Bat 20-21-22-23 eylül

Benim de 22 güzel bir haberle gelirsin inşallah ❤️
Ya ben ovulasyon testi yaptım bugün bazıları onunla öğreniyormus gebeliği ama ilk defa yaptım ovulasyon testi böyle çıktı normal mi böyle çıkması reglime 5 gün var

Eklentiler

• IMG_20250917_193045.webp
    IMG_20250917_193045.webp
    61 KB · Görüntüleme: 70
Ya ben ovulasyon testi yaptım bugün bazıları onunla öğreniyormus gebeliği ama ilk defa yaptım ovulasyon testi böyle çıktı normal mi böyle çıkması reglime 5 gün var
Vucutta herzaman lh vardır ondan silik cizgi cıkıyor diye biliyorum ama gününüzü bekleyip gebelik testi yapmakta fayda var

Canım sabret eğer regl olmazsan test yap benım bildiğim kadarıyla yerleşme kanamasıda oluyo ama bekle birazdaha regl günün geçsin benım bıgun 25gun oldu tam hala olmadım bak ben bile bi umut belkı gebe kalırım dıyorum

Bende yapmıştım bikaç ay önce ovulasyonla bendede böyle çikmişti ama tabı herkezde farklı oluyo belkı gebesinizdir gununuzu bekleyın bence geçsin bıde öyle deneyın

Ben de bu ay ovulasyon takibi yaptım ikindi vakti bu şekilde çıktı ama ona ümit bağlamıyorum normaldir

Ben de bu ay ovulasyon takibi yaptım ikindi vakti bu şekilde çıktı ama ona ümit bağlamıyorum normaldir
Ben dayanamadım 😃Dün ve bugünün ovulasyon testleri gebelik yaptım bir de çok silik çıktı görünüyor mu bilmiyorum bir de bu marka kuruma çıkarıyor mu onu da bilmiyorum acaba gebelik ihtimali var mıdır 4 gün kaldı reglime🤦

Eklentiler

• IMG_20250918_121911.webp
    IMG_20250918_121911.webp
    205,6 KB · Görüntüleme: 55
Ben dayanamadım 😃Dün ve bugünün ovulasyon testleri gebelik yaptım bir de çok silik çıktı görünüyor mu bilmiyorum bir de bu marka kuruma çıkarıyor mu onu da bilmiyorum acaba gebelik ihtimali var mıdır 4 gün kaldı reglime🤦
Burdan görünmüyor ama sen gördüysen her gün yaparak koyuluğunu takip edebilirsin bu arada ben yapmadım daha bu ay içerisinde ancak haftasonu cesaret edebilirsem

Back
X