- 20 Ağustos 2025
- 83
- 48
- 3
- 24
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahAy bence hamilesiniz tebrik ederim, ilk duayı ben isterim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun inşallahAy bence hamilesiniz tebrik ederim, ilk duayı ben isterim![]()
Testinde var canım çizgi görüyorum hayırlı olsunBu arada gebelik testi Awox erken gebelik testi
Kan testi yapsam çıkar mıAy bence hamilesiniz tebrik ederim, ilk duayı ben isterim![]()
Teşekkür ederim inşallah vardırTestinde var canım çizgi görüyorum hayırlı olsun![]()
Ayyy çok sevindimmmmKan testi yapsam çıkar mı
Ay rüyan doğruymuşşşşşşşş. Aşırı sevindim Allah için bana da dua et kız 10 aydır deniyorum hiç belirtim yok adetime 7 gün var. Kan verince haber ver lütfen
Yüksek ihtimalle çıkar eğer testiniz yalancı pozitif vermiyorsaKan testi yapsam çıkar mı
Teşekkür ederim rabbim sizlere nasip etsin inşallah Bugün versem çıkmaz mı kayınvalidemde toplanıcaklaf görümcelerim felan haberi patlamak isterdimAyyy çok sevindimmmmPazartesi hemen kan vermelisin ben de gördüm çizgiyi şimdiden hayırlı olsun sağlıkla selametle tutunur inşallah bizede dua et lütfen
![]()
Awox marka çoğu kişi yalancı pozitif çıkartmıyor demiştiYüksek ihtimalle çıkar eğer testiniz yalancı pozitif vermiyorsa
Kuzum inşallah vardır rabbim nasip etsin inşallah kucağınızı doldurmayı nasip etsinAy rüyan doğruymuşşşşşşşş. Aşırı sevindim Allah için bana da dua et kız 10 aydır deniyorum hiç belirtim yok adetime 7 gün var. Kan verince haber ver lütfen
AcildeTeşekkür ederim rabbim sizlere nasip etsin inşallah Bugün versem çıkmaz mı kayınvalidemde toplanıcaklaf görümcelerim felan haberi patlamak isterdim
Onu hiç bilmiyorum inan tecrübeli bacilarimiz varsa acilen cevap versinnnTeşekkür ederim rabbim sizlere nasip etsin inşallah Bugün versem çıkmaz mı kayınvalidemde toplanıcaklaf görümcelerim felan haberi patlamak isterdim
Olmadı bi acile gidiyim yapmazlarsa ultrason kagıdıyla söylerimAcilde
Onu hiç bilmiyorum inan tecrübeli bacilarimiz varsa acilen cevap versinnn
Bence duyurmadan önce netleştir öyle söylersinOlmadı bi acile gidiyim yapmazlarsa ultrason kagıdıyla söylerim
Olmadı bi acile gidiyim yapmazlarsa ultrason kagıdıyla söyler
annen ben öyle şeylerde çok heyecanlanıyorum ilk oğlumda süpriz yapamadan gebelik testiyle söylemiştim bunu öyle yapmak istemiyorum şimdi acile gidiyorum inşallah betaya bakarBence duyurmadan önce netleştir öyle söylersin![]()
Güzel haberlerle gel bize bekliyoruzzzannen ben öyle şeylerde çok heyecanlanıyorum ilk oğlumda süpriz yapamadan gebelik testiyle söylemiştim bunu öyle yapmak istemiyorum şimdi acile gidiyorum inşallah betaya bakar
İnşallahGüzel haberlerle gel bize bekliyoruzzz![]()