Kendinizi bilmeniz cok güzel bende stresliyim nasıl atıvam üstümden şu bir kaç hafta nasıl geçicek hiç bir fikrim yokSağol canım inşallah hepimizinki tutar bu ay. Ben ovulasyon testi kullanmıyorum zaten stresliyim beni daha çok strese sokar yumurtlama yarın gösteriyor uygulamada ama ben 9. Gün yumurtladigumi düşünüyorum akıntı ağrı bütün belirtiler o gün vardı
Evet ama böyle de tutturamiyorum galiba günleriKendinizi bilmeniz cok güzel bende stresliyim nasıl atıvam üstümden şu bir kaç hafta nasıl geçicek hiç bir fikrim yokbir an önce geçsin inşallah
hahah bende aynı iyiki evde değilim diyorum bazenEvet ama böyle de tutturamiyorum galiba günleriİnan çalışıyorum ona rağmen her dakika aklımda kendime hayret ediyorum artık
Olduğu kadar artık bide benim oğlan geç yatıyor bu aralar o uyuyana kadar benim uykum geliyorhahah bende aynı iyiki evde değilim diyorum bazengün aşırı ilişki oluyorsa tuturursunuz adet bitiminden 5 gün sonra gün aşırı adete kadar yapıcaksın canım ay oda baya zor cidden ben ovulasyon testiyle yaptım artık pik 2 gün sürdü pikten sonraki 2 günüde değerlendirdik artık yoruldum ve psikolojik olarak iş gibi düşünmeye başladım sadece çocuk yapmak için ilişki yapmak eşime diyorum biz bir süre görüşmeyelim en azından bir hafta filan
hahah allah bağışlasın canım benimOlduğu kadar artık bide benim oğlan geç yatıyor bu aralar o uyuyana kadar benim uykum geliyorsenin ne zaman pikti canım
Sağol canımhahah allah bağışlasın canım benimbenim ilk bebem olcak allah nasip ederse bakalım :) 31 ağustos
Aminn inşallah canım benim ismim Merve duanda benide geçirirsen çok mutlu olurumm bende size edeyim isminiz nedir?Sağol canımAllah önce olmayanlara sonra bana nasip etsin hayırlı kandiller bu arada bu gece bol bol dua edelim birbirimize inşallah
Benim ismim de Hümeyra canım Allah kabul etsin dualarımızıAminn inşallah canım benim ismim Merve duanda benide geçirirsen çok mutlu olurumm bende size edeyim isminiz nedir?
Aminnn güzel haberler verelim birbirimize bir hafta sonra inşallahBenim ismim de Hümeyra canım Allah kabul etsin dualarımızı
Bugün pik diye düşünüyorum dün yaptım koyuydu baya bugğn ilişki olur bakalım tutacak mı 14 13 eylülde belli olurHayırlısıyka canım ben 31 agustosta çatlama gördüm ovulasyın testiyle beklemedeyim sende durumlar nasıl
hayırlısıyla canım inşallah bu ay hepimizinki tuttsun amimnnn mevlit kandili herkes birbirine dua etsinBugün pik diye düşünüyorum dün yaptım koyuydu baya bugğn ilişki olur bakalım tutacak mı 14 13 eylülde belli olur
Amin inşallahhhhhhhayırlısıyla canım inşallah bu ay hepimizinki tuttsun amimnnn mevlit kandili herkes birbirine dua etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?