Bat 16-17-18 Şubat olanlar

A R Y A

Naif Çiçek ♥
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2014
7.520
13.749
448
Kızlar merhaba, ilk defa bu ay ovulasyon testi kullanarak çok özenli davrandım. Beklenen adet tarihim 16 Şubat ama hiçbir belirtim yok sadece su gibi bazen de sümüksü yapıda akıntılar oluyor.
Bat tarihi 16-17-18 olanlar sizlerde herhangi bir belirti var mı?

Benim 16 Şubat bol akıntı var .Fakat idrar yolu iltihabı olmuşum.İlacta kullanmıyorum korkudan.Gecen hafta smear yaptırmıştım .Doktor rahim ağzında da enfeksiyon olduğunu söyledi.Bir sürü enfeksiyon ilacım oldu.Bu sebeple bu ayı da böyle geçirdik diyorum.Aka yine de kesin emin olmadan ilaçlara baslamyacgim.İnsallah sende vardır.İlla belirti olmak zorunda değil sonuçta

Benim de 17 şubat. Bakalım hayırlısı. Siklus 28-30 günde bir oluyor. Ama 2 aydır 26 günde bir olmaya başladı. Bugün ilk idrarimla test yaptım negatif cıktı. Hicbir belirtim yok. Bugün 28. Günüm bekliyorum

Merhaba.Enfeksiyon belirtisi yasiyormuydunuz. 2 ay once kimyasal gecirdim bende. Doktor gel demisti ama annemin ameliyatı derken gidemedim. Enfeksiyon vs de gebeliğe engeldir demişti. Ancak çok uzak doktorum herhangi bir ağrı sizi akıntı koku vs hissetmediğim için gitmedim ama bilemedim şimdi belirti verir mi acaba

Canım üç gün kala erken gebelik testi yaptım, negatifti. Yine de umutla adeti bekliyorum.

asicadi44 son durumun nedir canim

Benimde 17 yada 18 i kasıklarım aşırı ağrıyor hatta dün gece uyuyamadım sağ kasığımın ağrısı yüzünden bide akıntım var enfeksiyon da var belki oda yapıyor

Benimde 17 yada 18 i kasıklarım aşırı ağrıyor hatta dün gece uyuyamadım sağ kasığımın ağrısı yüzünden bide akıntım var enfeksiyon da var belki oda yapıyor
Canım test yaptın mı. Benim de son 5 gündür az bi akintim vardı beyaz. Ama şimdi o da yok kafayı yicem

Canım test yaptın mı. Benim de son 5 gündür az bi akintim vardı beyaz. Ama şimdi o da yok kafayı yicem
Yok canım yapmadım son iki üç aydır test yapmıyorum ben çünki çok üzülüyorum bide yumurtlama günlerimi felan takip etmeyi öğrendim yumurtlamamdan 14 gün sonra geliyor adetlerim o yüzden günü geçmeyincr yapmayacam yumurtlama günlerimi takip edemediğim için önce günüm geçti zannedip test yapıyordum sürekli ucuz olanlanlardan alıyordum sonra bunlara güven olmuyormuş diyip gidip pahalı olanlardan alıyordum iki üç test harcıyordum ayda şimdi bıraktım bence adet tarihini bekle sende geçince test yap insan çok yıpranıyor çünki diğer türlü

Kesinlikle öyle çok haklısın. Insan çok yıpranıyor maddi manevi olarak. Yazık o kadar para veriyoruz ama bende kan pıhtılaşması var 3 düşük yaşadım. dr. um adete 2-3 gün kala kanda test yaptır 5 ve üzeri değer çıkarsa iğneye baslayacaz dedi. Keseyi görmeden hep düşükle sonuçlanmıştı. Tekrar kayıp vermek istemiyorum

Durumunu bilmediğim için öyle söyledim canım yap o zaman doktor da söylemiş hem ben hiç hamile kalmadım daha benimde farklı problemlerim var bende o yüzden umudumu kestim artık tedavi olmam lazım Allah yardımcın olsun seninde

Amin cnm Allah hepimizin yardımcısı olsun. 3 düşükten sonra 4. Sağlıklı bir gebelikle oğlumu dünyaya getirdim şimdi 4.5 yasinda tabi 9 ay boyunca göbekten iğne vuruldum. Gecen sene tekrar bi düşük oldu doktorlarin ihmali yüzünden. Keseyi görmeden iğne veremeyiz dediler. Şimdi 2 aydır deniyoruz bakalim hayırlısı. Durumdan haberdar ederseniz sevinirim arkadaşlar

Enfeksiyon belirti verir bence .En azından benim öyle oluyor mutlaka. Sağ ve sol boşluklarım özellikle sol ağrıyor mesela sırta doğru.Böbrek ağrısı olduğunu anlayıp gittim onun dışında belirtileri biraz hamilelik belirtilerine benziyor.

Yok hayır. Sadece kaşık ağrısı (ayaklarımi usutmedysem) reglin 11 veya 12. Günü oluyor o da yumurtlama sanırım. Bir defa ovu testi yaptım denk gelmişti. Diğer aylarda aynı belirtiler olunca yumurtluyorum diyorum kendi kendime tabi doğru mu bilmem. Akıntı anormal değil rutin şeffaf sarı şeklinde. Su hiç neredeyse içmiyorum doktor hafif enfeksiyon var demişti vaktiyle geçer içersen deyince o gün bugündür 1 litre civarı günlük en az içiyorum. Başka da bişey yok ama sizin yazınızı okuyunca sanki rahim ağzı enfeksiyondan haberdar degilmissiniz de tevafuken ogrenmissiniz gibi hissettim o yüzden belirti sordum

Ya benim yarın adet günüm aşırı akıntım var ama hiç ağrım yok, normalde bir gün öncesinden ağrılarım başlardı

Benim de yarın bet aslinda bugün gidiceektim biraz daha bekliyim dedim dün silik çizgi çıktı biraz bekleyeceğim

Kızlar bugün adet günüm, test yaptım hemen çıkmadı kenara koymuştum, tesadüfen baktim hayali çizgi çıkmış ama saate baktığımda 1 saat geçmişti üzerinden.Sizce var mıdır birşey?

Eklentiler

• 20210216_124120.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 84
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…