• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Ciddi misinizzz dün gece kanlı ay oldugu icinn gördüğünüz rüyalar habercii rüyalardırr
Cidden mi ya insallah 😂😂 herswyden kendimize pay cikarmamiz yok mu annem gormus ins icine dogmustur bide cok tuhaf bi sekilde esim bu ay surekli karinimi tutup bebegim diyo diyorum yok yani bisey hissetmiyorum belirti vs yok diyo var bak gorursun shshhs bide cikmazsa var ya doverim😂😂😂

Son düzenleme:
Cidden mi ya insallah 😂😂 herswyden kendimize pay cikarmamiz yok mu annem gormus ins icine dogmustur bide cok tuhaf bi sekilde esim bu ay surekli karinimi tutup bebegim diyo diyorum yok yani bisey hissetmiyorum belirti vs yok diyo var bak gorursun shshhs bide cikmazsa var ya doverim😂😂😂
Ama erkeklerde hisseder derler vlla gerçekten pay çıkarıyoruz kendmze napalım umut dünyasıı🤭😁

Senin bat ne xmndi kiz az önce temizlik yaparken icim kalkti var yaa ki ben midesi bulanan biri degilim kusucaktim gayipten koku geliyo burnuma heryeri kaldirdim bide hamile degilsem var yaaa annem bile ruyasinda gormus dun haberi de yok denedigimizden diyo sarisin bi kizin vardi 1-2 yaslarinda evde bicir bicir dolasiyodu fln insallah malum olmustur icine dogmustur 😂😂😂😂😂😂
Ciddi misinizzz dün gece kanlı ay oldugu icinn gördüğünüz rüyalar habercii
Ahahha valla ya onlar bizden heycanli gercekten 😂😂 o degil bnide umutlandiriyo manyak
Belirtileriniz varmı kızlar ya benim yumurtlama 6 eylül de bitti normalde hep sol kasıgım ağrır dün ikisi ağrıyordu baska da belirtim yok henüz cok erken ama insan ağrı bile cekmek istiyor dkfkdkdkd

Ciddi misinizzz dün gece kanlı ay oldugu icinn gördüğünüz rüyalar habercii

Belirtileriniz varmı kızlar ya benim yumurtlama 6 eylül de bitti normalde hep sol kasıgım ağrır dün ikisi ağrıyordu baska da belirtim yok henüz cok erken ama insan ağrı bile cekmek istiyor dkfkdkdkd
Benim belrtlr gögüslerm çok sızlıyorr ve agryr ve aşırı derecede üşüyorum halsizlik bel agrısıda var ama onları normalde de yasıyorum dıe saymıyorum bakalm ne olcak pskoljkmi gerçek belirtilermi

Benim belrtlr gögüslerm çok sızlıyorr ve agryr ve aşırı derecede üşüyorum halsizlik bel agrısıda var ama onları normalde de yasıyorum dıe saymıyorum bakalm ne olcak pskoljkmi gerçek belirtilermi
Cnm valal bende bi halt yok belirti olarak saddce yumurtladan iki gun sonra tek taraflı bel agrim vardi suan ikiside agriyo ama cok degil kasiklarima arada sizi giriyor ve bgn baslayan gogus hassasiyetim var baska bisey yok bat 14 eylul sadece dun iliski oldu ve sol tarafimda arada baski oluyo bgn bilemedim akinti vs yok bnde sizde var mi akinti

Cnm valal bende bi halt yok belirti olarak saddce yumurtladan iki gun sonra tek taraflı bel agrim vardi suan ikiside agriyo ama cok degil kasiklarima arada sizi giriyor ve bgn baslayan gogus hassasiyetim var baska bisey yok bat 14 eylul sadece dun iliski oldu ve sol tarafimda arada baski oluyo bgn bilemedim akinti vs yok bnde sizde var mi akinti
Akıntı bendede yok bence illa akıntı olcak dıe birşey yok ya herkeste ayrı belirtiler verir bence

Tabi oyle ama herkes diyo akintim var anlamadim yani bende yok denicek kadar az çamaşırıma gecmio hic ztn seffaf ama cok nadir arada
Vlla bendede yok inanki akıntı temiz yani 20 dkya çıkacak tahlil bakalım bekliyorum zaten kanda yoksa bence idrarda hiç çıkmaz bu ay beyaz havluyu atmış olcam ben çıkmazsa önümüzdeki aylara devam dicem napayım

Vlla bendede yok inanki akıntı temiz yani 20 dkya çıkacak tahlil bakalım bekliyorum zaten kanda yoksa bence idrarda hiç çıkmaz bu ay beyaz havluyu atmış olcam ben çıkmazsa önümüzdeki aylara devam dicem napayım
Benim de akıntım normal seviyede ya, öyle farklı bir şey hissetmedim. Ama gögüslerim feci 🥹

Cikmazsa daha bir hafta var senin bekle regl gununde bidaha dene

Back
X