Bat 16-17-18 Şubat olanlar

B

Kızlar bugün adet günüm, test yaptım hemen çıkmadı kenara koymuştum, tesadüfen baktim hayali çizgi çıkmış ama saate baktığımda 1 saat geçmişti üzerinden.Sizce var mıdır birşey?
Inşallah vardır canım git bir kan tahlili yaptır istersen. Bende dün sabah yaptığımda hayalet bir çizgi bile çıkmadı. Daha da gelen giden yok. Acaba test mi bozuk bilemedim kii

Inşallah vardır canım git bir kan tahlili yaptır istersen. Bende dün sabah yaptığımda hayalet bir çizgi bile çıkmadı. Daha da gelen giden yok. Acaba test mi bozuk bilemedim kii
Belimde biraz ağrıyor, belki adet de olabilirim. Bakalım yarına kadar olmazsam kan vermeye gidebilirim.

Kasık ağrıları var arada şag tarafıma kramp giriyor halsizim bilemiyorum belki de ben psikolojik yaşıyorum bir iki güne öğreneceğiz inşallah sen de hamissindir haber verirsin

Kasık ağrıları var arada şag tarafıma kramp giriyor halsizim bilemiyorum belki de ben psikolojik yaşıyorum bir iki güne öğreneceğiz inşallah sen de hamissindir haber verirsin
Inşallah canım bakalım hayırlısı yarın 30. günümü dolduracam. Olmam lazımdı. Sabah yine ilk idrarla bende bi test yapayım bakalım. Kimileri adetten 3-4 gün önce yapıp çıkmayan sonra adet günü yapıp çıkan çok kişi var ama bilmiyorum offff delirecem. Haber ederim cnm

Canım bugün benim adet günüm, henüz olmadım ama belim ve karnım ağrıyor. Olacam sanırım, sen de adet belirtisi yok mu ?

Selam kızlar, hepinize bol şans diliyorum. İlk kez anne olacakların Rabbim bu ay yüzünü güldürsün inşallah. Hiçbirinizin kucağı boş kalmasın, muradınız tez olsun. Güzel haberlerinizi görmek nasip olsun inşallah. Dua etmeye gelmişim gibi oldu ama kusura bakmayın ben de biraz hassasım bebek konusunda. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Canım bugün benim adet günüm, henüz olmadım ama belim ve karnım ağrıyor. Olacam sanırım, sen de adet belirtisi yok mu ?
Hayır olma sakin güzel haberler bekliyorum senden canım. Test yaptın gözüküyor gibi ama yarın kan tahlili verirsen net sonuca ulaşırsın. Benim belirti var gibi de yok gibi de. Kafam allak bullak. Bazen psikolojik diyorum bazen acaba mi diyorum. Belimde ince bir sızı (ağrı) var. Ayakta biraz dururken sol kasık sızlıyor ve bacağıma vurup geçiyor ani birşey. Dikkatlice baktığımda çok az beyaz bi akinti öyle sulu değil. Ki adete yakın kuru olurdum. Simdi biraz karnım ağrıyor gibi.

Slm canım çok teşekkürler amin inşallah cümlemizin yüzü gülsün, muradimiza erelim. Senin durumun nedir. Hamile misin ki inşallah öylesindir. Yoksa şüphede misin adet gününü mü bekliyorsun

Selam kızlar benim takvimin birisi bugün birisi yarın gösteriyor dünden önceki akşam pembe leke geldi dün akşam üzeri kesildi ilk defa böyle bişe oldu yarını Bekliyorum adet ağrılarım var ama olmayız inşallah

Slm canım çok teşekkürler amin inşallah cümlemizin yüzü gülsün, muradimiza erelim. Senin durumun nedir. Hamile misin ki inşallah öylesindir. Yoksa şüphede misin adet gününü mü bekliyorsun
Tatlım benim de bat yarın. 40 yaşındayım, 2 aylık evliyim, çocuğum yok. Yakın zamanda miyomlarım olduğunu öğrendim haliyle moralim bozuk. Bu ay da olmazsam rahim filmi çektirip duruma göre ameliyat ya da tüp bebek deneyeceğim. Regl ile benzer belirtiler gösterdi bu ay da, tek fark 14 Şubat gecesi koyu canlı pembe çok az bir miktar akıntım oldu, devamı gelmedi. Kendimi üzmemek için test yapmıyorum ben, ancak reglim gecikirse deneyebilirim. Doğal yoldan olacağına pek umudum yok, aslını istersen hiç anne olamayacağımı düşünüp ağlıyorum bazen. Göğüslerimin acısı hafifledi bugün, regl olurum diye kendimi hamilelik düşüncesiyle üzmemeye çalışıyorum. Senin durumun nedir ? İnşallah gebesindir kuzum inşallahhhh

Slm cnm pembe leke miktarı nasıldı. Belki yerleşme kanaması olabilir. Hayırlısı inşallah bebistendir

Slm cnm pembe leke miktarı nasıldı. Belki yerleşme kanaması olabilir. Hayırlısı inşallah bebistendir
Çok çok az afedersin akıntıyla karışık yani Dikket etmesem fark etmezdim inşallah ya 4 ay önce düşük yaptım o duyguyu yaşamak istiyorum tekrar hakkımızda hayırlısı

Canım hiç moralini bozma ben ne hikayeler duydum sana anlatamam. Rabbime bol bol dua et, rabbim ol dedikten sonra hiçbirşey engel olamaz. Can çıkmadıkça ümit kesilmez. Her zaman hayırlısı dile. Rahim filminden de korkma 10 dk az bi sancı çekiyorsun. Belki özellerde anestezi de yapilabiliyordur bilmiyorum. Ben 5 sene önce hastane de yaptirmistim. Daha 2 aylık evlisin. Doktorlar en az 1 sene geçmedikçe normal görüyorlar. Rahim filmini cektirdikten sonra çok hamile kalanları da duydum. Hakkında herşey hayırlısı canim

Oldum canım bi 15 dakika önce falan

Sağ ol canım benim, inşallah yüzümüz gülsün.

Çok çok az afedersin akıntıyla karışık yani Dikket etmesem fark etmezdim inşallah ya 4 ay önce düşük yaptım o duyguyu yaşamak istiyorum tekrar hakkımızda hayırlısı
O zaman yerleşme kanaması diye ümit ediyorum. Test yaptın mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…