• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bat20 bekliyoruz bakalım. normalde tam 27 gündü döngüm ama son üç dört aydır erken adet oluyorum bu ay bakalım nasıl olacak

Çok sevindim. Bana da darısı bulassin isteyen herkese de. Seninkide sağlıkla artsın sağlıkla doğsun. Lütfen beni de yorumlayin

Eklentiler

• IMG_20250914_203322.webp
    IMG_20250914_203322.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar bat 20 Eylül ama 12 eylülde açık kahverengi lekenlenme yaşadım bir gün az az sürdü ve geçti sizce yerleşme olabilir mi

En altin bi ustu pik olmus cnm en alttaki de catlamis demek
En altin bi ustu pik olmus cnm en alttaki de catlamis demek
Ama canım en alttakini şimdi yaptım bir usttekini öğlen 2 gibi gündüz. En alttan ucuncuyude dün gece. Yani sadece öğlen iki de pik yakalamam normalmi çok kısa deglmi
merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bat20 bekliyoruz bakalım. normalde tam 27 gündü döngüm ama son üç dört aydır erken adet oluyorum bu ay bakalım nasıl olacak

Ped doldurmuycak leke kadarsa kırmızı olmadıysa yerlesmedir diyolar canm
Yok sadece peçete sildikçe geldi ve kahverengiydi sonra açık kahveye döndü ve bitti kasıklarımdada ara ara iğne batar gibi oluyor ama öyle çok acılı değil hemende umutlanmak istemedim ama yinede aklıma takıldı

Yok sadece peçete sildikçe geldi ve kahverengiydi sonra açık kahveye döndü ve bitti kasıklarımdada ara ara iğne batar gibi oluyor ama öyle çok acılı değil hemende umutlanmak istemedim ama yinede aklıma takıldı
Umutlanip boş çıkması çok kötü bilirim. Adetin duzenli ve gününden eminsen dediğin durum iki günü gecmediyse yerlesmedir Allahin izniyle

Back
X