Bat 20-21-22-23 eylül

BAT 22 eylül benim de... takip etmiyorum yumurtlamamı ama zaten ağrılardan anlarım çoğunlukla. Son birkaç aydır ağrılarım dayanılmaz boyutta. Yanma ile karışık çok ağrılı. İkinci ayım deneme için. Neden olur bilginiz var mı?

BAT 22 eylül benim de... takip etmiyorum yumurtlamamı ama zaten ağrılardan anlarım çoğunlukla. Son birkaç aydır ağrılarım dayanılmaz boyutta. Yanma ile karışık çok ağrılı. İkinci ayım deneme için. Neden olur bilginiz var mı?
Yumurtlama öncesi ve sonrası bende de aynısı oluyor endişe edecek bişey yok ama bekleyecegiz bi 10 gün benimde ilk deneme sizin düzenli mi adetiniz?

Oh oh süper vallahii insallah bu ay güzel haber alırız
:( bu konuyla ilgili konuşurken, şuan asıl bambaşka bir sorunum olduğunu fark ettim. Cumartesi günü idrar yolu enfeksiyonum için doktorum cipro vermişti onu kullanmaya başladım, ve cipro kullanılmaması gereken bir antibiyotikmiş… bugün yumurtlama ya da çatlama varsa da değerlendirmeyeceğim:(

:( bu konuyla ilgili konuşurken, şuan asıl bambaşka bir sorunum olduğunu fark ettim. Cumartesi günü idrar yolu enfeksiyonum için doktorum cipro vermişti onu kullanmaya başladım, ve cipro kullanılmaması gereken bir antibiyotikmiş… bugün yumurtlama ya da çatlama varsa da değerlendirmeyeceğim:(
Bende 2-3 ay önce cipro kullandım idrar yolu enfeksiyonum vardı cok fazla hemde 3 günde kesti ne gibi bir zararı var acaba? Gebeliği engeller mi ilerleyen zamanlarda ?

Bende 2-3 ay önce cipro kullandım idrar yolu enfeksiyonum vardı cok fazla hemde 3 günde kesti ne gibi bir zararı var acaba? Gebeliği engeller mi ilerleyen zamanlarda ?
Çok zaman geçmiş senin kullanımının üstünden, endişe yapma kendin için. hamile kalmayı engellemez de bebeğe bir tehlike oluşturur diye okudum ben…

Cumartesiydi yumurtlama 5 gün oldu en azindan bi akıntı falan olsaydi ya 😅 kasık batması var gibi ama emin olamiyorum hafif hafif bi sancı gibi gelip gidiyo
He testlerle mi takip ediyorsun, aslında çok mantıklı ya ben şimdi deli gibi napacağımı düşünüyorum

Kızlar benim bat 21 eylül belirtim yok ama sizde belirti var mi ne zaman test yapsak acabaa
Benimde bat 22. Yumurtalama ve çatlama vs. 4-6 Eylül arası oldu. Bende de belirti yok gibi kasıklarım bacaklarım vs ağrıyor ama bu hafta çok yoğundu okul ben ona bağliyorum😂 teste gelincede çok çok erken diye düşünüyorum 🥹

Benimde bat 22. Yumurtalama ve çatlama vs. 4-6 Eylül arası oldu. Bende de belirti yok gibi kasıklarım bacaklarım vs ağrıyor ama bu hafta çok yoğundu okul ben ona bağliyorum😂 teste gelincede çok çok erken diye düşünüyorum 🥹
Bende aynı şekilde yumurtlama 6 eylül kasık batması var sadece regle 4 gün kala test yapmayı düşünüyorum akintin var mı senin

Bende aynı şekilde yumurtlama 6 eylül kasık batması var sadece regle 4 gün kala test yapmayı düşünüyorum akintin var mı senin
İç çamaşırımda beyaz sürüntü şeklinde oluyor bu hafta o kadar yogunum ki akıntı belirti vs bile takip edemiyorum ama dayanabilirsem gecikme olursa yaparım ya da bir gün öncesi 🥹

Ben her ay testle yumurtlamayi takip ediyorum ama test yapmadan da anlasilir bence onunda belirtileri oluyo uzayan şeffaf akinti falan oluyo
Yani hiç anlayabileceğim bir şey değil benim akıntıdan yumurtlama… ağrım oluyor genellikle ama o da çatlama mı yumurtama mı bilemiyorum hiç :(

Back
X