- 28 Ağustos 2025
- 296
- 78
- 13
- 26
Şuan kanda bile cıkmazz sanırımm yumurtlama tarihiniz neydi bu arada yeniyim bat ne ???Dayanamıyorum da ben bacım shshshhs bekleyemiyorum yani sjsjsj

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan kanda bile cıkmazz sanırımm yumurtlama tarihiniz neydi bu arada yeniyim bat ne ???Dayanamıyorum da ben bacım shshshhs bekleyemiyorum yani sjsjsj
Bat 24-25 eylül olup yumurtlama döneminde olan var mı kızlar?Ovulasyon testlerim hafiften koyulaşmaya başladı.Takvime göre 8-9 eylül yumurtlama.Teste göre sanki 10-11 eylüle kayabilir gibi.Döngülerim 30-34 gun arasi değişiyor.Son aylarda.Eskiden fiks 30 gündü.Sizdr durumlar nasıl?
Benim 20 eylül 6 eylülde ovulasyon testi pik oldu değerlendirdik şimdi bekliyoruzBat 24-25 eylül olup yumurtlama döneminde olan var mı kızlar?Ovulasyon testlerim hafiften koyulaşmaya başladı.Takvime göre 8-9 eylül yumurtlama.Teste göre sanki 10-11 eylüle kayabilir gibi.Döngülerim 30-34 gun arasi değişiyor.Son aylarda.Eskiden fiks 30 gündü.Sizdr durumlar nasıl?
Bat tarihinizden 14 gün önce yumurtlama olur diye biliyorum 9-10-11 eylülü değerlendirin mutlakaBat 24-25 eylül olup yumurtlama döneminde olan var mı kızlar?Ovulasyon testlerim hafiften koyulaşmaya başladı.Takvime göre 8-9 eylül yumurtlama.Teste göre sanki 10-11 eylüle kayabilir gibi.Döngülerim 30-34 gun arasi değişiyor.Son aylarda.Eskiden fiks 30 gündü.Sizdr durumlar nasıl?
Hadi hayırlısı.Insallah güzel haberler alırsınız.Benim 20 eylül 6 eylülde ovulasyon testi pik oldu değerlendirdik şimdi bekliyoruz
Biz dünden degerlendirmeye başladık.İnsallah o 3 gunu de değerlendirebiliriz.Testler ne gösterecek bakalım.İnnovita kullaniyorum.Tabi yaş faktörünün de etkisi olabilir.37 yaşındayım.Hemen tutmayabilir.Henüz 2 aydır deniyoruz.Hayırlisinı diliyorum.Bat tarihinizden 14 gün önce yumurtlama olur diye biliyorum 9-10-11 eylülü değerlendirin mutlaka
İnsallah güzel haberler alırız 27 yasındayım bende yeni deniyoruz dahaBiz dünden degerlendirmeye başladık.İnsallah o 3 gunu de değerlendirebiliriz.Testler ne gösterecek bakalım.İnnovita kullaniyorum.Tabi yaş faktörünün de etkisi olabilir.37 yaşındayım.Hemen tutmayabilir.Henüz 2 aydır deniyoruz.Hayırlisinı diliyorum.
Eminim hiç birimiz dayanamayıp 10 gün sonra test yapıcaz dndjskdben de geldim aranıza :) pik 31 ağustostu 2 gün öncesini, 31i ve 1 eylülü değerlendirdik bat 14 eylül bekliyoruz bakalım :) inşallah hayırlı sonuçlar alırızbelirtiler var gibi ama kafayı yemek istemiyorum çok uzun zamandır denemiyoruz ama 1-2 ay belirti yaşıyo gibi olup negatif görünce dersimi aldım :) bekleyelim bakalım
Valla dayanmaya çalışıyorum bu saat olmuş ayaktayızEminim hiç birimiz dayanamayıp 10 gün sonra test yapıcaz dndjskd
Puhahah aynısını yaşadım. Ortalığı hamileyim diye ayağı kaldırdım ne hamilelik varmış ne bir şey. :)) artık çıt çıkarmıyorum. Ama suç benim değil testindi. Yalancı silik çizgi çıkardı:))ben de geldim aranıza :) pik 31 ağustostu 2 gün öncesini, 31i ve 1 eylülü değerlendirdik bat 14 eylül bekliyoruz bakalım :) inşallah hayırlı sonuçlar alırızbelirtiler var gibi ama kafayı yemek istemiyorum çok uzun zamandır denemiyoruz ama 1-2 ay belirti yaşıyo gibi olup negatif görünce dersimi aldım :) bekleyelim bakalım
Ben düşünmemek icin yaprak dökümü izlemeye basladım düşündükçe strese girip negatif görecekmişim gibi hissediyorumValla dayanmaya çalışıyorum bu saat olmuş ayaktayızbelirtiler okuyorum, erken testleri okuyorum benim bat yaklaştı aslında yani 14-16 arası yarın diyorum gidiyim 10 tane alayım her gün bi tane yapayım görene kadar kafamda bir sürü şey var tutucam kendimi
![]()
Sabah ilk idrarla erken gebelik testi yap cıkarSelam kızlar reglime 3 gün var test yapsam çıkar mı
Uygulamaya sorarsan 4-5-6 yüksek. Ama ovülasyon testimde 3 eylülde pik gördüm. 1 eylülde en son birliktelik. Belki bir umut shshshshhs bat 20 eylül.Şuan kanda bile cıkmazz sanırımm yumurtlama tarihiniz neydi bu arada yeniyim bat ne ???![]()
Amin inşallah canımHayrlısı olsun canm bıdahakı aya yeniden inşallah
Yeni ay yeni umut diyerek seni yalnız bırakmıyorumAa çok üzüldüm ya ama bir daha ki aya tekrar deneriz hep birlikte umarım hepimiz için güzel sonuç veren bir ay olur
Bat beklenen adet tarıhidir canm hoşgeldınŞuan kanda bile cıkmazz sanırımm yumurtlama tarihiniz neydi bu arada yeniyim bat ne ???![]()
Sanmam aşkım ama predictor ile deneyebilirsinBenım bat 15 eylül bgun gidip kan testi yaptırsam mı acaba dıyorum çıkarmı kanda 7 gün kala acaba