- 21 Şubat 2017
- 824
- 316
- 103
- 35
- Konu Sahibi Bu Son Olsun
-
Ben kendi vücudumu tanıdığım için anlıyorum 6 gündür devamlı inçe kasık ağrım var birde pütürlü gibi beyaz parçalı akıntı bunlarla anlıyorum geleceğini akıntı takibi yaparsanız sizde anlayabilirsiniz benimde yarın olmam lazımbenim bugün adet olmam gerek az agrım var ama adet degilim şansıma ezzaneler kapalı pazattesine kadar olmassam test yapacagım hemen
Erken cikan gebelik testine pek inanmiyorum Evet doğru cikiyor olabilir ama gec döllenme oluyorsa diKızlarr bugün adetime 4 gün var .sabah predictor early gebelik testi yaptım.tek çizgi..yani testte adetten 6 gün öncesine kadar sonuç yazıyo..yani hamile olsam çıkardı büyük ihtimal.umudum kalmadı
Insallah olmazsinda genelde regl belirtisi yasayip hamile kalanlar oluyor.Ben böyle birsey yasamadigim icin bilemiyecem ama insallah bizde bu belirtilleri yasayip hamile kalanlardan oluruz.iyi haberlerini bekleriz canim.benim bugün adet olmam gerek az agrım var ama adet degilim şansıma ezzaneler kapalı pazattesine kadar olmassam test yapacagım hemen
inşallah ben dayanamadım eşime nöbetçi ezzane aramaya gönderdim hadi bakalım allah gönlüme gere versinErken cikan gebelik testine pek inanmiyorum Evet doğru cikiyor olabilir ama gec döllenme oluyorsa di
Insallah olmazsinda genelde regl belirtisi yasayip hamile kalanlar oluyor.Ben böyle birsey yasamadigim icin bilemiyecem ama insallah bizde bu belirtilleri yasayip hamile kalanlardan oluruz.iyi haberlerini bekleriz canim.
Haydi iyi haber verirsin insallah :) Hayirlisi olsun insallah :)inşallah ben dayanamadım eşime nöbetçi ezzane aramaya gönderdim hadi bakalım allah gönlüme gere versin
Foto yükle canim silik ciksa bile gebelik var diye biliyorum.yaptiktan kac dikika kadar bekledin?hemen ciktiysa positiv tir:)kızlar test yaptım ama ikinci çizgi silik çıktı sizce nedir pozitif degilmi acil cvp yazın
Ayy cnm hadi inşallah çok sevindim.hangi marka testle yaptınKizlarrrrr bu sabah test yaptim regl günüm yarin iki sene sonra ilk defa ikinci cizgi cikti gibi. Haydi hayirlisi insallah Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.
güzel düşün güzel olsun canımKizlarrrrr bu sabah test yaptim regl günüm yarin iki sene sonra ilk defa ikinci cizgi cikti gibi. Haydi hayirlisi insallah Allah kimsenin kucagini Bos birakmasin.
Hayirlisi canim test yaptiktan sonra hemen doktorumu aradim gel dedi gitim kan tahlili yapti kontrol oldu teprikler gebelik var ama daha kese görülmedi oda erken oldugu icindir iki hafta sonra randevu Verdi hayirlisi insallah butun bekleyenlerin yüzünü güldürür.güzel düşün güzel olsun canım
tbkler canım bebiş küçükse kese görünmüyormuş demekki 6 haftadan küçükmüş olsun 2 haftada geçer rabbimin izniyle canını sıkma senHayirlisi canim test yaptiktan sonra hemen doktorumu aradim gel dedi gitim kan tahlili yapti kontrol oldu teprikler gebelik var ama daha kese görülmedi oda erken oldugu icindir iki hafta sonra randevu Verdi hayirlisi insallah butun bekleyenlerin yüzünü güldürür.
Tskr ederim canim seninde silik cikmisti ne oldu doktora gitinmi senin durumun nasil oldu canimtbkler canım bebiş küçükse kese görünmüyormuş demekki 6 haftadan küçükmüş olsun 2 haftada geçer rabbimin izniyle canını sıkma sen
evet canım ben 2 tane test yaptım ikiside önce silik çıktı sonra netleşti ama içimde korku vardı ertesi gün hemen azile gittim test yaptırdım kesinleşti 6-7 haftalık dedi net bişey demedi bugün kadın doguma gittim tam ögrendim orda canım 7 hafta 3 günlük :)Tskr ederim canim seninde silik cikmisti ne oldu doktora gitinmi senin durumun nasil oldu canim
Ayyy cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.evet canım ben 2 tane test yaptım ikiside önce silik çıktı sonra netleşti ama içimde korku vardı ertesi gün hemen azile gittim test yaptırdım kesinleşti 6-7 haftalık dedi net bişey demedi bugün kadın doguma gittim tam ögrendim orda canım 7 hafta 3 günlük :)
aminn cümlemiz inş saol canım benimAyyy cok sevindim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin canim.
ben olmadıgım günün akşamına test yaptım bi yap derim iyi düşün iyi olsun bende geçikme nedir bilmezdim sen yap testiKızlar dün yada bugün regli olmam gerekiyodu hala olmadım.sabah idrarıyla yapmak için yarın sabahı beklicem.ama benim hiç geçikmezdi düzenlidir.ama adete 4 gün kala erly predictor test yaptım negatif çıkmıştı ondan pek cesaretimde yok test yapmaya
Bugun aksama kadar regl olmazsan ki insallah olmazsin ilk idrarla testini tekrarla canim gec döllenme olabilir Haydi insallah iyi haberlerini aliriz. Benimde bugun regl olmam lazimdi ama dün test yaptim ve hamile oldugumu ögrendim.insallah seninde bebisin seninle dir :)Kızlar dün yada bugün regli olmam gerekiyodu hala olmadım.sabah idrarıyla yapmak için yarın sabahı beklicem.ama benim hiç geçikmezdi düzenlidir.ama adete 4 gün kala erly predictor test yaptım negatif çıkmıştı ondan pek cesaretimde yok test yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?