Benim yumurtam 5 inde catlamış demiCanım daha erken aynıyız benim de bat 19 yumurtlama 4 eylüldü pazartesi test yapmayı düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim yumurtam 5 inde catlamış demiCanım daha erken aynıyız benim de bat 19 yumurtlama 4 eylüldü pazartesi test yapmayı düşünüyorum
Dpo 9 ve çıkmaması normal 12.13.günler varsa görme ihtimali artarCanım benim yumurtam 5 eylülde çatladı ovulasyon testiyle takip ettim.adetime 5 gün var bu sabah test yaptım negatif çok üzgünüm. Acaba erken mi yaptım pozitife döner mi
Ay inşallah ya eğer bu ay olmazsa 19unda adet olunca aşılamaya başlicaz kızlar. İnşallah gerek kalmaz AllahımDpo 9 ve çıkmaması normal 12.13.günler varsa görme ihtimali artar
İnşaAllah canım olmuştur. Olmazsa da stres yapıp can sıkma. En kısa sürede olur inşaAllahAy inşallah ya eğer bu ay olmazsa 19unda adet olunca aşılamaya başlicaz kızlar. İnşallah gerek kalmaz Allahım
Aynen canım ama çıkmaması normal erken daha dönebilirBenim yumurtam 5 inde catlamış demi
Evet canım acabalar çok yorucu oluyor asla moral bozmak yokDöndü canm regle iyikide döndü vlla arabalardan yorulmuştu mm![]()
Ay o ne güzel rüyaaa. İnşallah vardır rüyanıza yansımıştır. Uyandıktan sonra büyük bir boşluk kaplıyor içinizi bilirim. Haber verin eğer gebe kalmışsanız bu aybat 19 Eylül 12 eylülde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bugün rüyamda hamileydim ve erkek çoçuğum oluyordu emzirmeye çalışıyordum ama ben süpriz yapacaktım ne ara doğdu ya bu diyorum emzirmeye çalışırken sağ gögüsümden süt içiyordu bugün de kahverengi akıntım geldi adete son 5 gün acaba rüyamda gördüğüm bebek gerçek mi hamilemiyim acaba
Pik gördükten sonra da devam ediyor musunuz testlereTavsiyem adet bitiminde hemen başlamanız benim döngüm uzun olmasına rağmen çok erken yumurtluyormuşum testle onu öğrendim benim zannettiğimden bir hafta önceymiş yumurtalama
İnşallah haber veririm sizce ne zaman gebelik testi yapıyım 19 eylülü mü beklesen erken yapsam mıAy o ne güzel rüyaaa. İnşallah vardır rüyanıza yansımıştır. Uyandıktan sonra büyük bir boşluk kaplıyor içinizi bilirim. Haber verin eğer gebe kalmışsanız bu ay
Ben meraklı bir insanım günde 1 kere olacak şekilde yaparım adetime 6 gün kala başlayıp. Siz beklerim diyorsanız bekleyin adet gününüzü. Ben yapmayınca strese giriyorum yapınca en azndan yok geç döllenmedir yok erken yaptm dye dye avutabiliyorum kendiimi. Şmdi 7 gün kaldı test sipariş ettm tahminimce yarın gelir başlarımİnşallah haber veririm sizce ne zaman gebelik testi yapıyım 19 eylülü mü beklesen erken yapsam mı
Ben pikten sonra çatlamayı görüp bırakıyordum ama bir daha ki ay bırakmayacağım aklım çok karışıyor mesela 6 eylül pikti dün yine pik çıktı anlamadım bir şeyPik gördükten sonra da devam ediyor musunuz testlere
Ben meraklı bir insanım günde 1 kere olacak şekilde yaparım adetime 6 gün kala başlayıp. Siz beklerim diyorsanız bekleyin adet gününüzü. Ben yapmayınca strese giriyorum yapınca en azndan yok geç döllenmedir yok erken yaptm dye dye avutabiliyorum kendiimi. Şmdi 7 gün kaldı test sipariş ettm tahminimce yarın gelir başlarım![]()
Ya ben ikinci çizgiyi çok hafif gördüm belirtiniz var mı ?
1 haftaya yakındır Mide yanması mide bulanması baş ağrısı kasık ağrısı göğüs uclarımda yanma oldu bugünde kahverengi akıntı geldiYa ben ikinci çizgiyi çok hafif gördüm belirtiniz var mı ?
Ay bence hamilesiniz tebrik ederim, ilk duayı ben isterim1 haftaya yakındır Mide yanması mide bulanması baş ağrısı kasık ağrısı göğüs uclarımda yanma oldu bugünde kahverengi akıntı geldi