Ben gözümle göremedim ama gönül gözümle göresim var, inşallah vardırHe ya shshshshhs baksana az bişey var mı sjsjshsh

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben gözümle göremedim ama gönül gözümle göresim var, inşallah vardırHe ya shshshshhs baksana az bişey var mı sjsjshsh
Ben goremedım canm bekle bı kaç gün daha istersenHe ya shshshshhs baksana az bişey var mı sjsjshsh
Sanki beyaz cizgi var ama cok bulanik foto sjsjjsHe ya shshshshhs baksana az bişey var mı sjsjshsh
Senin bat ne xmndi kiz az önce temizlik yaparken icim kalkti var yaa ki ben midesi bulanan biri degilim kusucaktim gayipten koku geliyo burnuma heryeri kaldirdim bide hamile degilsem var yaaa annem bile ruyasinda gormus dun haberi de yok denedigimizden diyo sarisin bi kizin vardi 1-2 yaslarinda evde bicir bicir dolasiyodu fln insallah malum olmustur icine dogmusturHe ya shshshshhs baksana az bişey var mı sjsjshsh
Üçüncü fotoda sanki belli belirsiz var gibi gördüm. Kalite de düşüyor. Umarım gün geçtikçe belirginleşirHe ya shshshshhs baksana az bişey var mı sjsjshsh
Ay bu rüya olayları var bi de evetSenin bat ne xmndi kiz az önce temizlik yaparken icim kalkti var yaa ki ben midesi bulanan biri degilim kusucaktim gayipten koku geliyo burnuma heryeri kaldirdim bide hamile degilsem var yaaa annem bile ruyasinda gormus dun haberi de yok denedigimizden diyo sarisin bi kizin vardi 1-2 yaslarinda evde bicir bicir dolasiyodu fln insallah malum olmustur icine dogmustur![]()
Hadi hayırlısı inşallah rabbim layıkıyla bakabilecek olan hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın, hepimizin yüzü gülsün sağlıklı şekilde tamamlayalım bu süreci inşallahVerdim kanı 1.5 saate çıkacakmış bakalım![]()
Ben süreklı sıyah saçlı beyaz tenli kız çocugu görüyorum rüyamda bılınçaltımı bilmiyorumAy bu rüya olayları var bi de evetbenim de kayınvalidemle annem görmüş dün de ben ikiz erkek bebek gördüm rüyamda ya onlar bana anlattığı için etkilendim ya da hepimize aynı anda malum oldu
![]()
Aminnn aminn canım ALLAH razı olsun inşallah,Hadi hayırlısı inşallah rabbim layıkıyla bakabilecek olan hiçbir kadının kucağını boş bırakmasın, hepimizin yüzü gülsün sağlıklı şekilde tamamlayalım bu süreci inşallah![]()
ben yıllardır ikiz görüyorum bekarken de hep aynı rüyayı görürdüm allah sağlıklı ve hayırlı olanı versin belki de bi mesajdırBen süreklı sıyah saçlı beyaz tenli kız çocugu görüyorum rüyamda bılınçaltımı bilmiyorum![]()
Ahahha ne guzel ya insallah cnm annem de bende normalde ruya fln gormeyiz aslinda ama arada goruyor demekki sjjsjs ben bisey gormedim valla gece 11 de bayildim 11 de de kalktimAy bu rüya olayları var bi de evetbenim de kayınvalidemle annem görmüş dün de ben ikiz erkek bebek gördüm rüyamda ya onlar bana anlattığı için etkilendim ya da hepimize aynı anda malum oldu
![]()
Belkide olabilir ikiz vlla tek seferde rahat edersin Rabbim hayrlsıyla kolaylıkla nasip etsin inşallah canmben yıllardır ikiz görüyorum bekarken de hep aynı rüyayı görürdüm allah sağlıklı ve hayırlı olanı versin belki de bi mesajdır![]()
Erkegın tekı bile zor ikizi 4 katı demek ama olsun herşeyiyle çok güzel Rabbim hayrlsyla nasp etsn inşallah canmAhahha ne guzel ya insallah cnm annem de bende normalde ruya fln gormeyiz aslinda ama arada goruyor demekki sjjsjs ben bisey gormedim valla gece 11 de bayildim 11 de de kalktimikiz erkek de biraz zorlayici olmus
hakkinda hayirlisi olsun insallah guzelim
Ciddi misinizzz dün gece kanlı ay oldugu icinn gördüğünüz rüyalar habercii rüyalardırrSenin bat ne xmndi kiz az önce temizlik yaparken icim kalkti var yaa ki ben midesi bulanan biri degilim kusucaktim gayipten koku geliyo burnuma heryeri kaldirdim bide hamile degilsem var yaaa annem bile ruyasinda gormus dun haberi de yok denedigimizden diyo sarisin bi kizin vardi 1-2 yaslarinda evde bicir bicir dolasiyodu fln insallah malum olmustur icine dogmustur![]()
Ay inşallah güzel haberler alırsınızKızlar bu arada benim 2 oğlum var bırı 13 biri 8 yaşında ve 34 yaşımdayım ben bıraz sağlk sebebı kaynaklı çocuk dogurmamı soyledı doktorlar kaç tane doktor gezdi hepsıde çocuk dogrman lazm dedi yanı o yüzden bu kadar uğrasyrum
Tamm canm beklemedeyim haber edicem inşallah tek seferde olur bıdaha uğraşmam erken vs olursa diyeAy inşallah güzel haberler alırsınızheyecanla bekliyorum
![]()
Evet tabiki evlat evlattir cnm ama annem kiz gormus ins oyle olurErkegın tekı bile zor ikizi 4 katı demek ama olsun herşeyiyle çok güzel Rabbim hayrlsyla nasp etsn inşallah canm