- 12 Ağustos 2025
- 351
- 119
- 18
Valla cnm bir yıldır eşim korunmadi ben ztn ilaç içmedim hiç bir zaman yani korunma yoktu ama 2 aydır üstüne düşüyorum ondan önce umursamiyordum acikcasiNe kadar zamandır deniyorsunuz bu arada
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla cnm bir yıldır eşim korunmadi ben ztn ilaç içmedim hiç bir zaman yani korunma yoktu ama 2 aydır üstüne düşüyorum ondan önce umursamiyordum acikcasiNe kadar zamandır deniyorsunuz bu arada
Ne güzel yazmışssınızEvet hele ilk hamilelik daha yaşamamis olan bekleyen arkadaşlarım bende ilk hamileliğimde baya bekledim 2 yıla yakindi kaldığımda ilk hamilelik bekleyenler için daha stresli oluyor yine benim yavrum var çok şükür rabbim herkese nasip etsin..ama her hamilelik sanki ilk kez hamile olacak gibide heyecanlı oluyormuş bildiklerin bile unutuyorsun umarım isteyen herkez nasip olsun
ilk hamileliğinizi kaç yasınızda yasamıstınızEvet hele ilk hamilelik daha yaşamamis olan bekleyen arkadaşlarım bende ilk hamileliğimde baya bekledim 2 yıla yakindi kaldığımda ilk hamilelik bekleyenler için daha stresli oluyor yine benim yavrum var çok şükür rabbim herkese nasip etsin..ama her hamilelik sanki ilk kez hamile olacak gibide heyecanlı oluyormuş bildiklerin bile unutuyorsun umarım isteyen herkez nasip olsun
22 yaşındailk hamileliğinizi kaç yasınızda yasamıstınız
Bizimde öyle ben ilaç içmedim 1 yılı geçik korunma yok 6-7 aydır uğraşıyoruz ama yumurtlama günleri harici öyle devamlı gün aşırı birliktelik olmuyor yumurtlamayi değerlendirmeye çalışıyoruz ama olmuyor maalesefValla cnm bir yıldır eşim korunmadi ben ztn ilaç içmedim hiç bir zaman yani korunma yoktu ama 2 aydır üstüne düşüyorum ondan önce umursamiyordum acikcasi
Aynı duyguları paylaşıyoruz.Ben de 2.cocugumu 31 de doğurdum daha bilinçli ve tecrübeliydim.Daha sakin ve rahat büyüttüm ilk cocuguma göre.İlkinde hatalar da yaptım.Kendimi surekli sorguladim yetersiz hissettim üzüldüm agladim.Ikincide hatalarımdan ders aldım.Annelikte her zaman eksik ve yetersiz hissediliyor.Sadece ben degil cogu anne boyle hissediyor.Önemli olanın elinden gelenin en iyisini yapmak olduğunu,yetersizliklerim icin de sürekli kendimi suçlamanin bunu dramatize etmenin doğru olmadığını beni kötü etkiledigini farkettim.Şimdi 3.icin çok heyecanlıyım ilk gibi.Nasip olursa anneliğin ustalık dönemi gibi olacak.Hepimiz için en hayırlısını diliyorum.İlk bebeğini isteyenlere ilk önce nasip olsun inşaallah.İşte şimdi 29 oldum bence annelik için en güzel yaş simdiymis onu anladım yıllar geçince insan kendini taniyormus hayata bakışı değişiyor ve çocuğuna da daha verimli oluyor ben bu şimdi kalırsam gerçek anlamda anneliği hissederek yaşayacağım diğerinde heyecanlar telaşlar daha gençsin bu kadar beynin bedenin oturmamis oluyor bakalım daha bir hazirim artık annelige
