• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 15-30 EYLÜL arasi olup gebelik isteyenler gelin birlikte bekliyoruzzz

Merhaba, bat 20 benimde. Bugün dayanamayip innovita erken gebelik testi yaptim. Cok cok silik bir çizgi var. Bu şekilde hamile olduğunu ogrenen var mi? İnnovita yalanci pozitif veriyor mu? Test suresi icinde baktim bu arada kuruma cizgisi degildir diye dusunuyorum. Pembe bir çizgi.

Aaaaa kız çok şaşırdım. Sen başlığı açarken demiştin uğur getirsin diye:) Vallahi de getirmiş. Ne büyük sevinç, çok tebrik ederim. Bizi benim başlıkta bilgilendir hikayeni anlat, belirtileri ne zamandır denediğini... heeer şeyi öğrenmek istiyorum!!!!<3<3<3
İnsallah hayirli haberlerimi alayim anlatirim cnm ama gecikmede ki degerim dusuk olduğu icin korkuyorum

Merhaba, bat 20 benimde. Bugün dayanamayip innovita erken gebelik testi yaptim. Cok cok silik bir çizgi var. Bu şekilde hamile olduğunu ogrenen var mi? İnnovita yalanci pozitif veriyor mu? Test suresi icinde baktim bu arada kuruma cizgisi degildir diye dusunuyorum. Pembe bir çizgi.
Vermio cnm git kan ver

Kizlar bişey sormak istiyorum dün pike yakim gördüm ovulasyon testinde eşim gideceği için değerlendirdim ama tam pik değildi eşim gitti bugün ovulasyon testi yaptım pik 🥹 kaçırmış olduk döngüyü değil mi tutma şansı biraz güç mü olur

Hayırlı olsun inşallah hamilesindir

İyiyiz canım iyi olmaya çalışıyoruz daha doğrusu sen nasılsın
Edoş ben bu ay bir şey beklemiyorum, idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandım.. sonraki aylara nasip. Ama heyecanlıyım gene de bir gün olacak ve o anı sabırsızlıkla bekliyorum:)

Ben 9 unda yumurtlama gördüm. Uygulamaya göre adetime 2 gün var ama yumurtlamadan 12-14 güm sonra adet olunuyormuş yani benim adetim otomatikmen gecikmeli oluyor. Öyle dediler. Buna göre de 23-24 gibi olacağım galiba. Bugün ovulasyon testi yaptım T çizgisi hiiiiiiiç yoktu. Adet günüm ne zaman onu bile bilmiyorum çok stresliyim ya gün geçmiyor cuma günü kan mı versem acaba diyorum çıkar mı sizce

Edoş ben bu ay bir şey beklemiyorum, idrar yolu enfeksiyonundan dolayı antibiyotik kullandım.. sonraki aylara nasip. Ama heyecanlıyım gene de bir gün olacak ve o anı sabırsızlıkla bekliyorum:)
İdrar yolu enf çok çektim. Cranberry ve canephron denediniz mi? Antibiyotiksiz ise yarayan yöntemler.

Kizlar bişey sormak istiyorum dün pike yakim gördüm ovulasyon testinde eşim gideceği için değerlendirdim ama tam pik değildi eşim gitti bugün ovulasyon testi yaptım pik 🥹 kaçırmış olduk döngüyü değil mi tutma şansı biraz güç mü olur
Sperm 3 gün uygun ortamda yasayabiliyor. Allah'tan ümit kesilmez. İnşallah gönlüne gore olur

20250915_173130.webp
kızlar 17 bat bugün normal testle yaptım böyle çok silik var gibi gözüküyor ama burda kalite düşüyor sizin gördüğünüz vat mi

Back
X