• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Başka bir başlıkta daha çok yeni okudum, reglden 5 gün önce kanda çıkmamış. 2 gün önce silik erken gebelik testi çıkınca tekrar kan testi yaptırmış ve 19 çıkmış. Daha yeni okudum böyle bir arkadaşımız vardı 🥰
İnşallah diyorum ve beklemeye devam edıyorum acelelcılgımız bızı üzüyor zaten gercekten

Başka bir başlıkta daha çok yeni okudum, reglden 5 gün önce kanda çıkmamış. 2 gün önce silik erken gebelik testi çıkınca tekrar kan testi yaptırmış ve 19 çıkmış. Daha yeni okudum böyle bir arkadaşımız vardı
Tamam da daha dollenme olmadiysa nasil ciksin anca dollenme oluyordur burda cogu acele ediyo sonra regli gectikten sonra ogreniyor
Zaten vazgeçtim dahada yapmam test beklycem zamanını böle yıpranıoz gercekten

Eklentiler

• IMG_1276.webp
    IMG_1276.webp
    57,2 KB · Görüntüleme: 76
Benim belrtlr gögüslerm çok sızlıyorr ve agryr ve aşırı derecede üşüyorum halsizlik bel agrısıda var ama onları normalde de yasıyorum dıe saymıyorum bakalm ne olcak pskoljkmi gerçek belirtilermi
Ya benim gögüslerde henüz bişey yok ama tuhaf şekilde koltuk altıma sızı giriyor 1 dk boyunca falan

Valla benm umudum kırıldı bu ay daha erkendr dıe bellı olmaz denılıyr ama sanrm olmadı bu ay 😪

Kızlar bat 10 eylül ne dersiniz

Eklentiler

• 1000098240.webp
    1000098240.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 62
Senin bat ne xmndi kiz az önce temizlik yaparken icim kalkti var yaa ki ben midesi bulanan biri degilim kusucaktim gayipten koku geliyo burnuma heryeri kaldirdim bide hamile degilsem var yaaa annem bile ruyasinda gormus dun haberi de yok denedigimizden diyo sarisin bi kizin vardi 1-2 yaslarinda evde bicir bicir dolasiyodu fln insallah malum olmustur icine dogmustur 😂😂😂😂😂😂
Ahhh allahım nasip et yaaaa 🥹🥹🥹 aşkım benim işler garuşuk biraz ya sjsjsj bay 19-20 eylül inşallah 😂

Back
X