apple watch’ımın ölctüğüne göre 7-12 eylül arası dogurganlık dönemi diyorBatlarımız aynı.Hakkimizda hayırlısı.Ben nasipse en erken 23 nde yapmayı planlıyorum testi.Yumurtlama ne zamandi sizin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
apple watch’ımın ölctüğüne göre 7-12 eylül arası dogurganlık dönemi diyorBatlarımız aynı.Hakkimizda hayırlısı.Ben nasipse en erken 23 nde yapmayı planlıyorum testi.Yumurtlama ne zamandi sizin
Belki o ovulasyon testinde problem vardıYa bnm bat 14-15 Eylul de uygula 14 diyo ama bilmiyorum ovulasyonda belli olsaydi test yapardim ya emin olamadim
Ne bilim ya belkide yoktuBelki o ovulasyon testinde problem vardı![]()
En iyisi bir dahaki sefere gebelik testi yapmakNe bilim ya belkide yoktukoyu olan dunki
Evet iste bat gunumu beklicem hayirlisi artikEn iyisi bir dahaki sefere gebelik testi yapmak![]()
Predictor testiyse bence anlam ifade eder ki sabahta ben net gördümSabah yaptığım testteki incecik çizgi şimdi belirginleşmiş bu bir anlam ifade eder miheyecanlanayım mı? Daha 7 gün var bata
Testin varsa yarın ilk idrarla tekrar test yap benceSabah yaptığım testteki incecik çizgi şimdi belirginleşmiş bu bir anlam ifade eder miheyecanlanayım mı? Daha 7 gün var bata
Evet evet aynı testPredictor testiyse bence anlam ifade eder ki sabahta ben net gördümhadi hayırlısı ile inşaAllah
eveet hemen bugün stokladım predictor early aldım yine, bir gün daha bekleyip cuma sabah yapacağımTestin varsa yarın ilk idrarla tekrar test yap bence
Amin inşallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursuneveet hemen bugün stokladım predictor early aldım yine, bir gün daha bekleyip cuma sabah yapacağımgögüslerimdeki ağrı ve kasıklarımdaki bıçak saplanma hissiyatları devam ediyor, özellikle solda. İnşallah psikolojik değildir
predictor earlyde ilk defa böyle bir silik çizgi gördüm, aylardır negatiflerle devam ediyorum. Allahım inşallah bu ay hepimiz için çok güzel sürprizler olur
![]()
Bende bugün trendyoldan sipariş verdim 5li erken gebelik testi o gelsin gelir gelmez bi tane diycem 9 gün var şuan adetime gelen kadar 6 yada 5 gün kalır inşallah pozitifi görürüzeveet hemen bugün stokladım predictor early aldım yine, bir gün daha bekleyip cuma sabah yapacağımgögüslerimdeki ağrı ve kasıklarımdaki bıçak saplanma hissiyatları devam ediyor, özellikle solda. İnşallah psikolojik değildir
predictor earlyde ilk defa böyle bir silik çizgi gördüm, aylardır negatiflerle devam ediyorum. Allahım inşallah bu ay hepimiz için çok güzel sürprizler olur
![]()
Ayy inşallah ya, haberdar edin bizi deBende bugün trendyoldan sipariş verdim 5li erken gebelik testi o gelsin gelir gelmez bi tane diycem 9 gün var şuan adetime gelen kadar 6 yada 5 gün kalır inşallah pozitifi görürüz
Kaset testler regl gününden önce çıkarmıyor genelde diye biliyorum, hassasiyetleri çok yüksek değil. O yüzden siz yine de umudunuzu kaybetmeyin, erken gebelik testi varsa onla deneyinBenimde 3 gün var bata ama sabah test yaptım luabcuk marka olan kaset test yine negatif normalde diğer hamileligimde 3 gün kala öğrenmişdim o yüzden umudum kırıldı yok diye düşünüyorum yarın kadın doğuma gidicem en son 6 yıl önce doğum için gittiydim dedim bir kontrol olayım kansızlık için kan ilaçları verdi doktor onlara da basladim
Sipariş verdim Awox marka burdan memnun kalanlar olmuş ama o gelene kadar sanırım adet günum gelir...bide ben diğerinde 3 gün kala normal kaset test silik çıkmıştı ya dedim bundada çıkar ama bide hiç belirti falanda yok yani hissetmiyorum da ne yalan söyleyeyim olursa varsa bile supriz olacak çünkü umutsuzum bu ay hep bir dolu bir boş yaptık yani bu kazara hamile kalan nasıl oluyorsa tuttuğu günü buluyorlar anlamaidm ben hiç kazara kalamadim istemediğim kafama takmadigjm zamanda bile kaza olmadı hiç yani bence bu kafaya takma falan da hep bahane olacaksa oluyor yoksa yokKaset testler regl gününden önce çıkarmıyor genelde diye biliyorum, hassasiyetleri çok yüksek değil. O yüzden siz yine de umudunuzu kaybetmeyin, erken gebelik testi varsa onla deneyin![]()
Awox da iyi ama hassasiyeti 25ti onun da, en düşün hassasiyet 10 ile predictor earlyde. Ama o da eczanede çok pahalıSipariş verdim Awox marka burdan memnun kalanlar olmuş ama o gelene kadar sanırım adet günum gelir...bide ben diğerinde 3 gün kala normal kaset test silik çıkmıştı ya dedim bundada çıkar ama bide hiç belirti falanda yok yani hissetmiyorum da ne yalan söyleyeyim olursa varsa bile supriz olacak çünkü umutsuzum bu ay hep bir dolu bir boş yaptık yani bu kazara hamile kalan nasıl oluyorsa tuttuğu günü buluyorlar anlamaidm ben hiç kazara kalamadim istemediğim kafama takmadigjm zamanda bile kaza olmadı hiç yani bence bu kafaya takma falan da hep bahane olacaksa oluyor yoksa yok