BAT 18 EYLÜL HAMİLELİK PLANLAYANLAR BİRLİKTE BEKLEYELİM🌸

Melkit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2022
247
48
48
Arkadaşlar bu ay denedik olmadı umutlarımız bittimi asla şuan reglyim ve tekrar bebek planı yapıyorumm evet biliyorum çok erken bu grup için ama
ovulasyon testlerimiz hazır beklemedeyiz yeni umutlar için bu grup herkese şanss getirsin ve bu gruptan olan herkes gelecek ay hamile olarak ayrılsınn aminnnn ve bismillah diyerek konumu açıyorum Bu gruptan sonra Mayıs sonu ve Haziran başı Anneleri grubu kuracağım 777, 520 aldım kabul ettim

Takviyeler alıyomusunuz?
Neler kullanıyosunuz?

Hamiş değilsem katılabilirim grubuna canım kan verdim yarın çıkacak

benimde o civarlarda şuan reglimin 3. günündeyim :) kullandığın takviye vs varmı ?
Var canım bitane yıllardır onu kullanıyorum o hesaplıyor ama evlendikten sonra değişti günlerim 3 5 gün

iyimiş canım ben Nates Picofol kullanıyorum 3. paketimi aldım aşırı pahalı zorlanıyorum artık bu bitince başka bi folik asite geçmek istiyorum memnunsan seninkinden alayım sonra
Canım doktor bana bununla çok gebe kalan oldu dedi önerdi ilk ayım bakalım daha sonucum çıkmadı
Ne kadar dı ücreti seninkinin benimki 450 gibi bişiydi sanırım

Canım doktor bana bununla çok gebe kalan oldu dedi önerdi ilk ayım bakalım daha sonucum çıkmadı
Ne kadar dı ücreti seninkinin benimki 450 gibi bişiydi sanırım
ben 1300 e aldım canım ve 20 saşe var hemen bitiyor 3 ay kullandım elimdeki bitince seninkine geçeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…