• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Umutlanip boş çıkması çok kötü bilirim. Adetin duzenli ve gününden eminsen dediğin durum iki günü gecmediyse yerlesmedir Allahin izniyle
Adetim düzenlidir 2 ay önce kimyasal gebelik yaşamıştım ama böyle bir şey olmamıştı

Yumurtlama takip ettiysen yumurtlamadan sonra 9-12 . Günler çıkabilir.
Yani erken gebelik testleri adete 5-6 gün kala silik de olsa cikartyo.
Ama negatif çıkarsa moral bozmamak için beklenen adet günü

Eklentiler

• IMG_20250914_122253.webp
    IMG_20250914_122253.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 90
Kzılar selam bata 5 gün var awox silik çıktı ilk 4 dk da sizce olabjit mi

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    7 KB · Görüntüleme: 86
İyi akşamlar kızlar , iki gündür sıcak bir akıntı hissediyorum ama lavaboya gittiğimde hiçbir şey yok daha önce bunu sadece adetin ikinci günü vs hissederdim. Sizce bu neden olabilir bat 22 bu arada daha regl olmak için çok erken günü günene olurum çünkü

İyi akşamlar kızlar , iki gündür sıcak bir akıntı hissediyorum ama lavaboya gittiğimde hiçbir şey yok daha önce bunu sadece adetin ikinci günü vs hissederdim. Sizce bu neden olabilir bat 22 bu arada daha regl olmak için çok erken günü günene olurum çünkü
İyi akşamlar.Bende de akinti var.Benim de bat 24 eylül.Şeffaf beyaz ya da sarımsı.Normalde reglden birkaç gün önce akinti başlar sonra regle dönerdi.Sizin yumurtlama ne zamandi

İyi akşamlar.Bende de akinti var.Benim de bat 24 eylül.Şeffaf beyaz ya da sarımsı.Normalde reglden birkaç gün önce akinti başlar sonra regle dönerdi.Sizin yumurtlama ne zamandi
4 Eylül pikti 5 te devam etti 6 da çatladi. Ama ben de akıntı olmuyor oluyor gibi oluyor sadece sıcak regl olacakmisim gibi ve sadece iç çamaşırımda kurumuş beyaz akıntı görüyorum

Yumurtluyor olabilir misin
Yumurtlama akıntısı 5-7 eylül arasında oldu.Uzayan yumurta akı gibi.O günleri degerlendirdik.Yıllardır böyle akintidan anlarim yumurtlamayi.2 çocugum da takvimin gosterdigi yumurtlama gunlerini degerlendirerek oldu.Ovulasyonda piki göremedim o gunlerde.Bir hafta ayni renk koyulukta oldu testler.Elimde testte kalmadı.Coğu gün 2 defa yapınca.Bilemiyorum ki.Aklıma gelmedi değil acaba bugün mu yumurtluyorum diye.37 yaşındayım belki düzenim bozulmuştur artık.Kadin doğuma epeydir gorunmedim.

Back
X