

Aslında ben laboquik kullandım daha önce onda tam pik gördüm iki aydır İnnovata kullanıyorum bunda böyle oluyor tam aynı renk olmuyor
bende yaptigim her iki testte ayni markaydi temmuzda tam pik olmadi bu ay tam pik oldu buda temmuzda yaptigim

Eklentiler

• Screenshot_20250901_150723_WhatsApp.webp
    Screenshot_20250901_150723_WhatsApp.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 29
Sen ne durumdasn canm sen gdecektn demı doktora yanlsmı hatrlyrum
evet canim ben randevu aldim 17 sine gidecegim bat 16 benimde reglin 2. gunune denk gelecek sekilde aldim olursam kontrollerimi yapacağım olmazsam da gebelik olduysa ona bakar her iki turlu de gideceğim

İnşallah canım önünümüzdeki günlere bakacağız artık çörek otu ve soğan kürünü deneyeceğim bu seferde birde incir kürü bar ama hepsi aynıanda olmaz belki hangisi daha iyi hangisinden başlasam bilemiyorum senin durumun ne oldu test yaptın mı
Adet oldum canım gerek kalmadı teste 😅

Back
X