Amin inşallah çok güzel anlatmışsınız aynen öyle her zaman gelisiyoruz büyüyoruz çocuklarla birlikte bizde tabiki ..amin inşallah önce hiç bu duyguyu yaşamamış olanlara sonrada bizlere nasip olsunAynı duyguları paylaşıyoruz.Ben de 2.cocugumu 31 de doğurdum daha bilinçli ve tecrübeliydim.Daha sakin ve rahat büyüttüm ilk cocuguma göre.İlkinde hatalar da yaptım.Kendimi surekli sorguladim yetersiz hissettim üzüldüm agladim.Ikincide hatalarımdan ders aldım.Annelikte her zaman eksik ve yetersiz hissediliyor.Sadece ben degil cogu anne boyle hissediyor.Önemli olanın elinden gelenin en iyisini yapmak olduğunu,yetersizliklerim icin de sürekli kendimi suçlamanin bunu dramatize etmenin doğru olmadığını beni kötü etkiledigini farkettim.Şimdi 3.icin çok heyecanlıyım ilk gibi.Nasip olursa anneliğin ustalık dönemi gibi olacak.Hepimiz için en hayırlısını diliyorum.İlk bebeğini isteyenlere ilk önce nasip olsun inşaallah.![]()
MaşaAllah awox da bayağı belirgin. Bence de artık kan verme zamanı gelmiş canım. Çizgi var mı stresinden iki günde iki katına çıktı mı stresini yaşama aşamasına gelmişsinKızlar günaydın, ilk idrarla yaptım awox ve predictor silik çizgiler belirdi, sanırım varyarın kan vereyim diyorum. Bat 17 eylül, daha var. Bu sabah mide bulantısı oldu biraz, dün gece heyecandan uyuyamadım ondan da olabilir. Gögüs ağrısı ve kasık ağrısı devam ediyor. Ama gögüs ağrısı regl öncesi olanlardan böyle biraz değişik. Dua edin güzel şeyler olsun
baya duygusallaştım, işe gidiyorum şimdi, yarın sabaha aile hekimine randevu aldım kan için
Önünde < işareti yoksa yükselme ihtimali var. Burda benzer şekilde adetten önce değer görüp yükselen arkadaşlar oldu. 2 gün sonra yeniden kan verin yükselmişse gebelik oluşuyor demektirmerhaba arkadaşlar benim regl günüm 13 Eylül ben bugün kan verdim HCG 2.11 çıktı regl günüme 3 gün var sizce yükselir mi
Canımm ilk çizgimi de sen gördünMaşaAllah awox da bayağı belirgin. Bence de artık kan verme zamanı gelmiş canım. Çizgi var mı stresinden iki günde iki katına çıktı mı stresini yaşama aşamasına gelmişsinhayrlısıyla öğrenirsin ve sağlıkla büyür inşaAllah
![]()
İnşaAllah vardır ve stressiz güzelce devam ederCanımm ilk çizgimi de sen gördünyarın sabah vereceğim kanı, bugün izin alamadım plansız olunca. İnşallah hayırlısıyla vardır ve tutunur, yeni streslere geçeriz
![]()
Ben görüyorum var benceVallahi emin olamadım ama gölge değil pembe renkli ve telefonun flaşını arkadan tutunca da orda karaltı oluyor. Testi açtım hala görüyorum ama var mı ne dersiniz? :/ beynim bana oyun mu oynuyor artık emin de olamadım![]()
Aaa bebebk bar benceeee lütfen bana da dua eder misiniz bu ay o ay olsun istiyorumKızlar günaydın, ilk idrarla yaptım awox ve predictor silik çizgiler belirdi, sanırım varyarın kan vereyim diyorum. Bat 17 eylül, daha var. Bu sabah mide bulantısı oldu biraz, dün gece heyecandan uyuyamadım ondan da olabilir. Gögüs ağrısı ve kasık ağrısı devam ediyor. Ama gögüs ağrısı regl öncesi olanlardan böyle biraz değişik. Dua edin güzel şeyler olsun
baya duygusallaştım, işe gidiyorum şimdi, yarın sabaha aile hekimine randevu aldım kan için
Ederimm tabi kiiiiAaa bebebk bar benceeee lütfen bana da dua eder misiniz bu ay o ay olsun istiyorum![]()
7 aydırBu arada ne kadr zamandır deniyorsunuz
Benim döngüm 27 gün, olsaydı çıkardı erken testte..Kuzumm yalnız benim döngüm uzun, 32 gün. yumurtlamadan sonra 12. Gündeyim aslında şu an ama regl günüm 17 eylül. Eğer sizin yumurtlamanız daha geç olduysa henüz testte çıkmıyor olabilir, ona göre hesaplanması lazımbence hala erken olabilir
Umarım en kısa zamanda güzel haberler alırsınızBenim döngüm 27 gün, olsaydı çıkardı erken testte..