• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bat 20 -31 ağustos arasi olup gebelik düşünenler gelin birlikte bekleyelimmmmm

ya onceki aylarda hep test yaptim hatta gecen ay test yapmaya gittigimde adet olmustum o kadar farkinda degildim gecesinde siddetli bel agrisi yasadim ama ben hamilelik olarak odaklandigim icin ve 2 gunumde vardi hic dusunmemistim adet olabilecegimi o yuzden bu ay icin karar aldim bat gunune kadar yapmayacağım cunku 22sine kadar olursam olurum ama 1 gun gecikme yasamam yaşarsam kesindir benim zaten o zamana kadar da daha net olur silik cizgi aramak zorunda kalmam dakikalarca testi kontrol etmemis olurum emin olurum o yuzden cumaya kadar bekleme taraftariyim
Kafandaki karışıklık giderdi 🙈

Kızlar ben bi halt yeyip test yaptım bugün hayatta bu kadar erken yapmam normalde ama değişikliler var ovülasyon günümden beri geçmedi bir hafta var daha reglime. Bu markaya da çok güvenmiyorum aslında yalancı pozitif de olabilir mimea ama arkadaşımda bunda öğrenmişti yorumlar iç açıcı değil marka ile ilgili de kafam karıştı ama Awox gelene kadar inanmam da

Çok hafif silik bi çizgi görüyorum 🙏 Reglinize daha var. İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Sizde belirtiler neler?

Çok hafif silik bi çizgi görüyorum 🙏 Reglinize daha var. İnşallah güzel haberlerinizi alırız. Sizde belirtiler neler?
Aynen kuzum var daha baya. Karnım acayip şişti iki gündür göğüslerim şiş ovülasyondan beri kasıklarıma ara ara ağrı giriyor belimede aynı şekilde. Hiç böyle olmazdım regl belirtisi bile olmaz bende bir gün öncesinden gece hafif ağrı girer sabaha regl olacağımı anlarım. Bu ay farklılıklar var anlam veremediğim illa gebeyimdir demiyorum ama olursa da güzel olur 🤣🤣

Aynen kuzum var daha baya. Karnım acayip şişti iki gündür göğüslerim şiş ovülasyondan beri kasıklarıma ara ara ağrı giriyor belimede aynı şekilde. Hiç böyle olmazdım regl belirtisi bile olmaz bende bir gün öncesinden gece hafif ağrı girer sabaha regl olacağımı anlarım. Bu ay farklılıklar var anlam veremediğim illa gebeyimdir demiyorum ama olursa da güzel olur 🤣🤣
Benim göğsümde çok ağrıyor ama her reglde olur zaten 🥺

Benim göğsümde çok ağrıyor ama her reglde olur zaten 🥺
Benim reglime 1 hafta var kuzum bende olmaz mesela herkesin farklı işte. Ama gebelik belirtileri ile de aynı belirtiler oyüzden çok kafa karışıyor üzülme vakti zamanı var demekki umudunu yitirme regl olsanda

Benim reglime 1 hafta var kuzum bende olmaz mesela herkesin farklı işte. Ama gebelik belirtileri ile de aynı belirtiler oyüzden çok kafa karışıyor üzülme vakti zamanı var demekki umudunu yitirme regl olsanda
Aynen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah . Annem tedavi oluyor ona güzel haber vermek istiyorum en çok bu süreçte inşallah olur

Back
X