• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 18 Kasım testlerime bakar mısınız

eldanar06

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2025
49
17
3
33
Kızlar selam. Beklenen adet tarihim bugün dünden beri aralıklarla test yapıyorum. Üçünde de silik gölge gibi bir çizgi var. Karın ağrım mevcut her an adet olacak gibiyim fakat testler kafamı karıştırdı. Bir bakabilir misiniz? Beklenen adet günü çizginin kopkoyu olması gerekmez mi bu kadar silik çıkar mı hamileysem? Teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_6121.webp
    IMG_6121.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 62
  • IMG_6127.webp
    IMG_6127.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_6128.webp
    IMG_6128.webp
    101,2 KB · Görüntüleme: 59
Kaset testteki pek görünmüyor fotoğraftan ama bende mevcut çizgi.

Eklentiler

• IMG_6130.webp
    IMG_6130.webp
    58,4 KB · Görüntüleme: 57
  • IMG_6129.webp
    IMG_6129.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar selam. Beklenen adet tarihim bugün dünden beri aralıklarla test yapıyorum. Üçünde de silik gölge gibi bir çizgi var. Karın ağrım mevcut her an adet olacak gibiyim fakat testler kafamı karıştırdı. Bir bakabilir misiniz? Beklenen adet günü çizginin kopkoyu olması gerekmez mi bu kadar silik çıkar mı hamileysem? Teşekkür ederim
Markası ne testin

Adet olmazsanız kan testi verin direkt geç döllenme olmuş olabilir hayırlı olsun 😇
Teşekkür ederim daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim adetten 6-7 gün önce böyle silik çıkıyordu. Şimdi adet günü böyle silik çıkınca yine düşündürüyor

Teşekkür ederim daha önce iki kimyasal gebelik geçirdim adetten 6-7 gün önce böyle silik çıkıyordu. Şimdi adet günü böyle silik çıkınca yine düşündürüyor
Var bence sizde umutlandırmak istemem ama bu gece acile gidip kan verin

yumurtlama gününüz ne zaman

Yumurtlamam 4-5 kasımdı. Ovü takibi yapmıştım ona göre değerlendirmiştik. Öyle düşününce çok silik değil mi?
normal silik çıkması gebelik varsa degerin daha çok düşüktür arttıkça belirginleşir test sonucu

Back
X