Markası ne testinKızlar selam. Beklenen adet tarihim bugün dünden beri aralıklarla test yapıyorum. Üçünde de silik gölge gibi bir çizgi var. Karın ağrım mevcut her an adet olacak gibiyim fakat testler kafamı karıştırdı. Bir bakabilir misiniz? Beklenen adet günü çizginin kopkoyu olması gerekmez mi bu kadar silik çıkar mı hamileysem? Teşekkür ederim
Teşekkür ederim daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim adetten 6-7 gün önce böyle silik çıkıyordu. Şimdi adet günü böyle silik çıkınca yine düşündürüyorAdet olmazsanız kan testi verin direkt geç döllenme olmuş olabilir hayırlı olsun
Var bence sizde umutlandırmak istemem ama bu gece acile gidip kan verinTeşekkür ederim daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim adetten 6-7 gün önce böyle silik çıkıyordu. Şimdi adet günü böyle silik çıkınca yine düşündürüyor
Biraz daha bekleyeyim olumlu olumsuz sonucu buraya yazarımVar bence sizde umutlandırmak istemem ama bu gece acile gidip kan verin
Belirtilerin neler canımBiraz daha bekleyeyim olumlu olumsuz sonucu buraya yazarımbir de sabah ilk idrarla deneyeyim bunlar sabah idrarı değildi
Yumurtlamam 4-5 kasımdı. Ovü takibi yapmıştım ona göre değerlendirmiştik. Öyle düşününce çok silik değil mi?yumurtlama gününüz ne zaman
Göğüs hassasiyetinden başka hiçbir belirtim yok ve karın ağrım var adet olacakmış gibiBelirtilerin neler canım
normal silik çıkması gebelik varsa degerin daha çok düşüktür arttıkça belirginleşir test sonucuYumurtlamam 4-5 kasımdı. Ovü takibi yapmıştım ona göre değerlendirmiştik. Öyle düşününce çok silik değil mi?
Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versinGöğüs hassasiyetinden başka hiçbir belirtim yok ve karın ağrım var adet olacakmış gibi
Umudum yok ama bakalım sabah tekrar test yapacağım o zamana kadar regl olmazsamnormal silik çıkması gebelik varsa degerin daha çok düşüktür arttıkça belirginleşir test sonucu
Amin cümlemizin tüm bekleyenlerin..Hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?